Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 19
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Hello, fete Uitati aici, astia zic ca scad cu 25% indemnizatia, macar de-ar ramane asa... Ma simt ca in melodia lui GUESS WHO - "nu ne-am nascut in locul potrivit" Razvan danseaza cand o aude Am pus filmulet la semnatura Va pup si revin cand ma lasa nazdravanul POZE NAZDRAVAN |
Adita esuper haios Razvan nu m-am oprit din ras...ce sa mai zicem noi, cantecul le zice pe toate si atitudinea pe care o are Razvan, sa o avem cu totii.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
citat din mesajul lui Monnvas V-am zis ca am ma capatat un semn de buna purtare, nu? Vedeti ca-s trei poze. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Nu se prea vede semnul, dar sa treaca repede.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Monnvas spune:
Inapreda, a trebuit sa ma uit pe prima pagina sa vad cati ani ai si tot nu-mi vine a crede. Si nu e vorba numai de look, ci si de atiudinea "tanara".
De cand am copilul nush, parca m-am prostit, dar am mai renuntat la chestiile mai pushtesti din imbracaminte. Mi-a intrat in cap ca acum tre' sa fac pe serioasa si-mi sta rau.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Cu semn sau fara, Chiscuta (il mai alinti asa, sau acum ii spui pe numele de "copil mare"?) e un baietzel deosebit din mai multe puncte de vedere; cel mai mult imi plac la el "fetzele" pe care le face; e foarte expresiv si are fatza de "copil pus pe shotii"
sa treaca "bubu" repede.
PS. Cind se loveste asa, cum reactionezi? Ce faci sa nu te panichezi? Cum gestionezi situatia? Eu mi-s nervoasa pe mine insami ca-n situatii similare, ma agit ca un pepsi si nu-s buna de nimic, numa de...trimis la tigara (sa ma calmez, adicatelea!)
citat din mesajul lui Monnvas V-am zis ca am ma capatat un semn de buna purtare, nu? Vedeti ca-s trei poze. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
Ina, buba e patita in cada. Io am tras de talpita sa il spal, el s-a smucit... si uite-asa. Ca sa se potoleasca - iti dai seama ca a plans - am dat drumul la dush si ne-am jucat cu el. Recunosc ca eu la faze de-astea sunt f calma, ii zic "hai puiu', asa mai patesc baieteii, o sa treaca" si caut sa ii gasesc un subiect de interes. De cele mai multe ori nici nu-i dau suzi, ca ma iscusesc asa. Oricum, si daca nu reusesc sa-l calmez eu, in 2 minute gaseste ceva interesant de facut si-i trec nervii.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Io mai stau p-aci pana ajungeti la pag 20, sa fac cap. nou. Asa ca va mai povestesc o faza.
Acum 2-3 zile, vin cu asta micu' acasa. Observ ca are kk la fund, il pun pe pat, il schimb si arunc pampersul pe hol, cu gandul ca il adorm si sa nu puta in camera pana adoarme. Piticul insa se da jos din pat si imi scoate hainele din dulap. Io le asez la loc si imi dau seama ca e o tacere suspecta. Cand ies pe hol, piticul desfacuse pampersul si intr-o mana tinea kkt-ul. Cand m-a vazut a tras un zambet larg si a aruncat kkt-ul pe covor, cu un "aaa" de placere. noroc ca era un kk mai tare si nu s-a intins
(7.03.2009)
inapreda spune:
E a n-a oara cind ma faci sa De felul meu nu stiu nici sa fac dar nici sa gestionez complimentele. Multu'
In alta ordine de idei, RAU nu are cum sa-ti stea, indiferent ce-ai pune pe tine, deci, da-mi voie sa NU TE CRED!!!
Dupa buletin esti FOAAAAAARTE tinara dar dupa postari, ai zice ca sintem de-un leat Nu stiu ce intelegi prin "chestii pushtesti" doar daca exemplifici si da, poti sa faci SI pe serioasa daca ti se nazare cu o singura conditie: sa zimbesti intruna ca tare bine iti shade!
citat din mesajul lui Monnvas Inapreda, a trebuit sa ma uit pe prima pagina sa vad cati ani ai si tot nu-mi vine a crede. Si nu e vorba numai de look, ci si de atiudinea "tanara". De cand am copilul nush, parca m-am prostit, dar am mai renuntat la chestiile mai pushtesti din imbracaminte. Mi-a intrat in cap ca acum tre' sa fac pe serioasa si-mi sta rau. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
Ina, multumim, din pacate nu reusesc sa ii prind in poze toate mutritele. Las' ca ai si tu acasa un "mutricios" delicios.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Ina, io promovam moda zuzu: maieu colorat peste helanca, ace de siguranta in blugi, pantaloni scurti cu dres colorat, 2 codite, fluturasi in par... Ma rog, cum se poarta printre literati ca maica-mea mereu se lua de mine "asa se merge la facultate". La fustitele superscurte am cam renuntat. M-am babit sau m-am "domnit"?
(7.03.2009)
inapreda spune:
Eu nu mai pot sa-l spal singura pe Ian. Adica il pun in cada in fiecare seara (si daca Jambo e la basket sau la serate baietzeshti)si ne jucam dar de spalat, musui tre' sa fie si el cu noi ca altfel...ar fi copilu' plin de vinatai. De ex, ca sa-l spalam pe picioare, unu' il tine pe matginea cazii, si celalalt il scalda.
Tre' sa o sterg ca da semne de trezire.
Pe seara nu cred ca mai intru ca-i serata feteasca
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +