Bubite ce apar si dispar

Bubite ce apar si dispar | Autor: Gabrilici

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Am o fetita de aproape 11 luni si, de cateva zile, i-au aparut pe corp bubite mici, asemanatoare bubitelor facute de ciupitura de tantar.Sunt albe, si de jur imprejur pielea e rosiatica, nu contin lichid dar partea ciudata e ca apar intr-un loc, dispar si reapar fie in acelasi loc, fie in alta parte.I-au parut peste tot, mai putin pe fata.Nu-mi dau seama de la ce sunt si nu am apucat sa ajung cu ea la pediatru.
Sa fie de la salau?I-am dat doua zile la rand (poate nu a fost atat de proaspat pe cat ziceau?).Sa fie de la crema de corp?(desi folosim ceva ce am mai folosit, dar pe cutia asta nu se vede termenul de expirare).
Astept cu interes raspunsurile voastre.

Sanatate tuturor!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gabi, incearca sa faci o poza cu bubitele si sa o pui intr-un album si adresa sa o postezi aici.

din ce povestesti tu seamana a reactie alergica, a urticarie. lui teo ii aparea de la oua. mie pediatra mi-a zis sa-i dau jumatate de fiola de calciu de 2 ori pe zi sau zyrthec. si au disparut...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

mersi mult de sfat!eu ii dau calciu 10 zile pe luna.urmeaza sa vorbesc si cu pediatra.

pupici

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput