Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 20
simonapro spune:
Buna, fetele!
Multumesc Cami, de intrebare, azi sunt putin mai bine, am tras dimineata o portie zdravana de tuse, azi am fost si la doctor, caci ieri m-am simtit rau, ma durea si in piept, ma bucur ca nu se aude nimic la plamani, tragem tot cu siropurile naturale, sper sa nu dau si la pitici.
Cami: poti sa-i mai dai orez sau paste cu lapte, branzica dulce cu banana, paine cu putin unt si gem natural.
Olga: felicitari pentru reusita!
Denisa: sa fie asa cum vi-l doriti!
Am baiat mare, de sambata doarme singurel in camera lui, primele doua zile a fost mai greu, nu vroia sa adoarma ca isi dadea seama ca a schimbat locul, acum s-a mai obisnuit si o data cu el m-am mai obisnuit si eu, ca tare greu mi-a fost n-am dormit deloc primele nopti, imi lipsea, aveam sentimentul ca l-am abandonat .
Lucian are zile cand are un somn pe zi, altele doua, depinde la cat se trezeste dimineata, daca se trezeste la 7 si nu mai vrea sa adoarme dupa tatzi nu rezista decat pana la 11 si mai doarme si pe la 16 o tura.
Fug sa pun masa sa plecam si noi la plimbare dupa. si o zi frumoasa va dorim!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dannnah spune:
INAPREDA - si noi suntem tare tare in urma cu vaccinul. Nu cred ca are nimic, chiar pediatra mi-a spus sa asteptam ca nu au sosit vaccinurile. Eu sunt in dilema, cica nu mai primeste Tetraxim (care l-am facut pana cum), ci Pentaxim. Ea zice ca nu are nimic daca-l schimbam, dar eu stiu ca nu e ok...desi e acelasi producator.
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
dannnah spune:
INAPREDA - si noi suntem tare tare in urma cu vaccinul. Nu cred ca are nimic, chiar pediatra mi-a spus sa asteptam ca nu au sosit vaccinurile. Eu sunt in dilema, cica nu mai primeste Tetraxim (care l-am facut pana cum), ci Pentaxim. Ea zice ca nu are nimic daca-l schimbam, dar eu stiu ca nu e ok...desi e acelasi producator.
Mara
dannnah spune:
Mara