Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

multumesc si eu biancai pentru informatiile legate de pasaport-bebe
am salvat info (adica am trimis mail lu'tati)

denisamada -

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
hai ca si eu eram cu pasaportul in gand, m-am lamurit acum; intrebare: e adevarat ca trebuie sa fie ambii parinti prezenti ca sa-si dea acordul???? ca la serviciul pasapoarte asa scrie, ori ambii prezenti ori procura la notar ca sunt de acord..

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

floric - eu cred ca l-ar ajuta mult sa-si revina niste bacterii - cred ca trebuie refacuta flora intestinala care a fost data peste cap de siropul respectiv - poate ceva biotics sau ecoflorina sau ... ce ti-e tie mai usor sa-i dai (si lui sa accepte )

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mda, chiar trebuie. altfel doar cu procura notariala. e facut asa ca nu cumva sa scoata unul dintre parinti din tara fara acordul celuilalt. e ciudata chestia asta, eu stiu ca in alte tari e asa doar in cazul in care in urma divortului unul dintre parinti pune o interdictie la frontiera...dar ma rog, noi mereu am fost mai catolici decat papa pana la idiotenie

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele
hai ca si eu eram cu pasaportul in gand, m-am lamurit acum; intrebare: e adevarat ca trebuie sa fie ambii parinti prezenti ca sa-si dea acordul???? ca la serviciul pasapoarte asa scrie, ori ambii prezenti ori procura la notar ca sunt de acord..

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

da e adevarat. Eu zic ca mai bine sunt amandoi ca sa nu mai dai bani si pe procura unde tot amandoi trebuie sa fiti.

in plus trebuie completat acel formular asa ca unul sta cu copilul cat scrie celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

se pare ca subiectul zilei ramane in continuare scaderea indemnizatiei, care va afecta foarte multe mame si mai ales viitoare mame.Adevarul este ca eu cand am ramas insarcinata nu se stia de noua lege cu 85%, dar nu pot sa spun ca nu m-am bucurat si m-a si avantajat, pentru ca eu aveam un salariu bunicel si in prezent primesc 3000 ron .
In conditiile acestea ma gandeam ca voi sta 2 ani acasa cu copilul, inca alaptez, ma voi ocupa de cresterea si educatia lui personal si ma gandeam si la al doilea copil acum imediat.

Dar daca se va reduce, va trebui sa ne reorganizam, va trebui sa merg la munca, sau sa ma gandesc la o afacere care sa imi aduca un venit, dar sa am program flexibil, si evident sa aman momentul pentru al doilea copil.

Si nedreptatea este asa cum a spus Dyana, ca toate deciziile astea trebuie sa le luam in 2 saptamani, va afecta considerabil bugetul familiei, chiar daca am economii, tot nu vor suplini scaderea brusca de venit , nu vreau sa-l las cu altcineva pe copil, etc... Si mai nedrept mi s-a parut cum pun unele mame problema, ca nu iti faci copii ca sa ii cresca statul. Nu cred ca vreo mama care beneficiaza in prezent de 85 % , a facut un copil doar din acest motiv.

Sun si eu derutata, astept sa vad cum va fi noua lege, dar indiferent de rezultat, m-am ambitionat sa ma gandesc la o mica afacere, ca sa nu mai depind de nimeni.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

mamicile cu mai multi copii - bebelusii de un an si 4-5 luni mai au doua somnuri pe zi?
eu continui sa odiseea gradi si am gasit 2 cat de cat ok insa se doarme doar dupa masa de pranz (fiind program de gradi nu de cresa)
oricum va fi o schimbare majora mersul la gradi si ma gandesc daca nu cumva o voi bulversa si mai mult dandui si programul de somn peste cap (daca la varsta aceea am mai avea si somnul de dimineata)
stiu ca fiecare copil e unic insa m-ar ajuta mult in luarea unei hotarari sa stiu cam cum sunt alti copilasi.

va multumesc,

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

mamicile cu mai multi copii - bebelusii de un an si 4-5 luni mai au doua somnuri pe zi?
eu continui sa odiseea gradi si am gasit 2 cat de cat ok insa se doarme doar dupa masa de pranz (fiind program de gradi nu de cresa)
oricum va fi o schimbare majora mersul la gradi si ma gandesc daca nu cumva o voi bulversa si mai mult dandui si programul de somn peste cap (daca la varsta aceea am mai avea si somnul de dimineata)
stiu ca fiecare copil e unic insa m-ar ajuta mult in luarea unei hotarari sa stiu cam cum sunt alti copilasi.

va multumesc,

avem 1 anisor

Noi avem un singur somn pe zi.

Se trezeste dimi pe la 7.30-8 si se culca de pranz pe la 12.30-13.00 si doarme carm 2.5 ore...
iar seara se culca de obicei pe la 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

va multumesc,

avem 1 anisor

al meu are un singur somn pe zi inca de la 10 luni. Dimi se trezeste pe la 8:30- 09:00, doarme in jur de ora 13:00, intre 1 ora jumate si 2 ore, apoi seara pa la ora 21:30 se culca.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput