Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Andre si piciulina refuza sa mai manance dupa 60-70 de grame... deci cred ca e un prag pentru ei. Pediatra mi-a spus sa ii dau apa in timpul mesei cand maraie ca sa o fac sa mai pape. La noi problema e ca trebuie sa ii dau cu tetina cea mai mica, sa nu se mai inece si dupa asta daca mai ia 2-3 lingurite de papica... poate nu ii trece setea?!
Daca ii dau apa cu lingurita nu zice nu.
Dozz cred ca Andre a vrut sa spuna ca se pun fulgii de cereale si laptele matern in beibicuc si se blenduiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

niassa!

va las , croissante, ceaiuri, ape plate, etc. si ma bag inapoi la somnic, ca Rares a redevenit pasare de noapte...si abia la 4 a inchis ochisorii aia zglobii...Pupaceala tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, azi va las frapucinele mai devreme, daca tot m-am trezit la 6. Am luat-o pe Chiara cu noi in pat azi noapte ca plangea daca ii cadea suzeta si nu am rezistat sa ma tot ridic sa i-o dau, am pus-o pe burtica, asa ca pe la 4 a descoperit taratul si da-i sa mearga, am gasit-o in diferite colturi ale patului pana mi-a sarit somnul. Dozz Asa vroiam sa spun cum a zis Dragonitza, blenduiesti fulgii cu laptele. M-am chinuit si eu vreo 2 zile cu castronele ca sa scot consistenta dorita, dupa care mi-a trecut prin cap sa vad cum se face in beikuk, pentru ca in castron imi ramaneau gogoloase. Si iese excelent blenduit. Lili La catolici, noi suntem catolici toti. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Rise and shine, fete dragi

Multumesc pentru ajutorul privind tarcurile.Vad ca impartim aceeasi opinie, un tarc este, intr-adevar, usor claustrofob.
Acum am alte dileme - prostii.Citeam pe la dovlecei ca unui dovlecel, evident, i s-a recomandat un tratament homeopat pentru intarirea imunitatii, pentru ca nu facuse febra niciodata!. La fel cum, pentru a doua oara, aud ca se recomanda calciu gluconic pentru ca un bb trasnpira mult, ca transpiratia in exces este un simptom al lipsei de calciu. Sa va mai zic ca s-au gasit persoane care sa ma atentioneze ca pata alba de pe unghiuta lui Matei e semn clar de lipsa de calciu? De unde obsesia asta pentru optimizarea nivelului de calciu? Pe care o dezvolt si eu, pesemne.

Ionela,Cum mai e Mihnea? El a facut febra si la 2 luni? Ce v-a mai povestit?

Dozz-Si la Matei am observat cam acelasi comportament. Cu siguranta era mai agitat cand interactiona cu diversi. Acum s-a obisnuit cu cei 'ai casei' si pare foarte bucuros sa ii vada. Imi da impresia ca a inceput deja sa trieze persoanele. Nu mai rade chiar la oricine, este mult mai analitic cand da de o persoana noua.In orice caz, o zi cand interactioneaza cu multe persoana este o zi mai obositoare, pare epuizat la sfarsitul ei.
Si eu am tinut foarte mult la respectarea rutinei. Insa, incet, incet, incerc sa introduc in linearitatea asta ceva ruperi de ritm. Eu imi analizez mereu comportamentul in privinta asta. Nevoia asta de a resuscita rutina vine tot din neajunsurile mele. Dezvolt o alta obsesie, (pe langa cea cu calciul si cea cu Nu), aceea de 'a te lasa la usa' cand judeci, alegi, valorizezi in numele copilului.
Cum spunea si Lili pe care o pentru ca e Lili, aici incep fineturile in modelarea lor.
Mi-a placut tare ce a spus doctorul tau.

Smaranditza ce frumos ati inceput marea D. Foarte putin cantitativ,mi-a placut si atitudinea sotului.

LaviCe mai zice Rares ta-ta-ta?

Ancutza rabdare si - un Zen bun(ca rimeaza cu tutun) in perioada dintosita a Sabinutei.

Andre- Wrap guru- ce chestie cu rosul in biserica. Nasii lui Matei sunt catolici si ne-au adus hainute albe pentru botezul lui. Cred ca am mai spus ca am asistat la un botez catolic cu o ceremonie absolut minunata.Nu esti emotionata? Sa pui poze cu creatia vestimentara!

Flavours, multa sanatate lui Tudor.Cum si ce mai mancati?

