Stomatolog bun - unde?

Stomatolog bun - unde? | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Cred ca subiectul se potrivea mai bine la celalalt topic, dar aici intra mai multa lume si am nevoie destul de urgent de un medic stomatolog bun. Ma doare un dinte care a mai fost plombat acum 6 luni, deci e clar ca stomatoloaga la care mergeam nu-i grozava...asta in cazul in care mi-am schimbat plomba dupa 10 ani fara probleme cu cea veche
Asa ca va rog recomandati-mi si mie un medic bun in Bucuresti, nu conteaza zona. Sar'mana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

nici eu nu am un stomatolog bun...uffff....sa ai mare grija sa fii cu okii in 4 pe un de ajungi mare atentie la sterilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Marutu poate ne ajuta cineva cu niste recomandari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu am fost foarte multumita de serviciile celor de la velvetdental. Au 2 sedii eu am mers la cel de pe la Unirea si am lucrat cu trei medici. Tot personalul de acolo s-a purtat exemplar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am fost si sunt foarte multumita de dr. mea: dna. dr. Stolea care are cabinetul la Piata Iancului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna, eu am fost la dna doctor mihaela nasaudean, are cabinetul la coloane la romana, chiar linga banca raiffeisen. este f draguta, simpatica, are mina usoara, nici nu am simtit cind mi-a scos maseaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor, dar plombele pe care vi le-au pus au rezistat? adica n-a mai trebuit sa va ducetia doua oara, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Dr. Mihaela Ilie - cabinet MEDICALM

Nu vei regreta daca ajungi la acest cabinet.

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput