Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Aditza, am admirat Nazdravanul Razvan Da' cum reusesti maica sa-l mai tii in premergator?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Monica, s-ar putea sa ploua astazi. Eu nu cred ca ajung ca nu am nici masina cu rezervorul plin si eu nu bag motorina din banii mei
Monnvas spune:
Stati sa vedeti alta faza tare. Cica impoziteaza si bursele No bun, da' io am bursa din fonduri ue, le impoziteaza si p-alea???
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aditapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Aditza, am admirat Nazdravanul Razvan Da' cum reusesti maica sa-l mai tii in premergator? Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Inapreda, ooo, filmuletul ala dateaza de vreo 3 luni...
Acum incearca sa-l vezi, cred ca s-a incarcat. E primul - guess who
POZE NAZDRAVAN
inapreda spune:
F. TARE!
Nici eu nu as "arunca" "banii mei" pe benzina.
citat din mesajul lui Bianca2503 Monica, s-ar putea sa ploua astazi. Eu nu cred ca ajung ca nu am nici masina cu rezervorul plin si eu nu bag motorina din banii mei |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Super simpatic; din pacate, m-am uitat fara sonor, ca-mi doarme printu' mostenitor, asa ca n-am reusit sa aud ce preferinte muzicale are Razvanel; da-i haios tare!
Citat: | ||
citat din mesajul lui aditapop
Inapreda, ooo, filmuletul ala dateaza de vreo 3 luni... Acum incearca sa-l vezi, cred ca s-a incarcat. E primul - guess who POZE NAZDRAVAN |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Monica, s-ar putea sa ploua astazi. Eu nu cred ca ajung ca nu am nici masina cu rezervorul plin si eu nu bag motorina din banii mei |
Haideti maine. Si va propun altceva: parcul 23 august. Am fost azi acolo si au o gramada de jocuri. L-a, bagat pe al meu in piscina cu bile, a fost superfericit, el arunca bilele din piscina si erau niste copii de 3-4 ani care i le aduceau, se distrau si aia copios. Mai sunt: trenulet, masinute care se invart, masinute care stau pe loc, saltea...
(7.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 ina - bine ca ai revenit si bine ca ti-ai revenit si noi suntem in urma cu vaccinarea, sau ma rog, eu nu m-am simtit in urma dar vad ca ne-au luat-o multi ghiocei inainte...deci tot in urma suntem......cam alambicat eu i-am facut prevenarul si infarixul5 la un an si..vreo 2 sapt ca a fost racit. la un an si doua luni plus alea 2 sapt decalaj facem priorixul. adica undeva la sf lui mai inceputul lui iunie. denisa - of, am uitat sa iti urez bafta! sa fie intr-un ceas bun 25 martie 2009 |
Multumesc. Incepusem sa ma gandesc ca esti suparata pe mine, ca nu mi-ai raspuns deloc la pm-uri... So, ne dai binecuvantarea?
Priorixul "prinde" bine pana (ba cica cela mi bine) la 15luni. So, suntem in skema (nici noi nu l-am facut inca).
Raman eu sa sting lumina. Platesc si factura.
Cum ramane cu spirala din IOR?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
V-am zis ca am ma capatat un semn de buna purtare, nu? Vedeti ca-s trei poze.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada Cum ramane cu spirala din IOR? |
Hai maine. Ca esti si tu libera. Arisica, zi si tu ceva!
(7.03.2009)