Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, si mie mi se intareste burta, de parca m-ar impinge bebelusul. nu ma doare, dar e ca si cum m-ar impinge ca sa se poata intinde. Daca mangai burtica se relaxeaza si apoi ma loveste
Azi m-am uitat la burtica cand impingea si se vede cum se muta putin burtica

Voi cand luati no-spa? Eu am luat 1 singura pastila pana acum, cand ma durea burta de la niste chiftelute

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Clary, multumesc pentru raspuns.
Si mie mi se mai intareste burtica, dar nu sunt regulate aceste contractii. Si eu iau nospa la nevoie. Mie mi s-a dat si utrogestan, ca am si probleme cu tiroida si uter contractil.

Asta e...bebeii sa fie sanatosi, ca noi le-om duce...

23+

Asa este..ma gandesc ca alte fete sufera mai mult pentru a avea un bebe sau pentru a mentine sarcina..
Cateodata intru in panica..de exemplu sunt zile cand e foarte activa si misca intr-una si zile cand e foarte linistita,abia daca o simt...vb cu cineva despre asta mi-a spus ca e normal sa se comporte asa..ca si noi-oameni mari- avem perioade cand suntem superactivi si perioade cand suntem mai linistiti.doctora mi-a zis ca atat cat o simt ca misca totul e ok..sa nu-mi fac griji degeaba..acuma nu stiu...

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clary eu cred ca ingrijorate o sa fim cam mereu de acum incolo, fiecare etapa are grijile sale specifice..si o sa continue si dupa ce nastem si tot asa..ca asa sunt mamele. Ma uit la a mea..e pe cale sa devina bunica si tot ingrijorata e pentru mine, ca daca beau lapte suficient, ca daca ma odihnesc si tot asa..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Luy, iti multumim pentru raspuns. Intr-adevar, am aflat foarte multe despre drepturile noastre, ale gravidelor si ale mamicilor, de pe acest forum; de la servici, de la HR nu se grabea nimeni sa-mi spuma ce drepturi am. Si cum este acordata diferenta asta? Dupa cele 126 zile de pre si post-natal? Si se da diferenta de bani intre cei 600 lei (sper sa nu fie asta cazul) si salariu sau indemnizatia calculata ca fiind 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 18+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

[/quote]

Asa este..ma gandesc ca alte fete sufera mai mult pentru a avea un bebe sau pentru a mentine sarcina..
Cateodata intru in panica..de exemplu sunt zile cand e foarte activa si misca intr-una si zile cand e foarte linistita,abia daca o simt...vb cu cineva despre asta mi-a spus ca e normal sa se comporte asa..ca si noi-oameni mari- avem perioade cand suntem superactivi si perioade cand suntem mai linistiti.doctora mi-a zis ca atat cat o simt ca misca totul e ok..sa nu-mi fac griji degeaba..acuma nu stiu...

cununie civila

23+

[/quote]

Stai linistita...si la mine e la fel... 1 zi agitatie, 2 zile linistite (misca, dar timid si mai rar), apoi iar agitatie. Dar daca fac ceva care ma solicita (ies cu masina sau stau in medii zgomotoase sau discut cu cineva), reactioneaza imediat.
Am oservat ca are acelasi program cu al meu: se trezeste odata cu mine dimineata si misca de zor, apoi trage un pui de somn la pranz, iar seara ar fi in stare de discoteca

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Salut din nou. Veniti luni? http://www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu--pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291.html

Ama sa o senzatie ca vorbesc singura, nu imi raspunde nimeni. Sunt plictisitoare sau credeti ca nu se schimba nimic daca ne implicam putin mai mult si protestam ca s anu ne pierdem drepturile?????

astept bebe in septembrie, poate de ziua mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ce am uitat sa va povestesc e ca aseara am fost la medicul de familie si m-a lamurit cu prenatalul. NU avem voie sa intram in prenatal mai devreme de luna 7a, in cazul meu luna august.Mi-a calculat clar femeia, asta este.
Cele 126 se pot imparti in perioade egale intre pre si post natal, se poate renunta cele din prenatal insa nu se poate intra in concediu mai devreme de luna a 7a..

Klarisse graviduta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Clary eu cred ca ingrijorate o sa fim cam mereu de acum incolo, fiecare etapa are grijile sale specifice..si o sa continue si dupa ce nastem si tot asa..ca asa sunt mamele. Ma uit la a mea..e pe cale sa devina bunica si tot ingrijorata e pentru mine, ca daca beau lapte suficient, ca daca ma odihnesc si tot asa..

Klarisse graviduta 18+

Klarisse,parca tu intrebai daca putem intra in concediu de maternitate la 84 de zile..ieri ,doctora de familie mi-a zis ca pot intra in prenatal de 28 de saptamani sau la 32 de saptamani.

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Salut din nou. Veniti luni? http://www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu--pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291.html

Ama sa o senzatie ca vorbesc singura, nu imi raspunde nimeni. Sunt plictisitoare sau credeti ca nu se schimba nimic daca ne implicam putin mai mult si protestam ca s anu ne pierdem drepturile?????

astept bebe in septembrie, poate de ziua mea :)

Summertime, nu esti plictisitoare. Doar ca nu te vedem in timp real, pentru ca esti moderata pana la al 10-lea mesaj. Asa ca baga repede 10 mesaje, ca sa te vedem imediat dupa ce ai scris.

Bine ai venit!
Dc vrei sa intri in listuta, da-ne datele UM, DPN si data ta de nastere.

si sarcina usoara

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Klarisse, legea spune clar ca cele 63 de zile prenatal si cele63 de zile postnatal se pot compensa intre ele, cu conditi ca dupa nastere sa-ti ramana 42 de zile. Acum ca doctorii sa fie la fel de priceputi si in legislatie e putin mai greu. Doctorita mea, cand i-am zis ca vreau adeverinta pentru la munca, care sa ateste starea de graviditate, a zis ca ea nu a mai auzit de un asemenea abuz si poate se vor folosi de asta sa ma dea afara. Am stat si i-am exlicat ca de fapt imi trebuie pentru protectia mea. Daca te duci cu legea, poate va intelege si doctorita ta. Iti tin pumnii sa o lamuresti
Va

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput