Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Sa vedem Fistiq, daca o sa colorezi carutul.Eu mai astept pana pe 27 mai, apoi spun cu certitudine

--------------------------------------------------
Sunt o 18+ cu burtica aproape roz

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Si eu mai am 2 saptamanpana la urmatorea intalnire cu bebelinul. Sper sa ma intorc cu un carucior colorat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, dragutelor!

Sper ca astazi veti fi mai optimiste si veti incerca sa va ganditi mai putin la "masurile de crize" impuse de conducerea patriei noastre dragi. Eu sunt convinsa ca fiecare dintre voi va gasi o modalitate de a trece peste perioada ce se anunta, insa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu depind de statul roman... Oricine intelege ca tara este intr-o mare prapastie si ca trebuie gasita o solutie, dar niciunul dintre noi nu poate intelege de ce "tocmai eu" trebuie sa sufar, de ce se atimg de "bvanii mei". Desi poate ca odata ajunsi in avceasta situatie alta solutie nu exista, este atat de incorect si de dureros!

Felicitari pentru vestile bune de ieri si pentru noile semnaturi!!!

Off, ma rog si eu pentru cele 2 sufletele ale Danei! Doamne ajuta sa supravieuiasca si sa se faca mari si sanatoase! Of of of! Poate ca nu e momentul acum, dar totusi ce s-a intamplat? De ce au venit micutele pe lume atat de devreme?

In alta ordine de idei, vineri de dimineata aterizez la Otopeni! Iuhuuu! De abia astept! Am auzit ca Bucurestiul e superb in perioada asta! Sper sa imi revin repede dupa oboseala de pe drum - voi zbura toata noaptea, nu de alta dar vineri dupa amiaza am programare la coafor - renovarea aproape totala! Dehhh, sufera baba pentru a fi frumoasa la nunta!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata, dragutelor!

Sper ca astazi veti fi mai optimiste si veti incerca sa va ganditi mai putin la "masurile de crize" impuse de conducerea patriei noastre dragi. Eu sunt convinsa ca fiecare dintre voi va gasi o modalitate de a trece peste perioada ce se anunta, insa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu depind de statul roman... Oricine intelege ca tara este intr-o mare prapastie si ca trebuie gasita o solutie, dar niciunul dintre noi nu poate intelege de ce "tocmai eu" trebuie sa sufar, de ce se atimg de "bvanii mei". Desi poate ca odata ajunsi in avceasta situatie alta solutie nu exista, este atat de incorect si de dureros!

Felicitari pentru vestile bune de ieri si pentru noile semnaturi!!!

Off, ma rog si eu pentru cele 2 sufletele ale Danei! Doamne ajuta sa supravieuiasca si sa se faca mari si sanatoase! Of of of! Poate ca nu e momentul acum, dar totusi ce s-a intamplat? De ce au venit micutele pe lume atat de devreme?

In alta ordine de idei, vineri de dimineata aterizez la Otopeni! Iuhuuu! De abia astept! Am auzit ca Bucurestiul e superb in perioada asta! Sper sa imi revin repede dupa oboseala de pe drum - voi zbura toata noaptea, nu de alta dar vineri dupa amiaza am programare la coafor - renovarea aproape totala! Dehhh, sufera baba pentru a fi frumoasa la nunta!

23+

Sincer nu mi se pare nimic frumos....au inceput sa iasa toti oamenii in strada si cred ca vor urma si mai multi pana vineri. Este o tristete generala .

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

kiti, bravo pentru vestile bune despre bebelina ta

Si eu o sa aplic strategia cu 'cadoul de la bebelush', toate colegele mele, mamici de bebe2 de la cealalta odisee au aplicat-o si a avut fost un succes total

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buburuza, drum bun, calatorie usoara si sa ai parte numai de momente frumoase in tara !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Luy, colega ta a reusit sa isi faca programare pt eco?

Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Of, am auzit ca pensionarii protesteaza destul de violent. Forteaza intrarea pe nu stiu unde! Unde am ajuns! Ma indispune rau.
Incerc sa-mi ridic moralul cu gindul la intilnirea mea frumoasa de miine.
Ce planuri aveti pt prinz? Eu visez la o shaorma “cu de toate”

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Of, am auzit ca pensionarii protesteaza destul de violent. Forteaza intrarea pe nu stiu unde! Unde am ajuns! Ma indispune rau.
Incerc sa-mi ridic moralul cu gindul la intilnirea mea frumoasa de miine.
Ce planuri aveti pt prinz? Eu visez la o shaorma “cu de toate”

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Asta vad si eu la TV si la inceput mi-a cam fost mila de ei....dar marea majoritatea ei l-au ales....asa ca sa fie primii care stau acolo.

Multa bafta pentru maine

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Fistiq, eu mi-am propus sa nu ma mai enervez legat de pensii, indemnizatii si alte alea. Se schimba ceva daca eu sunt suparata.
Mi-e ciuda pe mine ca ieri eram atat de suparata de toate speculatiile legate de banii care se iau din indemnizatie, ca in drum spre eco ma apucase plansul in masina si parca nici nu am reusit sa ma bucur asa cum trebuia cand am vazut belelusul.
Sotul meu ma intreba daca sunt suparata ca ne-a zis dr ca o sa avem fetita.Ma bucur din tot sufletul, cum sa fiu suparata cand stiu ca ingerasul e bine, sanatos si creste cum trebuie.

De aia nu mai vreau sa pun la suflet ca stiu ca dauneaza bebelusului.

Asa ca...capul sus fetelor, sa nu mai fim ca ieri

Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput