Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)
Raspunsuri - Pagina 11
nadiutapm spune:
Buna dragele mele burticoase,
stiu ce stare sufleteasca aveti si eu ieri am dat apa la soareci tot din cauza indemnizatiei, astazi mi-am zis ca nu mai vreau sa fiu trista si ma rog sa fim toti sanatosi ca ne descurcam noi.
va urmaresc din umbra nu prea reusesc sa intru pitica vrea tot timpul desene la calculator si nu mai am loc de ea, iar de la servicii asa mai rarut.
noi inca nu stim ce gazduim in burtica probabil o fetitia cu semnul intrebarii la ultima eco nu s-a vazut prea bine nu a avut o pozitie comoda pt noi, in rest eu sunt tot mai obosita am luat deja 5 kg si asta ma deprima rau gafai cand urc doua trepte si tot asa mai departe.
va pup
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu
Iunia82 spune:
Clary, parca tu spuneai ca fetita ta e cu capul in jos (in prezentatie craniana, cum spun medicii). Ti-am mai facut vreo eco? Ti-au zis ceva medicii legat de asta? Stiu ca are loc suficient, dar totusi la mine prefera aceasta pozitie.
La masuratori, craniul e de dimensiuni si structura ok, asa ca nu cred ca afecteaza cu ceva aceasta prezentatie.
Eu sunt in situatia asta inca de la 14 saptamani si am inteles ca este si jos pozitionata sarcina. Nu sunt probleme, colul e ok, dar mi s-a recomandat repaus cat mai mult. Ceea ce e pentru mine uneori o corvoada, pentru ca imi place sa ma misc.
Iar cand stau pe scaun atunci se agita cel mai mult beblina, probabil nu ii place. Acum incerc sa stau mai mult in picioare sau intinsa.
La tine cum e?
23+ cu Ana Lavinia
RalucaElenaM spune:
Chelioshenia libidinoasa pe langa ca aduce vesti nasoale are si o modalitate de expunere ...de-a dreptul NESIMTITA si LIBIDINOASA ca si el....eu nu ma uit la stiri ca-mi fac rau, nu-mi amintesc cand am vazut ultima stire buna la tv..am aflat de faza cu prea multi pampersi de la tatal meu si de astazi de dimineatza ma ingrijorez si nu imi vine sa cred cat de baftoase suntem!
, am luat la puricat contractul colectiv de munca si am gasit acolo ceva care ma linsiteste..verificati si la voi poate poate..." se va compensa diferenta dintre salariul de baza si indemnizatia legala la care are dreptul salariata"
Doamne Ajuta sa fim PUTERNICE!
19+
lucianna_83 spune:
Ce tare "chelioshenia libidinoasa"........nu m-am gandit la carectizarea asta :)))

......dar chiar e nesimtit, pensionarii au venit azi sa vorbeasca cu el si el a declarat ca v-a vorbi cu ei in zilele urmatoare
...de ce? sa se mai linisteasca pensionarii? sa vada cine mai iese in strada? ...sau probabil ii evita ca nu are ce sa le zica....si asa au inceput sa lesine pe acolo, probabil asta e ideea sa se mai imputineze 
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
Clabuc spune:
Raluca, intr-adevar, tu esti norocoasa din punctul asta de vedere. Nu cred ca sunt prea multe care se pot "lauda" cu o asa clauza in contractul colectiv.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
18+
Poze Clarinda
luy spune:
RalucaElena, compensarea se acorda pe o perioada limitata. Pentru toti angajatii este valabil Contractul Colectiv de Munca la nivel national, ale carui prevederi sunt minimale pentru toate societatile.
Conform acestuia :
CAPITOLUL 5
Concedii si zile libere
Art. 66. - (1) in cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Daca in Contractul colectiv de munca incheiat de societatea la care lucrezi tu nu se specifica o perioada mai mare, automat ei sunt obligati sa-ti compenseze diferenta pe o perioada de 6 saptamani. Daca esti norocoasa si aveti un Contract avantajos pt salariati, poti beneficia de compensare pe o perioada mai mare.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Clary, parca tu spuneai ca fetita ta e cu capul in jos (in prezentatie craniana, cum spun medicii). Ti-am mai facut vreo eco? Ti-au zis ceva medicii legat de asta? Stiu ca are loc suficient, dar totusi la mine prefera aceasta pozitie. La masuratori, craniul e de dimensiuni si structura ok, asa ca nu cred ca afecteaza cu ceva aceasta prezentatie. Eu sunt in situatia asta inca de la 14 saptamani si am inteles ca este si jos pozitionata sarcina. Nu sunt probleme, colul e ok, dar mi s-a recomandat repaus cat mai mult. Ceea ce e pentru mine uneori o corvoada, pentru ca imi place sa ma misc. Iar cand stau pe scaun atunci se agita cel mai mult beblina, probabil nu ii place. Acum incerc sa stau mai mult in picioare sau intinsa. La tine cum e? 23+ cu Ana Lavinia![]() |
La mine ,la eco de ieri era tot cu capul in jos...nu vrea sa se intoarca sub nici o forma..dimensiunile sunt in grafic...placenta e pozitionata bine(nu mai stiu sa-ti spun exact termenul folosit de medic).Doar ca i-am povestit doctorei ca simt ca un ghem sub burta jos jos(nu stiu exact cum sa explic,doctorei i-am aratat)care se intareste si se inmoaie la intervale destul de regulate,eu credeam ca misca asta mica dar mi-a zis ca am contractii nedureroase si mi-a dat sa iau nospa si scobutil pentru a relaxa uterul..colul e inca inchis.Mi-a zis sa stau linistita,si sa evit efortul.
Mie cam greu sa stau linistita cu cate probleme am la munca.pe langa faptul ca firma e in proces de insolventa ,am aflat ca imi scade si salariul chiar daca nu sunt bugetara

...cununie civila
23+
luy spune:
Clabuc, la aceasta compensare au dreptul toti angajatii. Din pacate nu multa lume cunoaste faptul ca are acest drept. Nici eu n-as fi stiut, daca nu aflam acum 3 ani de la colegele mele de la odiseea de septembrie-octombrie 2007.
Datorita lor am fost informata si m-am putut duce la societatea unde lucrez cu o cerere in care am cerut acest drept si am specificat si care este baza legala.
Bineinteles ca cei de la HR habar nu aveau de aceasta chestiune si nu le mai ceruse nimeni. Dar s-au interesat si au aflat ca da, asa este legea si trebuie sa o aplice si ei. Si de atunci au beneficiat si celelalte colege ale mele care au nascut de aceasta prevedere. Na, am fost 'deschizator de drumuri' ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
luy spune:
Ionela
, s-a mai linistit colega mea dupa ce a vorbit si cu dr de familie, mi-a zis ca si-a facut o programare pt maine.
Iti multumesc inca o data pt promptitudine.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
ionela.n spune:
Pt putin, Luy 
Si alta data, cu mare placere ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu