Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,
acum este o emisiune pe antena 2, cu M.Tatu , este invitata Lavinia Sandru, si-a lasat o adresa de facebook (?) ,nu am reusit sa o aud, pt.ca il imbracam pe Stef. si nici nu mai pot sta acasa, voi pleca la mama... poate o gasiti voi, am inteles ca organizeaza un protest mare ...
BAFTA !!!

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete cucuiete,

Revin si eu cu forte proapspete ca mi-a trebuit aproape o saptamina sa-mi revin dupa nunta Nu stiu in alte parti cum e, dar la Bistrita se fac inca nunti de noapte si duminica dimineata am ajuns acasa taman cind s-a trezit Ian De atunci, tot adormita am fost Azi sint ok; poate pentru ca m-am trezit la 6?

toate tumamicile de fetite si baietei.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

PS. Desi n-a mai fost nimeni cu dresuri mate, am fost ok , multu' pentru sfaturi

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Tara arde si io ma piaptan: mamicile pregatesc o "revolutie" iar mie-mi arde de ciorapi
E nasol momentul, nasoala situatia, greu sa gasesti solutii sau sa iei decizii si la nivel macro ("Puterea" orice ar hotari, tot prost pica!) dar si la micro (noi cei afectati e greu sa "ne organizam" si sa ne re-consideram opiniile intr-un timp asa de scurt).

Eu sint cam ca si Aris si Bianca 9pe care, de altfel, le admir), incerc sa nu "ma avint", sa privesc lucrurile cu detasare; daca "ma agit" nu rezolv nimic, imi consum numai energia aiurea si ma incarc negativ Astept, insa cu nerabdare, sa vad ce ne rezerva viitorul.

Oricum, e nashpa rau.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Imi pare rau ca am absentat taman cind Novusica are probleme cu Zimbarici; sper ca sint bine acum si ca au ajuns acasa. O sa o sun cind se trezeste Ian; stie careva oarishce noutati?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ma streseaza sa vad citi ghiocei au reactii adverse la varii vaccinuri; Ian inca e in stand-by la capitolul asta si are aproape 1 an si 2 luni; mai e cineva in situatia asta? Le mai pot face decalat acum? adica, daca facem la 1 an si 2 luni Infanrixu', la 1 an si 3 luni nu e prea tirziu sa facem Priorixu'? Si la 1 an si 4, rapelul la Prevenar?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

INAPREDA, vrem poze de la nunta.

OLGA, bravo voua. Si noi ne gandeam sa ne mutam undeva in POrtugalia sau prin sudul Spaniei pe langa Gibraltar. Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un meditator la portugheza (sa-mi aduc aminte ca eu am mai facut niste cursuri de portugheza si araba).

FLORIC< ce e aia dragoste de glie? De glia cui? Cel mai serios motiv este cel enuntat de ARIS legat de neamurile care raman in urma.

Fetelor, daca aveti posibilitatea sa emigrati nici nu va mai uitati inapoi. Sting altii lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cuciete!

Oli-nici nu stii cat ma bucur cand citesc ca a decurs bine intarcarea Uriasului,ca ne incurajezi atat de frumos pe noi celelelate amatoare de intarcat...te pup si multa sanatate!
Succes in ale "portughezitului"....Dar ce-o fi, vreo molima ceva, de va "apucati" de alte limbi? Ilinca-ai invatat sa saluti in maghiara pentru inceput sau sa trimiti undeva, pe cineva, "nu spui cine, persoana importanta"?

Novus...in continuare pupici muuuulti Albastricai si mamicii.

Inapreda. daca nu te piepteni tu..., nu te piaptana nimeni chiar in conditii de criza, ma bucur ca ai fost frumoasa la nunta, poate ne pui si vreo poza sa vedem opacitatea ciorapilor ?
Bianca si celelelate fete...va doresc o zi buna si plimbari placute!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Salutare!

Ina, Calin face maine 14 luni si inca nu i-am facut Priorixul. Pentaximul l-am facut la un an si doua saptamani, urmand ca peste o luna sa facem Priorixul. Cum el cu vreo doua zile inainte de programare a facut acea rozeola, doctorita mi-a zis ca trebuie sa-l mai las vreo luna pana la o noua imunizare. Asa ca noi sigur o sa-l facem aproape de 15 luni, "varsta" maxima recomandata.

Mergi la inceput

Olgutza, felicitarile mele Ma bucur ca ati trecut, relativ, usor peste ce a fost mai greu si sper sa gasesti repede o noua metota de adormit Bossu'. Nu prea stiu ce sa-ti sugerez:
-daca-l legeni, s-ar putea sa trebuiasca sa-l tot legeni; eu am facut-o multa vreme si nu m-a deranjat; mai exact, pina m-am operat si n-am mai avut voie; atunci, am cumparat un balansoar de gradina din ala imens si l-am "parcat" in mijlocul livingului ; bine, asta a fost o rezolvare "de urgenta" pentru ca eram singura cu el si nu stiam la ce altceva sa ma gindesc; dar nu ti-as sugera sa faci la fel;
-acum, il adorm in dormitor: fac intuneric, ii dau ceai sau lapte, dupa caz si ma asez si eu linga el si-i fredonez pina adoarme; partea proasta e ca nu ma pot ridica de linga el pe perioada somnului pt ca mi-a frica sa nu cada, asa ca stau amanet, timp in care as putea face o gramada de "treburi" Dar nici asta nu ma deranjeaza
-il mai poti adormi afara, dar daca e cald...e cam aiurea, plus ca eu consider ca mai bine se odihneste, acum, ca e mare si caruciorul i-a ramas mic, in pat;
-la bebe tv, nu adoarme? La noi asta e "solutia finala" cind se trezeste noaptea.

si mult succes, orice solutie ai adopta.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput