Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Crina, Lora, multumesc sa dea DD sa fim in continuare sanatosi si sa avem puterea sa trecem peste toate

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ionela, da..o sa avem putere sa trecem peste toate, cu siguranta! Trebuie sa gasim fortele necesare, altceva nu avem ce face. Sanatosi sa fim si noi si copiii nostri, ca-n rest, totul se rezolva. Dar daca nu ne-am spune nici pasul macar, am ajunge sa vorbim singuri pe strada.

Cat despre inchiderea spitalelor...in ritmul asta ajungem sa nastem acasa...si poate ca nici n-ar fi asa rau, cine stie!?

Haideti sa incercam sa nu ne mai gandim la relele din jurul nostru, sa ne gandim ca ne va fi bine si ne vom descrurca noi cumva! Totul va fi bine, cu siguranta! Si ce bauta vom trage cand o sa nastem toateee!!! Inclusiv prietenele noastre dragi!

Noapte buna si linistita va doresc!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Noapte linistita fetelor si !

Sper ca ziua de maine sa le lumineze mintile si sa fie cu vesti bune.

Ma bag la scutece asa ca... pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Salutare fetelor! Vesti tot mai urate pe zi ce trece de la base si ai lui. Eu le doresc sa foloseasca pampersii in SCOPURI PERSONALE.
Iar cu spitalele...cred ca mai bine nastem acasa macar stim ca la noi e curat si nu luam cine stie ce boli. Doar oricum cotizam la medici pentru nastere asa ca nu ar trebui sa ii intereseze unde ne asista...
Noi sa fim sanatoase si bebeii; nu pot sa zic ca ma bazam exclusiv pe cei 85% dar oricum reprezentau destul de mult in comparatie cu 600 roni. Si erau bani munciti de mine....
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari Ionela!

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Sper ca odata cu ziua care trece, sa treaca si starea mea aiurea pe care am avut-o toata ziua. Singurul lucru care m-a inveselit azi a fost ca am vazut bebelusul meu scump si drag

Noapte buna si sa va odihniti

ps: mersic Office

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ionela.n felicitari pt vestile bune.

17+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici!
Pentru ca suntem suparate foc, azi bem cafeluta calda, ceiut de fructe si laptic, si papam croissante cu mere, cu ciocolata, cu nuci si miere si dulcetica de care vreti voi! Am zis! Acum cat ne permitem inca gazul sa le coacem! of !
Cine a chiulit ieri cu vestile bune este rugat sa pofteasca azi, sa ne mai ridicam si noi moralul nitel!
Nici vremea nu pare ca ne ajuta, azi si maine se anunta ploi in Bucuresti, si nici weekendul prea roz din punctul asta de vedere! asadar numai voie buna!
Va pupicesc si ne "vedem" mai tarziu nitel ca sigur n-am de gand sa stau azi o vesnicie la munci!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata! Imi pare rau ca intru sa deranjez cu o veste trista dar o prietena draga are nevoie de cat mai mult sprijin pentru a trece peste o incercare enorm de grea. Poate o cunosteti si voi de la aspirante sau FIV.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119&whichpage=1

Astazi, la ora 13:00 ne vom ruga cu totii pentru micutele ei care s-au grabit sa vada lumea la abia 23 de saptamani.

Doamne ajuta!

Va pup pe toate si pe minuniile voastre

16+
www.facebook.com/photo.php?pid=110055&l=4f8a89df32&id=100000745513660" target="_blank">Pozica bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am vazut declaratii cu indemnizatia.
sunt fara cuvinte.

azi e decizia finala.

Mergi la inceput