Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
misticgirl spune:
Citat: |
sunt cirese si la noi, am vazut eu ieri in piata 70 ron/kg. |
In fata la MEGA Image de la Baba Novac arata super ciresele si costa 50 RON kg
![](pofticios.gif)
Pupici.
Claudia
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
misticgirl spune:
citat din mesajul lui douradoudou mai merge cineva la echo azi???..eu de abea pe 28 ma duc din nou..de abea asteptttttttttttttttttt ![]() ![]() ![]() |
Eu merg astazi la echo. Am programare la POLISANO BANEASA la 16:30. La 15:30 plec de la serviciu, mai bine sa ajung mai devreme, pt ca nu stiu cum e traficul si cum e cu parcarea pe acolo. Tineti-mi pumnii, fetelor...am niste emotii, de parca ar fi prima echografie din viata mea
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Claudia
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui douradoudou beatrice carceii apar atunci cand ai lipsa de magneziu..parca am mai spus o data...daca iti da doctorul ia supliment ..mie a zis ca-mni da dupa sapt 14 magneziu . si eu am circulatie periferica proasta dar nu asta e cauza..fetele anul trecut mi-au spus ca e ok si daca mananci mai multa miere: pe ele le-a ajutat.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si ![]() |
Adevarul este ca simt nevoia sa mananc multa miere. Cand mi-am facut la inceputul sarcinii analizele pt Ca, Fe, Mg, erau in limite normale.
![](confused.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
![]() In alta ordine de idei, mie inca imi e f rau. L-am simtit pe bubu vinerea trecuta in avion. Deja ieri s-a simtit si cd puneam mana pe burtica aproape invizibila. si mi-am facut pofta..stiti voi ce pofteam pe aici ![]() ![]() ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Cireseeee
![](pofticios.gif)
In alta ordine de idei, la Harrods eu am fost extrem de dezamagita. Reclama si iar reclama, atat!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mami de baiat
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui mirunam www.antena3.ro/stiri/romania/spitalul-universitar-in-faliment-pacientii-transferati-la-alte-unitati-medicale_98973.html" target="_blank"> SPITALUL UNIVERSITAR IN FALIMENT Din ce in ce mai bine ![]() MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
Miruna si noi, unde nastem?
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunam
E incert ![]() ![]() MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
Sunteti asa figuri!
![](radtare.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mami de baiat