Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Ali, si eu asa stiam ca piersica e alergena ca e pufoasa, dar nectarina nu stiu sa fie cu probleme. Hai linisteste-te! Probabil si medicamentele alea iti induc o stare de neliniste..si esti mult mai panicoasa! Pup mamica si Mihaitu, sa aveti o noapte usoara!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
padi spune:
Sunt si eu pe aici
, nu am disparut, doar ca n-am avut o dispozitie prea buna.
Vreau sa spun "La multi ani!!!" mamicilor de fulgusori si "Sa cresteti mari!!!" fulgusorilor care au fost sarbatoriti in ultimele zile.
Am citit din urma, dar nu am ramas cu prea multe. Am citit cum decurge diversificarea la voi, si sincer, nu prea o astept. Habar nu am cum o sa ma organizez, nu stiu...
Legat de stirile din ultimele zile, doar atat: . Bine ca am muncit si am virat la stat o groaza de bani, iar acum cand ar trebui sa stam acasa, sa ne crestem linistite copiii, ei isi bat joc de noi
.
Si in parc, si pe strada lumea numai despre asta vorbeste: cum o sa ne descurcam? Chiar, cum???
In rest, noi suntem bine. Laura ar vrea toata ziua in parc ... este o scumpa. Ar trebui sa recitesc ceea ce ati scris despre diversificare, sa incerc sa ma organizez si eu...offf
Va pup si va doresc o seara linistita.
Adriana de
Laura (08.12.2009)
Andrecluj spune:
Gata marele curs de la biserica, l-am absolvit cu succes, am dat din cap ca "da" si hai noroc. Tare interesant a fost ca a pus nasica sa se spovedeasca de pe acum. Am murit de ras, fata din secuime care nu cunoaste 3 cuvinte in italiana, dar s-a descurcat. A zis ca preotul a intrebat-o ceva si ea a zis "tutto" (a vrut sa spuna ca a facut toate pacatele, nu stiu ce-o fi priceput parintele). Asa, am uitat cu nesimtire sa ii doresc la Flavours putere, bebe sa isi revina repede si sa o incurajez pe Ali ca va fi bine, iar nectarinele nu cred ca pot face rau. Poate ca 2 la inceput sunt nitzel cam multe, dar nu cred sa se intample ceva rau din cauza asta. Dana Faza cu apa nu mi-a trecut prin cap, desi a zis tati acu cateva zile ca poate urla mereu dupa aceeasi cantitate de sete, nu l-am crezut ca-s facuta eu asa, numai ce simt eu e bine. Dar sa stii ca maine incerc cu apa. Pupam toate fetele si multumesc inca o data pentru oferta cu pufuletii, sunteti scumpe. Noapte buna
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dymomo77 spune:
In sfarsit am reparat rasnita si am de recuperat din urma o gramada. Va pup pe toate si de maine sper sa vorbim. Acu sper sa mearga magaoaia ca tipul care l-a reparat a zis ca mult nu o mai duce.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
dymomo77 spune:
In sfarsit am reparat rasnita si am de recuperat din urma o gramada. Va pup pe toate si de maine sper sa vorbim. Acu sper sa mearga magaoaia ca tipul care l-a reparat a zis ca mult nu o mai duce.
Danut
Dozz spune:
Salut!
Ionelamaria, ma bucur ca ai revenit printre noi. Vad ca a fost destul de dificil cu vaccinul la voi, cred ca te-ai obosit destul de mult cu supravegheatul noaptea.
Floricik, multumim pt cinste si la multe lunite si multi ani fetitei tale! Intr-adevar,e tare greu sa stai cu bb toata ziua tot timpul, te admir ca reusesti. La mine vin socrii o data pe saptamana si din cand in cand vine si mama mea si sta cateva zile.
Legat de statul cu bb singura toata ziua, sa va zic ce am observat. Daca se inatmpla sa stea alte persoane mai mult la noi peste zi (cand mai vine mama sau socrii), fetita e mai agitata, cu toate ca ea rade, e curioasa si incantata de persoanele noi. Dupa astfel de zile, am observat ca maraie si se smiorcaie mai mult. Apoi, cam dupa o zi, asa, parca se linisteste si reintra intr-un soi de tipar, cu comportament destul de previzibil. Voi ati observat ceva similar? Desi nu sunt foarte convinsa de asta, totusi am indraznit sa trag o usoara concluzie, cum ca ii face bine cat mai multa uniformitate si rutina, inclusiv referitor la persoanele cu care isi petrece ziua. Bine, la cum se schimba picii nostri si toate cele legate de ei, sunt gata sa renunt la propria concluzie de indata ce o sa ma serveasca cu plans de dimineata pana seara intr-o perioada fara alti vizitatori .
Smaranditza, bravo lui Timi pentru ridicatul funduletului! Legat de recipiente, si eu stiu ca sticla e sfanta. Marea problema e cu spartul, dar am citit intre timp ca ai testat castronelele respective si sunt rezistente. Ff bine! Spor la diversificare, eu zic ca ati inceput cu dreptul azi.
Lavi, bravo pt ta-ta!
Ancutza, multa rabdare, eu sper sa treceti cat mai repede de faza asta dificila cu dintisorii!
Lili, mi-a placut tare mult cum ai descris problema tarii noastre, ai reusit sa surprinzi foarte bine esentialul. Dar tu mereu scrii frumos.
Monis, ma bucur ca ai reusit sa dormi un piculet mai bine ieri noapte. Astazi sper sa fie si mai bine! Ai dreptate ca nu s-au exprimat corect cu impozitarea cu 16% a drepturilor de autor. Eu cred ca se refera la eliminarea celor 40% deductibili ca tehnic, datorita lor, impozitul “iesea” pe la 9%-10%. Oricum, tu stii ff bine despre astea ca doar tu ne-ai invatat ce si cum cu drepturile de autor.
Andre, mi se pare asa de frumos ca ti-a cerut sa faci cursuri de purtat bebei in wrap! Succes, dna profesoara! Bravo micutei italience pentru cum mananca.
Andre, cum se prepara fulgii cu lm in beibikuk? Banuiesc ca o fi simplu tare si ca o sa intru in top la intrebarile idioate, dar orisicat…
Flavours, multa sanatate puiului tau! Imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea, sper sa treaca repede.
Evy, multumim pt sampanie! La multe lunite, pline de sanatate! Restul, vor trece ele cumva… (la probleme ma refer)
Ramonika, am zambit si eu la link-ul pus de tine.
Padi, si eu ca si tine. Citesc si ma tem tot mai mult de diversificare...
Dozz spune:
Acum, un pic de small-talk pe bancuta
Noi suntem bine, multumim de intrebari! Alaptatul merge struna, eu savurez momentele astea, ca apoi, cand cu marea D, iar o sa incep cu mililitrii, gramele si dilemele...
Ana se rasuceste doar partial, cred ca o singura data a reusit sa se intoarca complet de pe burta pe spate. Dar are ea timp. Trebuie sa o stimulez sa intoarca capul si in dreapta pt ca are tendinta sa stea cu el tot spre stanga. Cam astea ar fi.
Eu sunt, la fel ca voi toate, necajita de modificarea legislatiei. Si foarte suparata de situatia in care a ajuns tara. Totusi, zilele astea sunt pozitiva, pe mine m-au prins mesajele de ridicarea moralului de acum cateva zile intr-o pasa foarte proasta si m-am autodojenit atunci asa de tare ca rezultatul a fost ca am intrat acum intr-o stare destul de … zen. Ei, probabil ca o sa mai plutesc eu cateva zile dupa care o sa aterizez sec cu nasul in marea de probleme.
Azi iar am stat mult pe afara, asa ca sunt cam obosita. Plec la nani. tuturor!
lili_a spune:
Dozz Mi-a placut ca ai stat pe bancuta singurica si ne-ai povestit despre voi. Crezi ca e ceva ingrijorator ca se uita preponderent intr-o anumita parte? Ma gindesc ca se regleaza de la sine,sau...?
Andre tu botezi copchila la catolici? sau ai gasit biserica ortodoxa cu staif care face scoala si chestii pe acolo? Pupa micuta principessa pe picioruse si din partea mea
Lumi e o minunatie de fetita Annabelle, m-am uitat si la pozicile de cind era ea mica-mica, si ce-a mai crescut...
dymomo sper sa mai mearga risnita ca sa mai stai cu noi, ne-ai lipsit. Ce face Danut?
Ali nu stiu cit de alergena e nectarina, zic si eu doar ca pt prima oara poate i-ai dat cam multisor... Sint sigura ca o sa fie ok Mihai
Tina bafta la studiat pt examene
Fetelor, vad ca v-ati retras care incotro sa jeliti,va pup si va doresc noapte usoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAURADI/LAURADI.jpg)
lauradi spune:
Seara buna... cam de pe langa butoi asa,mai ales acu'si cu reducerea indemnizatiei(eu am platit o gramada ca sa be neficiez de cei 85%,fiind si angajat si angajator si "intorcandu-ma" la serv pe un salariu mai mare).
Nu prea stiu ce si cui sa zic,nu sunt nici la zi si cand am citit,mintea-mi zbura la altele...sa va zic ca pe organik.ro au adus produse weleda,poate va intereseaza.
Ralu are un dintisor de ieri si celalalt e pe drum,cred ca maine sparge;suge des zi si noapte,e maraita,dar ma declar multumita de situatie,nu a plans deloc,vedem ce-o fi mai departe.De mucisori aproape am scapat cu totii,oricum micutza a avut f putini,mai rau am fost eu si apoi Ducu;am urmarit si intr-adevar tin cam 2 saptamani.L-am scos pe Polly de la naftalina(a stat Ducu o ora in el,in mijlocul curtii cand l-am scos,asa incantat era ca il revede
);mai trebuie sa-mi iau elan sa fac si eu un piure ceva sa-l inauguram,dar n-am niciun chef(pana acum a morfolit mar si banana si a baut o lingurita cu apa,ca prea mi-a tras cana din mana sa mi-o rupa nu alta
);pt mine de-acum alaptatul inseamna experiente noi,fiindca la Ducu la 5 luni m-am oprit,asa ca tare drag imi e si unde la inceput ziceam ca alaptez pana la 6 luni(din motive egoiste
),mai apoi pana in toamna cand incep sa muncesc,acum zic clar: cat vrea ea! si nu-mi pasa cine ce are de zis,sper sa ne adaptam amandoua din toamna cu noul program.Ralu e foarte fericita in scaun,fiindca din pozitia a doua se tine de masa si se trage in fundulet;de fapt ,de obicei ,din pozitie inclinata se ridica.Oare e bine s-o las sau trebuie sa se ridice de la orizontala?Ca la Ducu a fost alta poveste...el a stat mai tarziu in fundulet,pe la 7 luni, si nu avea niciun gand sa se ridice,dar dupa 6 luni mi-a zis pediatra sa-l pun cate putin ca sa se invete.
toate fetele si sa stiti ca ma straduiesc sa fiu intr-o forma mai buna si sa stau mai mult cu voi de vorba.
dymomo77 spune:
Lili Danut e bine. Nu prea vrea sa pape dar incerc sa am rabdare. De maine revin si abia astept sa vad ce ati mai facut.
Danut