EvyWelcome back. Chiar ma intrebam pe unde esti. Vad ca a aparut si Padi.Bun asa!
LumiCum mai e Annabelle?Nu ne-ai spus daca ne vedem cand vii la Aerosmith.
Licurici, cum esti cu urticaria aia? Ai grija sa nu fie altceva. Nu zic ca sa te ingrijorezi, dar nu ignora. Ma ales ca a aparut si pe la coate. Vezi ca pacostea de candida este favorizata si de consumul de dulciuri si fainoase. Hai ca nu e asa greu, vorbesti de 5 kg? Ia rechinasa la plimbare de 2 ori pe zi si nu lua bani la tine, ca sa nu te tenteze nimic. Cand stati acasa prestezi piure-uri, seara cazi lata de oboseala sau faci un pic de sport si uite asa trece ziua. Asta e reteta mea pentru o burta aproape plata. Nici nu e greu la o silueta ginoida ca a mea; la coapse subtiri si aripioareless n-am visat niciodata, aici incepe provocarea!
ramoC, doamna K cum mai sunteti?

Azi facem vaccin, dar tot cred ca iesim dupa-amiaza afara.
Trimit coaja asta de paine uscata, oribila, fara gust, zic bine Alexa?

Capisoana obsesiv-compulsiva

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicotAndre- Wrap guru- ce chestie cu rosul in biserica. Nasii lui Matei sunt catolici si ne-au adus hainute albe pentru botezul lui. Cred ca am mai spus ca am asistat la un botez catolic cu o ceremonie absolut minunata.Nu esti emotionata? Sa pui poze cu creatia vestimentara!
Asa e, ceremonia e absolut superba, cel putin asa mi s-a parut la repetitiile de aseara. Sigur ca sunt emotionata, dar in acelasi timp foarte calma, pentru ca vin doar oameni dragi sufletului meu, fatza de care nu trebuie sa ma agit daca ceva nu e in regula, la care le pot spune "ia mereti voi la o pizza ca n-am chef sa va gatesc", adica am adunat doar oameni deschisi cu care pot comunica simplist. Aseara am aflat ca pe langa rochie trebuie sa ii fac si un fel de bavetica pe care scrie numele ei, pe care trebuie sa o dau jos in momentul in care o unge. aaa, aseara m-a abordat o mamica spunand "nu sunteti buna sa ma invatatti de unde pot cumpara chestia aia in care spune preotul ca va doarme copilul?". asa ca am invitat-o la o sesiune de cumparat / purtat wrap. Bafta la vaccin! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

i am back...Rares e trezit de o ora cu chef de vorba.

Deocamdata se rezuma la ghighi si bubu...si mai scoate si cate un tz...tz...

Am remarcat la el aseara faptul ca se distreaza enorm cand incerc sa ii aspir nasucul cu pompita....asa rade....asteapta sa ne jucam cu el...si e un mic speculant care stie sa ne capteze atentia cu orice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Mornin'!

Hristos s-a inaltat!
mamicile si fulgusorii!
La Multi Ani Maria de Monica_80!!

Am avut un bubulus somnoros, a adormit la 22:30, s-a trezit la 03:30 sa pape (vreo juma' de ora asa) si s-a trezit la 07:30. Il las cu geamul oscilobatat ca la noi e fff cald in camera

Legat de ridicatul in fundulet si de cele cateva puncte de orientare cu privire la marea D: spune acolo ca bebe trebuie sa poata sta in fundulet, pt a putea primi mancarica cu lingurita si ideal sa poata sta in scaunelul de masa. In aceasta tendinta, Matei are 5 luni, am inceput usor-usor sa-l mai tin in fundulet, sa ii mai ridic spatarul la carucior spre 60 grade. Ii place f mult, cade intr-o parte dc nu-l sustin..procedez corect? credeti ca-l forttez?

Andre, cate face beibicucul asta, inca nu l-am pus in functiune (in schimb il arat la toata lumea), ca-s in pana de idei, nu stiu ce sa "mesteresc la el". Frumos ritualul la catolici. Noi si cand am cununat si am botezat, ne-a spovedit (de fapt, numai eu, ca sotul pe cat de credincios, pe atat de sceptic in privinta preotilor, dar asta e alta poveste). Si deci o sa te strigam dna profesor...e clar, i-ai cucerit pe italieni!

Coque, sper sa nu fie probleme cu Matei dupa vaccinut, astia anunta iar ploi spre seara (apropo de plimbarea de seara).

Matei, pe langa faptul ca uneori este ffff serios (seamana cu ta-su), cand intalneste oameni noi, incep sa observ ca are si aceeasi uitatura", nu zambeste, ci priveste fix, parca "analizeaza"..eu unde eram cand l-am conceput?????

Lavi, uff, tare caposel mai e Raresu, dar macar a inceput sa va arate cat de mult va iubeste de timpuriu cu un tata-ta, acum urmeaza si ma-ma-ma

Dymo, , chiar intrasem la idei, credeam ca te-ai apucat si tu de ceva mestereli la vreo Nicoleta..

Miany, voi pe unde colindati?

Lauradi, felicitari pt ! ca sa-ti revii in forma!

Lili, "Fetelor, vad ca v-ati retras care incotro sa jeliti,va pup" lool

Dozz, mi-a placut partea cu "small talk".
Voi , fetele care mai alaptatii, mai beti ceaiuri pt lactatie?

