Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Poze n-am decit vreo 2, 3 facute mai spre dimi' ca m-a rugat sor' mea sa-i aduc poze cu mireasa sa-i vada rochia si toata noaptea m-am codit, m-am tot "titshalit" s-o pozez far' sa ma vada si, intr-un final, am rogat mireasa sa-si faca poze cu mine SI cu aparatul meu
Daca mai doarme Pishpi, o sa le pun acum, daca nu...alta data
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Eu as fi putut ramine atit in Franta, cit si in Italia dar nu as fi fost fericita niciodata departe de ai mei Eram ok din toate celelalte puncte de vedere dar nu mi-am gasit linistea, ceva imi lipsea. Acum nu-mi pare rau, regret doar ca nu am ramas la Cluj pentru ca Bistrita prea iti ingradeste, elan, entuziasm, aripi, tot. Dar Coco nu a fost la mine, nici macar in vizita daramite sa facem planuri de emigrare!
Tine tare mult de firea omului; asa ca, daca vreti, puteti pleca linistite ca ramin eu sa sting lumina
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 INAPREDA, vrem poze de la nunta. OLGA, bravo voua. Si noi ne gandeam sa ne mutam undeva in POrtugalia sau prin sudul Spaniei pe langa Gibraltar. Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un meditator la portugheza (sa-mi aduc aminte ca eu am mai facut niste cursuri de portugheza si araba). FLORIC< ce e aia dragoste de glie? De glia cui? Cel mai serios motiv este cel enuntat de ARIS legat de neamurile care raman in urma. Fetelor, daca aveti posibilitatea sa emigrati nici nu va mai uitati inapoi. Sting altii lumina. |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
aris26 spune:
ina - bine ca ai revenit si bine ca ti-ai revenit
si noi suntem in urma cu vaccinarea, sau ma rog, eu nu m-am simtit in urma dar vad ca ne-au luat-o multi ghiocei inainte...deci tot in urma suntem......cam alambicat
eu i-am facut prevenarul si infarixul5 la un an si..vreo 2 sapt ca a fost racit. la un an si doua luni plus alea 2 sapt decalaj facem priorixul. adica undeva la sf lui mai inceputul lui iunie.
denisa - of, am uitat sa iti urez bafta! sa fie intr-un ceas bun
25 martie 2009
inapreda spune:
Deci sintem cam la limita; poate asta voia sa spuna cind ma ameninta ca iesim din achema de vaccinare; sa i le fac impreuna, atunci????
Ufff, parca as fi nebuna.
citat din mesajul lui mababei Salutare! Ina, Calin face maine 14 luni si inca nu i-am facut Priorixul. Pentaximul l-am facut la un an si doua saptamani, urmand ca peste o luna sa facem Priorixul. Cum el cu vreo doua zile inainte de programare a facut acea rozeola, doctorita mi-a zis ca trebuie sa-l mai las vreo luna pana la o noua imunizare. Asa ca noi sigur o sa-l facem aproape de 15 luni, "varsta" maxima recomandata. Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
3 poze de la nunta
O thira eram "cherchelita", dar, no, ashe-i la ospatz!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Deci sintem cam la limita; poate asta voia sa spuna cind ma ameninta ca iesim din achema de vaccinare; sa i le fac impreuna, atunci???? Ufff, parca as fi nebuna.
Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Eu as zice sa nu le faci impreuna.
Ieri i-am facut Priorix lui Vladimir si chiar am vorbit cu pediatra despre "cum ar fi fost sa le facem impreuna".
Si mi-a spus asa: "Exclux, Pentaximul are 5 virusi morti, asta (Priorix) are virusi vii neatenuati. Pai ce facem acolo. Zapacim copilu' aiurea. In niciun caz nu se fac impreuna."
Tu acum faci cum crezi, dar daca ai posibilitatea sa le faci si sa ai ai si vreo luna distanta intre ele si sa nu depasesti nici 15luni cu foarte mult as zice sa le faci pe rand.
carla28 spune:
Ina dar ce nunta , daca ti-a trebuit o saptamana sa iti revii. Vrem poze, neaparat, sa nu uiti, ca asa mai invatam si noi cate ceva.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda 3 poze de la nunta O thira eram "cherchelita", dar, no, ashe-i la ospatz! Gina lu' Ian Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ai fost frumu!
inapreda spune:
Uf Bianca, de 3 luni ma bat cu pumnul in piept si ma stropshesc la doctora ca noi facem vaccinurile decalat, de-i vine sa moara cind ma aude si acum, ironia sortii, s-ar putea sa nu avem timp sa le facem. Adica, sintem "in grafic" daca Ian va fi sanatos si nu va mai trebui sa decalam nimic.
Multu' de opinie; asa gindesc si io
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Uite ca pe asta nu o stiam. Oare d-asta ii curge nasul lu Rares? Nu este racit, dar dimineata si seara asa muci aposi, ca la o alergie. Rares a facut febra exact la 7 zile dupa vaccin. Dar doar o data, noaptea evident, ca asa il apuca pe el. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Si noi... muci la 5 zile de la Priorix, fara febra, doar muci aposi. Dr a confirmat ca e reactie la vaccin (ma avertizase dinainte).
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)