Cred ca subiectul se potrivea mai bine la celalalt topic, dar aici intra mai multa lume si am nevoie destul de urgent de un medic stomatolog bun. Ma doare un dinte care a mai fost plombat acum 6 luni, deci e clar ca stomatoloaga la care mergeam nu-i grozava...asta in cazul in care mi-am schimbat plomba dupa 10 ani fara probleme cu cea veche
Asa ca va rog recomandati-mi si mie un medic bun in Bucuresti, nu conteaza zona. Sar'mana
nici eu nu am un stomatolog bun...uffff....sa ai mare grija sa fii cu okii in 4 pe un de ajungi mare atentie la sterilizare
Eu am fost foarte multumita de serviciile celor de la velvetdental. Au 2 sedii eu am mers la cel de pe la Unirea si am lucrat cu trei medici. Tot personalul de acolo s-a purtat exemplar.
Eu am fost si sunt foarte multumita de dr. mea: dna. dr. Stolea care are cabinetul la Piata Iancului.
buna, eu am fost la dna doctor mihaela nasaudean, are cabinetul la coloane la romana, chiar linga banca raiffeisen. este f draguta, simpatica, are mina usoara, nici nu am simtit cind mi-a scos maseaua.
Fetelor, dar plombele pe care vi le-au pus au rezistat? adica n-a mai trebuit sa va ducetia doua oara, nu?
Dr. Mihaela Ilie - cabinet MEDICALM
Nu vei regreta daca ajungi la acest cabinet.
_
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez