Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
letzy81 spune:
Joi acum si cu un pui mic e prea greu...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
14+
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Sunt ingrozita,oare unde vom ajunge? Mi-e frica sa ma mai uit la TV,sa dechid radio.... Sotul e bugetar...medic rezident anul 2,salariul lui fara 25%,eu castig mai bine.Dar oare cu o rata de 400 euro imi voi permite sa stau acasa(asta daca duc sarcina pana la capat)?Sigur nu,maxim 2 luni acasa cu bebe.... De mult timp vroiam sa plecam din tara... FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 14+ |
Nu daca, asa va fi, vei duce sarcina pana la capat Asa sa te ajute Dumnezeu, pe tine si pe noi toate!
14+
letzy81 spune:
La dr Topolog am fost la a doua sarcina.Dupa ce am pierdut-o dl dr mi-a dat sa fac un set de analize printre care si pt Anticorpi Antifosfolipidici.Tot de pe DC-Astepand un ingeras in viata noastra-Trombofilia o cauza a infertilitatii" am descoperit multe fete in situatia mea si am mai aflat si despre alte analize pt trombofilie.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
14+
letzy81 spune:
Celesta ,Doamne ajuta!
14+
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 La dr Topolog am fost la a doua sarcina.Dupa ce am pierdut-o dl dr mi-a dat sa fac un set de analize printre care si pt Anticorpi Antifosfolipidici.Tot de pe DC-Astepand un ingeras in viata noastra-Trombofilia o cauza a infertilitatii" am descoperit multe fete in situatia mea si am mai aflat si despre alte analize pt trombofilie. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 14+ |
si eu am facut anaticorpi antifosfolipidici si au iesit negativi, mi-a mai dat sa fac ac. antinucleari, factorul V leiden..toate mi-au iesit bune...
11+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Sunt curioasa Ratusca ce tratament ti-a dat pt sustinerea sarcinii?
Poate la tine a fost un defect cromozomial la mine dupa doua pierdute se ridica clar un semn de intrebare!
14+
ana_o spune:
Am intrat si am scris Allexxia, dar la capitolul trecut. Acum doar va "ascult". Sunt alaturi de voi si va sustin, cum am spus si atunci, dar nu stiu ce sa mai zic, pentru ca nimic din ce-as spune eu nu e nespus. Imi pare atat de rau ca traim in Romania zilelor noastre, dar sincer, ma gandesc la saraca mama si la mamele noastre... Ce indemnizatii, ce salarii cu 85% din venituri. Pe vremea aia erau vise.
Totusi, eu am fost f atenta la scrisoarea lui Traienel si nu am vazut nimic scris despre Indemnizatia de maternitate. Sincer. Ori au uitat s-o treaca ori au renuntat la idee... Eu sunt mai optimista, de felul meu!
Astept cu nerabdare datele oficiale de maine, sunt foarte curioasa cum vor decurge lucrurile. Dar, cum spunea o mamica, haideti sa incercam sa ne linistim, nu vrem sa ne agitam puiutii. Eu am simtit azi o dragoste in suflet pentru bebele meu incredibila si pe care n-o pot descrie... abia astept sa-l strang la pieptul meu si sa-i spun cat de mult l-am asteptat si cat de mult il iubesc...
Azi sunt plina de hormoni iubitori si optimisti!
Ana
15
allexxia_m spune:
Ana_o ce linistitoare sunt cuvintele tale
Vroiam sa te intreb cand ajungi in Craiova?
14+
ana_o spune:
Joi seara sau vineri. Depinde de mama soacra, daca vrea neaparat sa raman la ea o noapte, ajung vineri. Daca nu, joi pe la 7.30. Te sun, oricum!
Ana
15