Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Eu am pus o friptura de pui la cuptor, ma gandesc daca sa fac piure sau legume...cred ca de amandoua si-am fiert fasole
ca ii place f. mult Iustinei fasolea...sper sa nu ma aleg cu vreo durere de burta, ca si mie-mi place, asa ca o sa mananc pana ma satur! 
Buburuzo, sa ai un zbor placut!
Lora, mami de Iustina si 
24+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Pai l-au ales ca a stiut sa minta asa frumos! Si la cit de mitoman a fost si e, sunt din ce in ce mai sigura ca a aranjat alegerile!
Multumesc frumos pt urari 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
Sincer nu mi se pare nimic frumos....au inceput sa iasa toti oamenii in strada si cred ca vor urma si mai multi pana vineri. Este o tristete generala . 16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul |
Lucianna, ma refeream la aerul proaspat, copaci, flori, frunze, etc. Este vorba pur si simplu de bucuria de a te intoarce acasa pentru 2 saptamani de vacanta... un sentiment acut atunci cand traiesti departe de tara ta si de ai tai!
23+
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Buburuza, drum bun, calatorie usoara si sa ai parte numai de momente frumoase in tara ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |
Multumesc, Luy!

23+
kiti2205 spune:
Buburuzel, drum bun si zbor cat mai lin 
Eu am tras o repriza de plans, dupa ce am citit povestea Danei si a celor 2 fetite. Imi dau seama ca pe lumea asta sunt chestii mai importante decat nenorocirea aia de indemnizatie! Sa fim noi sanatosi cu totii, cu bebelusii nostri, cu toti cei dragi noua, ca in rest, ne descurcam. Sunt sigura.
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Eu am pus o friptura de pui la cuptor, ma gandesc daca sa fac piure sau legume...cred ca de amandoua si-am fiert fasole ![]() Buburuzo, sa ai un zbor placut! Lora, mami de Iustina si ![]() 24+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Yamyyyyyyyyyy!!!! Am bagat si eu la cuptor niste ciupercute si vreau sa fac o salata verde cu pui! Incerc sa mancam dietetic!
Lora, ma bucur ca esti optimista azi si sper din suflet sa i se usuce repede Iustinei toate bubitele alea nesuferite!

23+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Pai l-au ales ca a stiut sa minta asa frumos! Si la cit de mitoman a fost si e, sunt din ce in ce mai sigura ca a aranjat alegerile! Multumesc frumos pt urari ![]() ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 20+ |
Mda, no comment, a stiut sa minta si sa fie crezut doar in campanie...dar anii din spate nu i-a vazut nimeni?....Ma rog, acum ne spalam pe cap cu el indiferent ca am vrut sau nu.....si sunt convinsa ca s-a amuzat copios dupa alegeri cand l-a pus pe Boc si nimeni nu mai avea ce sa faca

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Eu am pus o friptura de pui la cuptor, ma gandesc daca sa fac piure sau legume...cred ca de amandoua si-am fiert fasole ![]() Buburuzo, sa ai un zbor placut! Lora, mami de Iustina si ![]() 24+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Mmm, as papa si eu niste piure cu pui cu usturoi. Dar ce n-as papa la ora asta!

Apropo de fasole, pe la inceput de luna 4, am avut vreo saptamina cind am mincat fasole sub orice forma. Aveam ciorba de fasole cu ciolan, dupa care mincam iahnie de fasole, si la urmatoarea masa o luam de la capat. Se speria lumea de mine
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
ionela.n spune:
Vin si eu la masa la voi

, cine ma primeste?
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Lucianna, ma refeream la aerul proaspat, copaci, flori, frunze, etc. Este vorba pur si simplu de bucuria de a te intoarce acasa pentru 2 saptamani de vacanta... un sentiment acut atunci cand traiesti departe de tara ta si de ai tai! 23+ ![]() |
Sa ai un concediu placut! Mi-am dat seama la ce te referi....numai ca am un moment de antipatriotism la max....as pleca din tara asta fara sa ma mai uit in spate....si poate as veni s-o mai vizitez asa scurt peste 30-40 ani.
.....nici macar suveranitatea nu vreau sa ne-o mai pastram
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul

Poate ca nu e momentul acum, dar totusi ce s-a intamplat? De ce au venit micutele pe lume atat de devreme?
.
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si