Maple-syrup babies (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

mQQm, dar nu are bucstoru' program de buyback? should be painless.
Edit: cum o duceti cu caldura? mai impingeti catre noi, ca pe aici suferim dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani Pepitel!!! ai mai dar cand a trecut 1 an....sa cresti mare si sanatos!

Eu sunt in urma cu toate, nu apuc sa mai citesc nimic, ziua nu apuc sa ma asez 2 minute, nu credeam ca o sa fie asa greu, dar nu ma plang sa fim sanatosi ca om creste noi mari.

Am fost 3 zile la Wasaga da, dar nu prea le-a placut copiilor nu stiu de ce, desi am avut vreme buna si apa a fost calda, ei tot timpul intrebau cand mergem acasa, auzi la ei, nu stiu ce nu le-a priit, dar a fost bine ca am mai schimbat putin decorul.

Ana, ti-as mai raspunde si eu la intrebari pentru prietena ta, dar vad ca ti-au spus fetele destule, am fost si eu in dilema asta, si pana la urma am ales sa nu fac amnio, dar nu ma intreba ce stresata am fost in perioada aia pana m-am hotarat...intr-adevar trebuie sa raspunda la intrebarile ce le-a zis mQQm, dupa aia totul o sa fie mai simplu, sa zicem.

pupici la burtici si pitici, merg la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Oliver Nicolas!
Sa fii sanatos si sa ai parte numai de fericire alaturi de familie si de cei dragi!
Mqqm, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bine!

Noi am fost iarasi plecati doua nopti, pana in Spokane de data asta. Drumul a fost cam lungut, dar a fost foarte frumos- am avut noroc de vreme buna, fetele au fost neasteptat de cuminti, si am vazut cateva locuri interesante. Ne-am intors duminica noaptea. Prima jumatate din ziua de luni am zacut ca eram rupti de oboseala, in partea a doua am reusit sa ne mobilizam sa despachetam.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Abia m-am intors de la control.
In mare vestile sunt bune.....zic in mare pentru ca bebe Felix este inca micut, a luat doar 220g in greutate in 2 saptamani, acum are 1880g, caputu tot micut. Doctorul mi-a zis sa nu-mi fac probleme, este inca in grafic si atat tip cat da din picioare e bine.
Bebe Sebastian are 2200kg, totul in grafic, miscacios.
Surpriza mare a fost la colu.....are 5,9cm doctorul cica de mult nu a mai vazut un col atat de lung si inchis la 33 de saptamani la o sarcina gemelara.
Cam atat pana acum, astepy uratorul control pe 21

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Prietena mea a inceput sa singereze; are cam 9-10 saptamini;
Doloress, tu cit timp si in ce perioada ai singerat in timpul sarcinii cu Patrick?

medicul(al doilea) i-a recomandat amnio, indiferent de rezultatele celuilalt test.

tot eu, spune ca a incercat dr sa asculte inima copilului si n-a gasit nimic; avea si un aparat ce parea antic si de demult ; tine de Lakeshore Hospital.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura ce poze superbe! Am ramas cu sufletul acolo. Foarte frumos a fost cred. Coasta de vest are peisaje mult mai faine, gata, am hotarat. Ca si sora-mea s-a mutat in vest si-mi trimite niste poze ca ma baga in boale.

Dragaica bravo! Lasa ca ecografele astea nu masoara nicidoata cum trebuie, poate are oasele mai mici si e mai micut si mai indesat, cine stie? Si unul e lungut. O sa vezi tu acusi.

Ana pai am sangerat 2 saptamani. Tocmai scriam al odiseea de ian-feb ca si Angie din pacate are problema asta.
Am avut un hematom care s-a eliminat, insa putea foarte bine sa ia cu el si sarcina. Cum aici nu se da nimic de sustinere, ce conteaza e sa stea cat mai linistita si mai in repaus. Multa bafta!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Laura, niste scumpe fetitele! Si ce mult a crescut Diana! Super mi-a placut cascada aia uscata.

Llaura, sa va fie de bine vacanta!
inca asa sa semene un copil cu tata-sau mai rar... tu unde zici ca erai cand s-au intalnit adn-urile?
Noi nu le cumparam noi cartile, plus ca aia dau 2 lei pe carti. E un site intern la scoala unde elevii vand si cumpara, dar sub emailul fiecarui copchil se ascunde un parinte care vinde/cumpara.

magdone, ce copii mey, auzi la ei cu ce te stresau. Zici ca rezisti pe baricade si la temperaturile astea? Iti dai seama ca in parc n-am mai fost de 2 saptamani, dar i-o veni randul si lui.

Ana, e pierdere de vreme amnio if you ask me. Daca vrea sa stie, sa mearga la cvs, daca nu n-are nici un sens sa faca nimic. Ambele sunt proceduri invazive cu pericol de avort, ambele dau 99.99% diagnostic precis pentru defectele genetice. Singura chestie care o da amnio in plus e rezultatul de spina bifida, dar asta se poate face dupa si nu e legat de varsta. Sa citeasca ea pe net despre ambele proceduri si sa ceara clar si raspicat doctorului ce vrea, numai pt cvs sa se grabeasca. E musai s-o trimita unde vrea ea. Ei recomanda, dar pacientul decide.
Imi pare rau ca sangereaza, nu e semn bun. Sa mearga la urgente. Eu la sarcina pe care am pierdut-o cu 1 an inainte de O, m-am dus la urgente, mi-au facut un test de sange si s-a vazut ca e beta HCG de vreo 10 ori sub nivelul care trebuia si mi-au zis imediat. Pentru linistea mea, ca eu tot speram, m-au trimis a doua zi la echo unde nu s-a mai identificat activitate cardiaca, era 10 saptamani si la 8 saptamani era ok. Sper sa nu fie cazul la ea... Asa cum zice si Doloress aici merg pe "all or nothing" in primele 3 luni nu se da nimic gravidei.

Voi mai rezistati la temperaturile astea? Nu mi-e de mine, dar nici ac nu mai face fata si atat de mult transpira copilasul asta...
Sa va mai zic de ala mare ca lucreaza ca lifeguard, geez ca era sa fie linsat de 2 ori de creiere infierbantate. Noroc ca si-a scos fluieru' si a evacuat pe toata lumea de la bazin si i-a pus la coada, ca nu mai stia cum sa-i calmeze. Mi-a fost mila de el, saracul.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mersi!

si-a facut ieri testele de singe.
ea spune ca nu mai singereaza, e o chestie sporadica cind se pateaza doar; medicul insa a vazut la consultatie;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

Intru si eu din an in paste, si uite ca am ratat pe sarbatoritul lunii, aka Pepitel frumos si drag. La Multi Ani! puiule scump, sa fii sanatos si norocos si sa aduci doar bucurii familiei.

Am vazut si pozele Laurei, wow! superbe!!!! Mi-a ramas inima pe-acolo, sper sa ajung si eu sa vizitez asa frumuseti de peisaje. Si ce fetite frumoase

Cu sangerarile in sarcina asa s-a intamplat si la mine, la 10 sapt am inceput sa sangerez si la eco s-a vazut ca nu mai era activitate cardiaca :(((. Sper sa nu fie cazul prietenei tale Ana.

Noi am avut o saptamana grea, pe de o parte din cauza temperaturilor ticaloase care ne-au tinut in casa si soimita mi-a pus creierul pe moate. Pe de alta parte ma incearca o mica depresie, nu mai scap de starea asta nasoala , ma stresez de la absolut orice. Si am picat examenul auto again .

Soimita, insa, e bine, plina de energie. Alearga dupa copii prin parc, tinuta de manute of course. Urca si coboara trepte, si atat de mult ii place activitatea asta ca incearca sa se catere peste tot (pereti, mese etc). A invatat sa bea apa de la tasnitoare, e o ratusca. E vorbareata si dulce, are si 3 dintisori (2 sus si unul jos) si acum ne chinuim cu al patrulea. Cam atat de la noi

Pupam toti siropeii

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Frumos rau in British Columbia, ca in rai, tare mi-ar placea sa traiesc acolo, dar asta e, stam unde e munca. Am trecut prin Spokane dar nu-mi amintesc mare lucru (imi amintesc insa bine speed traps din statul Washington, not nais at all )
Delia m-ai distrat cu soimita-ratusca cea viteaza Iar apropo de examenul auto, asculta vocea unei lungi experiente de picat pe varii meridiane, perseverenta e totul. Si masina cat mai mica. A treia oara o sa fie cu noroc, sa vezi.
Ana, ii tinem pumnii prietenei tale si asteptam vesti.
mQQm are dreptate, copilul a iesit frumos ca ta-su si destept ca mine lol. Vezi asta e un mare avantaj cand ai doi ca Dragaica, unul seamana cu mama, unul cu tata problem solved
Vesti de pe la noi ar fi ca mai nou mergem de-a busilea peste tot (l-am gasit muscand cu sete din codul electric canadian ) si am graduat din scoica, am constat si eu ieri ca e buna pana la 22lbs si Daniel atata are, si pana la 74cm ceea ce are de mult. Asa ca trebuie sa mai caut un scaunel.
Pupam!

Mergi la inceput