Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
pasaportul este valabil 3 ani daca se pozeaza copilul acolo.
daca mergi cu poza copilului, dar si cu copilu' sa il vada ca ala e e valabil 1 an.
Cu indemnizatiile "inca nu se stie nimic",deocamdata se arunca zvonuri in presa.
sa va zic cum se face: se arunca zvonul cum ca se scade indemnizatia la 600 de lei suma fixa, se revolta lumea (mamicile-si cu ocazia asta se vad reactiile), dupa care apare zvon cum ca Base salvatorul (care controleaza presa ca d-aia apare ca salavator) ar fi zis in discutiile cu ministri ca indemnnizatia va scadea cu 15%, adica va fi de 70% din venit. Atunci, Dyana care a plans ieri toata ziua (scuza-ma ca de dau exemplu, dar tu ai exprimat cel mai bine ce ai simtit) rasufla oarecum usurata ca nu s-a taiat de tot venitul. Asa reactioneaza majoritatea si astfel se formuleaza cica proiectul de lege ca aparent impaca si capra si varza.
Again, Dyana, iertare!
Monnvas spune:
Buna.
De dimineata ultima idee era sa se diminueze plafonul max de la 4000 la 3000. Amu nush de la idee la vot ce le-o mai fi bubuit. Da' stiti cum e, speranta moare ultima.
Aris, ai perfecta dreptate cu evaziunile, eu mi-as declara meditatiile daca as avea mai multi copii constant. Asa risc sa platesc mai mult decat primesc, ca ba nu vine copilul, ba e o vacanta...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Dodo Ma simt bine ca ma sunt inteleasa. Dureros dar daca nu ai fi tu sa intaresti cele ce am mai spus despre Braila s-ar spune despre mine ca is vreo fitzoasa care nu suport oamenii din jur. |
aoleuuuuu, ce zici tu aici... cum fitoasa??? pai cu exemplarele pe care le ai pe langa tine.... mare minune ca nu le-ai incalecat!!!!; si stai cuminte, tzatze de cartier sunt peste tot; si eu imi iau zilnic portia de " laaaaaasaaa.... ca o sa mearga el si singurel!!!, asa-s baietii... mai blegi"... asta in conditiile in care eu chiar n-am nici un stres si chiar sunt multumita ca mutzu e cu mine de mana sa ma bucur la maxim de el; bine, cand trec pe sub toate jucariile si toboganele in 4 labe ca sa-l prinde pe mutz cand el e deja trecut de ele si cu o mana in urma la mine... e distractie maxima... am gauri in genunchi la pantaloni in curnand; doar ca lor li se pare groaznic cum "ma chinui eu" cu copilul pe acolo, ca daca ar merge singur nu ar trebui sa ma mai tarasc; degeaba le zic ca ma distrez la maxim, si in plus e coada dupa mine cu toti copii lor cu care ma joc mereu si m-au indragit de ajung cu mutzu si inca unul de mana si alti 5 motocei mici agatati de izmenele mele; degeaba le zic ca eu ador sa ma asez in nisip langa ei si sa-i las sa-mi puna nisipul si-n cap numai sa se simta bagati in seama; si cand ii vad cum imi arata ei ce au facut fiecare, si-mi aduc jucariile sa le pun nisip de langa mine (ca e mai bun al meu), si mai ales cat de multumit e mutzu ca ne jucam la gramada.... nu cred ca or sa inteleaga vreodata; daca nu "trag o pipa" langa ele si sa las plodu' la joaca e tradus instant cu: "o sa-l rasfeti rau de tot, n-o sa te mai intelegi cu el"; bine, deja sunt "scaboasa" ca-l alaptez la un an.... oribiiil, va dati seama, ii ramane in memorie tzatza mea si n=-o mai vrea pe-a lu' nevasta'sa.... si alte d'astea de "Folclor de cartier"
deci Floric .... lamurita ca nu esti nici nebuna nici fitoasa???????? aaa, sau daca esti tu, clar suntem si noi- macar nu esti singura, ne tratam in grup
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Azi dimi s-a intamplat o premiera: dupa laptele de la 6 Cristi s-a culcat. Am dormit amandoi pana la 9. Nu m-a mai prins ora asta in pat de cand am nascut.
(7.03.2009)
florinela79 spune:
Poate sa scada..la cat vor ei, eu tb sa stau cu Victor pana la 2 ani cel putin...speram sa se matureze intestinul odata si macar pana la 3 ani sa poate manca, aproape de normal.
Tare greu va fi......mama lucreaza - bugetara, soacra lucreaza ca e pensionata pe caz de boala si are 750 Ron pensie...deci va scadea si mai tare...nu-i pot cere sa ste cu copilul....,la cresa exclus, nu are voie unde-s multi copii,pe mana bonei mi-e frica.
cum totul are un final ...astept sa vad ce va fi.
Anaan spune:
citat din mesajul lui Floric Aris, ai punctat foarte bine momentul "gradinita, scoala". Eu cred ca acum ne "imunizam" Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ca om din interiorul sistemului de invatamant ( ce pompos suna!),zic si eu ca atunci cand va fi copilul la gradinita/scoala de multe ne vom lovi! Din punctul meu de vedere, multi parinti o cam iau razna, din dorinta- laudabila de altfel!- de a le oferi copiilor tot felul de oportunitati: ii trimit la nenumarate meditatii, cursuri etc. le insufla o competitivitate prosteasca care le afecteaza copiilor relatiile cu colegii, transformandu-i din niste copii draguti prin chiar frumusetea varstei, in niste mici reprezentari arogante si enervante ale orgoliului personalSa va dau un exemplu recent: a venit mama unei fetite in clasa a IV-a la mine sa o iau pe fetita la meditatii, sa facem materia de clasa a cincea, astfel incat, la anul, fetita sa-si surclaseze colegii Ii indusese si fetei o atitudine de genul" cine nu merge la meditatii e un prost!". Eu evident ca am refuzat-o, incercand sa-i explic ca toate lucrurile trebuie facute la timpul lor etc....dar vedeam ca n-am cu cine!!! A plecat madam imbufnata ca nu iau fata la ore.... Mi-a mai spus, plina de mandrie, ce program saptamanal avea fata - parca era sef de stat: zilnic ore la scoala pana la 13 ( o singura data pana la 12), meditatii la engleza, matematica si romana ( ca si-a gasit un meditator intre timp!), volei ( cate doua ore de trei ori pe saptamana), pian, dansuri; invatat si scris in timpul ramas. Fetita mi-a spus senina ca are program de joaca duminica dimineata! Trist!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Bianca, daca zici cam asa, sa stii ca Superman nu si-a asumat meritele:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm
...si parerea mea e ca el o sa traga ponoasele din toata tarasenia asta, cautand sa gaseasca un succesor pe care sa-l fereasca de rosii.
(7.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Ca om din interiorul sistemului de invatamant ( ce pompos suna!),zic si eu ca atunci cand va fi copilul la gradinita/scoala de multe ne vom lovi! Din punctul meu de vedere, multi parinti o cam iau razna, din dorinta- laudabila de altfel!- de a le oferi copiilor tot felul de oportunitati: ii trimit la nenumarate meditatii, cursuri etc. le insufla o competitivitate prosteasca care le afecteaza copiilor relatiile cu colegii, transformandu-i din niste copii draguti prin chiar frumusetea varstei, in niste mici reprezentari arogante si enervante ale orgoliului personalSa va dau un exemplu recent: a venit mama unei fetite in clasa a IV-a la mine sa o iau pe fetita la meditatii, sa facem materia de clasa a cincea, astfel incat, la anul, fetita sa-si surclaseze colegii Ii indusese si fetei o atitudine de genul" cine nu merge la meditatii e un prost!". Eu evident ca am refuzat-o, incercand sa-i explic ca toate lucrurile trebuie facute la timpul lor etc....dar vedeam ca n-am cu cine!!! A plecat madam imbufnata ca nu iau fata la ore.... Mi-a mai spus, plina de mandrie, ce program saptamanal avea fata - parca era sef de stat: zilnic ore la scoala pana la 13 ( o singura data pana la 12), meditatii la engleza, matematica si romana ( ca si-a gasit un meditator intre timp!), volei ( cate doua ore de trei ori pe saptamana), pian, dansuri; invatat si scris in timpul ramas. Fetita mi-a spus senina ca are program de joaca duminica dimineata! Trist! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ce mame tampite!!!
Eu chiar daca as fi dusa cu capul amnoroc cu Roebrt care a fost golan la viata lui. Dar a fost golan destept. Mergea la scoala si era istet. Prindea din clasa si mergea la olimpiade dar facea si canotaj.
Prefer un copil sanatos dar "prost" decat un tocilar frustrat.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Bianca, daca zici cam asa, sa stii ca Superman nu si-a asumat meritele: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm ...si parerea mea e ca el o sa traga ponoasele din toata tarasenia asta, cautand sa gaseasca un succesor pe care sa-l fereasca de rosii. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Am citit si eu ala. Ca d-aia dadeam exemplu. Tu ai venit cu varianta de 3000 ron (varianta cat de cat din interior).
La mine raspunsul afost "inca nu se stie nimic cu indemnizatiile"
Monnvas spune:
A ramas 15% diminuare. Asa-mi sopti o pasarea
(7.03.2009)