Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 8

Bianca2503 spune:
pasaportul este valabil 3 ani daca se pozeaza copilul acolo.
daca mergi cu poza copilului, dar si cu copilu' sa il vada ca ala e e valabil 1 an.
Cu indemnizatiile "inca nu se stie nimic",deocamdata se arunca zvonuri in presa.
sa va zic cum se face: se arunca zvonul cum ca se scade indemnizatia la 600 de lei suma fixa, se revolta lumea (mamicile-si cu ocazia asta se vad reactiile), dupa care apare zvon cum ca Base salvatorul (care controleaza presa ca d-aia apare ca salavator) ar fi zis in discutiile cu ministri ca indemnnizatia va scadea cu 15%, adica va fi de 70% din venit. Atunci, Dyana care a plans ieri toata ziua (scuza-ma ca de dau exemplu, dar tu ai exprimat cel mai bine ce ai simtit) rasufla oarecum usurata ca nu s-a taiat de tot venitul. Asa reactioneaza majoritatea si astfel se formuleaza cica proiectul de lege ca aparent impaca si capra si varza.
Again, Dyana, iertare!

Monnvas spune:
Buna.
De dimineata ultima idee era sa se diminueze plafonul max de la 4000 la 3000. Amu nush de la idee la vot ce le-o mai fi bubuit. Da' stiti cum e, speranta moare ultima.
Aris, ai perfecta dreptate cu evaziunile, eu mi-as declara meditatiile daca as avea mai multi copii constant. Asa risc sa platesc mai mult decat primesc, ca ba nu vine copilul, ba e o vacanta...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Dodo ![]() |
aoleuuuuu, ce zici tu aici... cum fitoasa??? pai cu exemplarele pe care le ai pe langa tine.... mare minune ca nu le-ai incalecat!!!!; si stai cuminte, tzatze de cartier sunt peste tot; si eu imi iau zilnic portia de " laaaaaasaaa.... ca o sa mearga el si singurel!!!, asa-s baietii... mai blegi"

deci Floric .... lamurita ca nu esti nici nebuna nici fitoasa???????? aaa, sau daca esti tu, clar suntem si noi- macar nu esti singura, ne tratam in grup

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Monnvas spune:
Azi dimi s-a intamplat o premiera: dupa laptele de la 6 Cristi s-a culcat. Am dormit amandoi pana la 9. Nu m-a mai prins ora asta in pat de cand am nascut.
(7.03.2009)

florinela79 spune:
Poate sa scada..la cat vor ei, eu tb sa stau cu Victor pana la 2 ani cel putin...speram sa se matureze intestinul odata si macar pana la 3 ani sa poate manca, aproape de normal.
Tare greu va fi......mama lucreaza - bugetara, soacra lucreaza ca e pensionata pe caz de boala si are 750 Ron pensie...deci va scadea si mai tare...nu-i pot cere sa ste cu copilul....,la cresa exclus, nu are voie unde-s multi copii,pe mana bonei mi-e frica.cum totul are un final ...astept sa vad ce va fi.

Anaan spune:
citat din mesajul lui Floric Aris, ai punctat foarte bine momentul "gradinita, scoala". Eu cred ca acum ne "imunizam" Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ca om din interiorul sistemului de invatamant ( ce pompos suna!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Monnvas spune:
Bianca, daca zici cam asa, sa stii ca Superman nu si-a asumat meritele:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm
...si parerea mea e ca el o sa traga ponoasele din toata tarasenia asta, cautand sa gaseasca un succesor pe care sa-l fereasca de rosii.
(7.03.2009)

Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Ca om din interiorul sistemului de invatamant ( ce pompos suna! ![]() ![]() ![]() ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ce mame tampite!!!
Eu chiar daca as fi dusa cu capul amnoroc cu Roebrt care a fost golan la viata lui. Dar a fost golan destept. Mergea la scoala si era istet. Prindea din clasa si mergea la olimpiade dar facea si canotaj.
Prefer un copil sanatos dar "prost" decat un tocilar frustrat.

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Bianca, daca zici cam asa, sa stii ca Superman nu si-a asumat meritele: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm ...si parerea mea e ca el o sa traga ponoasele din toata tarasenia asta, cautand sa gaseasca un succesor pe care sa-l fereasca de rosii. Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
Am citit si eu ala. Ca d-aia dadeam exemplu. Tu ai venit cu varianta de 3000 ron (varianta cat de cat din interior).
La mine raspunsul afost "inca nu se stie nimic cu indemnizatiile"

Monnvas spune:
A ramas 15% diminuare. Asa-mi sopti o pasarea
(7.03.2009)