Padi, bine ai revenit, chiar ma gandeam zilele trecute la tine, ca doar ave copii nascuti pe 8

Ionela, mica slabanoaga, ca vad ca si rochia de nasa ti-a ramas cam larga....(mor de invidie), cum mai sunteti? Ai reusit sa te mai hodini nitelus? Ce face Mihnutu?

Smaranditza, Timi e baiatel mare deja, sta in fundulet! Sa mearga D usor si la voi!

Ancutzule, vacuta de mineee nu a apucat sa scrie si ea Felicitari pt dintoc!!! Sper sa sparga repede si al 2lea, sa se mai "listineasca" printesa

Monis, draga Monis, cum a mai dormit Santi? Ai parasit zona butoiului? As papa o salata cu pui si cu avocado receeeee

Flavours, frumos scrii, sanatate puiului! si sper ca problemele sa inceapa sa va ocoleasca

Ramonika , miss uuu!

Licuriciuleee, imi luminezi noptileeee, hai sa ne punem pe treaba, ne fac pe noi 5 kg amarate???!!!

Ali, e bine Mihaita? vreo bubita ceva?

Lumi, frumoasa printesa ai!

Strumfy, cum mai sunteti azi? Andra e mai bine?

Crissa, ati mai ajuns ieri afara?

Dana.n, mai, esti o frumoasa, mi-a placut de David, lumanarea de botez, de tati cel zambaret si de cat de bine ai aratat la cele 2 ocazii! Bravo!

Evy, spor la diversificat!

Diana, cum mai merg pregatirile pt petrecere? Spor la Monti!

Alexa, ma bucur sa citesc ca sunteti bine

Gabitza, sunt bine gemelasii?

Ava, voi cum va mai descurcati?

Raluci, te-ai ascuns? Ce face stomacelul lui Bubu?

Cristinica09, sper sa rezolvati cu ti-ti-ul, ca asta mai lipsea, o cheltuiala suplimentare..

Dankutza, pupilici la capsunica! a fost cumintica la vaccin?

Trimit placinta si reviiin!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Buna dimineata!
Sa avem o zi senina din toate punctele de vedere. Sa nu ne mai suparam pentru indemnizatii, alocatii, ... sa ne bucuram de fulgusorii nostri. Cumva o sa fie, fiecare dintre noi o sa gasim o solutie de compromis. Important este sa fim sanatosi.
In alta ordine de idei, Laura a fost mai agitata azi noapte. M-o fi simtit si pe mine mai suparata, nu stiu...
Despre noi: la 5 luni am facut cele 2 vaccinuri optionale: Prevenal si Rotarix. In ziua respectiva a fost putin mai maraita si mai calduta (38.3), dar in rest ok. Greutate: 6.3kg. Continuam cu alaptatul pana la 6 luni si ampoi incepem marea D (de care imi este foarte groaza).
Progrese: dimineata si seara povestim la greu, incepe sa zambeasca mai des (ma stresam eu saptamanile trecute ca nu prea zambeste), daca sta culcata pe spate si ii dau degetelele mele sa se sprijine - se ridica direct in picioruse, nu mai vrea in fundic. De rostogolit, nu se rostogoleste (sa ma ingrijorez?). In schimb si-a descoperit piciorusele: se trage de ele, iar daca este in fundicul gol aproape le baga in gurita.
La noi la SM este soare. Astept sa se trezeasca sa iesim afara.
La multi ani!!! sarbatoritilor de azi.

Va pup,

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Am uitat,
multumim fetelor pentru comentariile de la pozele noastre.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_sebyAndre, cate face beibicucul asta, inca nu l-am pus in functiune (in schimb il arat la toata lumea), ca-s in pana de idei, nu stiu ce sa "mesteresc la el". Frumos ritualul la catolici. Noi si cand am cununat si am botezat, ne-a spovedit (de fapt, numai eu, ca sotul pe cat de credincios, pe atat de sceptic in privinta preotilor, dar asta e alta poveste). Si deci o sa te strigam dna profesor...e clar, i-ai cucerit pe italieni!
Daca ai dileme legate de beikuk intreaba ca azi maine ma specializez. Eu deocamdata fac in el morcovi/cartofi cu supa si fulgi la pranz (sper sa nu gresesc ca o dobitoaca nerespectand cantitatea de fulgi impusa de pediatra, dar mor cand vad cum arata aici copiii), iar inainte de cina cate un mar sau o para crude, eventual cu o lingurita de apa daca nu sunt destul de zemoase. Astea se lasa cu un plescait de nedescris. Impartasesc gandurile sotului tau legate de preoti, dar nu e frumos sa generalizez, preotul asta pare chiar PREOT. Dar pentru ca nu stiu cum se desfasoara spovedania in italiana, cred ca o sa fac ca nasica, ii spun "tutto" si pa. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput