Ghiocei de martie-aprilie 2009***205***
Raspunsuri - Pagina 14
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Intru si eu pe fuga sa va dau vesti. Din pacate Zambarici nu s-a externat astazi si Novus nu mai vine in Bucuresti Noi cu intarcatul stam bine. noaptea trecuta nu am avut nici o trezire Asta da performanta De la 4 luni n-a mai dormit asa. Din pacate a trebuit sa-l trezesc eu pe la 9 ca sa mergem la dr si s-a cam suparat. A mers bine de tot intarcatul. Primele 2 nopti mai dificile, dar trec repede. Asa ca nu va speriati. Imi pare rau ca sunteti necajite cu indemnizatiile Nu v-am zis, dar de ceva vreme iau lectii de portugheza, caci vrem si noi sa ne mutam cam intr-un an. Din pacate nu prea este de stat pe-aici. Noapte linistita tuturor Olga, mamica lui David iepurasul |
Ne pare rau pentru Alexandra si {b] Novus , sa speram ca nu le mai tine mult internate si se intorc repede acasa.
Olga felicitari pentru intarcare si David [/b] merita pentru cat de cuminte a fost.
Din pacate cuvantul emigrare apare tot mai des pe buzele tinerilor din Romania, probabil ultimul va stinge becul si cu asat se va stinge si luminita de la capatul tunelului.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Carla multumesc daeste destul de cuminte pentru cate "i-am facut". Doar ca nu mai am eu asa multa rabdare si sunt f obosita. Imi este f greu sa-l adorm. Dureaza cam 1.30-2 h. El este obosit, cu ochii semiinchisi si tot maraie, isi cauta locul etc. Eu sunt calma, dar pe la sfarsit ma apuca si pe minele crizele (pe care nu pot sa mi le manifest ). Si azi s-a trezit la 8 si bineinteles ca ii era somn. M-am chinuit iarasi 1 h sa-l adorm Sa vad cum o rezolv si pe asta cu adormitul. Trebuie sa gasesc o solutie.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Floric spune:
citat din mesajul lui olishka Imi pare rau ca sunteti necajite cu indemnizatiile Nu v-am zis, dar de ceva vreme iau lectii de portugheza, caci vrem si noi sa ne mutam cam intr-un an. Din pacate nu prea este de stat pe-aici. Olga, mamica lui David iepurasul |
Asta da decizie. Si curaj. Si hotarare...Multa bafta. Sa aveti noroc si usi deschise pe unde veti ajunge. Doamne ajuta!
Vis a vis de plecari din tara, eu am ajuns la concluzia ca in tara au ramas fie doar copiii, batranii, pers cu probleme de sanatate, in principal care le afecteaza capacitatea ed munca...fie doar lasii, lipsiti de curaj (asa ca mine) care nu au puterea sa faca o schimbare brusca in viata lor. Pana intr-un punct eu numeam lasitatea mea iubire de neam si glie dar deja imi incolteste ideea " ce ar fi daca..."
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
carla28 spune:
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Carla multumesc daeste destul de cuminte pentru cate "i-am facut". Doar ca nu mai am eu asa multa rabdare si sunt f obosita. Imi este f greu sa-l adorm. Dureaza cam 1.30-2 h. El este obosit, cu ochii semiinchisi si tot maraie, isi cauta locul etc. Eu sunt calma, dar pe la sfarsit ma apuca si pe minele crizele (pe care nu pot sa mi le manifest ). Si azi s-a trezit la 8 si bineinteles ca ii era somn. M-am chinuit iarasi 1 h sa-l adorm Sa vad cum o rezolv si pe asta cu adormitul. Trebuie sa gasesc o solutie. Sa aveti o zi cat mai frumoasa!!! Olga, mamica lui David iepurasul |
Te inteleg perfect, pentru ca si al meu doar la san adoarme cand este cu mine, dar am aobservat ca daca altcineva il adoarme, se poate si fara san. Sotul meu il tine in brate si se misca de pe un picior pe altul , iar mama mea ii canta si il tine pe brate culcat si a functionat.
Ce a fost mai greu a trecut, acum e baiat mare si va adormi el si singurel, mai e putin pana atunci.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Floric spune:
citat din mesajul lui florinela79 Acum am citit la reactii adverse: pot aparea iritabilitate, faringite, rinite,infectii ale tractuui respirator superior. Vai daca doar dupa cateva zile imi face asa....sper sa nu am parte de febra si bubite. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Uite ca pe asta nu o stiam. Oare d-asta ii curge nasul lu Rares? Nu este racit, dar dimineata si seara asa muci aposi, ca la o alergie. Rares a facut febra exact la 7 zile dupa vaccin. Dar doar o data, noaptea evident, ca asa il apuca pe el.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Te inteleg perfect, pentru ca si al meu doar la san adoarme cand este cu mine, dar am aobservat ca daca altcineva il adoarme, se poate si fara san. Sotul meu il tine in brate si se misca de pe un picior pe altul , iar mama mea ii canta si il tine pe brate culcat si a functionat. Ce a fost mai greu a trecut, acum e baiat mare si va adormi el si singurel, mai e putin pana atunci. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Asa se intampla si la Rares. Daca il adorm eu, e musai sa doarma pe bratul meu, cu mana pe tzatza si calare pe mine si sa il mai si legan usor, mai degraba un batzait din mana. daca il adoarme mama sau tati se aseaza regulamentar in pat, pe perna si nu e nevoie decat sa tina mana pe el sau cel mult vine si isi vara nasul in mama. Eu as vrea sa adoarma asa singur in patut...Vise taica, vise...
Poze Raru
Poze noi
aris26 spune:
neatza
eu ma chinui cu ceva probleme de it. mailul imi face figuri si imi descarca de cate 10 ori acelash mesaj dupa sarver, deshi am intrat si am sters tot dupa server el tot incearca sa descarce 1848 de mesaje noibineinteles ca imi afecteaza memoria dupa c si imi fac figuri si restul programelor. pe un alt calculator am primit un virus minune la pachet cu nishte fishe fiscale de la administratia financiara. astia de la administratie au calculatoarele ticsite cu virushi si nu au nici o greatza. le-am zis ca nu e posibil asa ceva si ridica nepasatoare din umeri, ca daca nu-mi convine sa dau statul in judecata ca nu e problema lor
acuma, nu pe bune, ne plangem noi de tara asta, dar tara este facuta din oameni si romanii sunt chiar o specie.............
pacat de putinii care chiar sunt nishte oameni extraordinari pt ca se pierd in marea de incompetenti. ma scuzati ca am mai aparut si eu cu frustrarile si nervii mei, parca nu aveati voi destule
olga - felicitari pt progrese. o sa fie din ce in ce mai bine si cu adormitul...sunt sigura. trebuie doar sa invete el o alta metoda sa se linishteasca
asa, a? portugheza? nice.
poate peste un an doi o sa reconsideram si noi tara in care vrem sa traim, dar deocamdata mi se pare un moment prost indiferent de destinatia aleasa. oricum cand ma gandesc mi se strange sufletul...nu cred ca ash putea sa imi las parintii in urma(ce pe sora-mea si cumnata-miu sigur ii taram dupa noi, ca medici castiga bine oriunde mai putin in Romania). dar pe mama si tata la 65 de ani nu indraznesc sa ii dezradacinez si nici nu pot sa ma gandesc ca le iau nepotii departe de ei.
pana la urma se face spirala in IOR azi??
hai ca revin ca am uitat deja ce am citit.
ah, Gaza - multumim
25 martie 2009
aris26 spune:
fetelor am vorbit si cu Plici. cand ne mai adunam in herastrau vine si ea.
imi zice si mie cineva ce a patit Zambarici??? ca eu am ratat mesajele initiale si nu gasesc nicaieri ce s-a intamplat cu ea
25 martie 2009
olishka spune:
citat din mesajul lui aris26 fetelor am vorbit si cu Plici. cand ne mai adunam in herastrau vine si ea. imi zice si mie cineva ce a patit Zambarici??? ca eu am ratat mesajele initiale si nu gasesc nicaieri ce s-a intamplat cu ea 25 martie 2009 |
A avut laringita.
Eu din pacate nu pot sa ajung astazi
Olga, mamica lui David iepurasul
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Sper sa fie cu rod protestul de luni al mamicilor din Bucuresti (si nu numai), macar la 75% sa ramana indeminzatia... eh. e greu in tara si ma consider o lasha ca nu am ramas in America, acum regret amarnic... sper ca macar copilul nostru sa poate pleca de aici, cu siguranta nu o sa fie bine nici in 20-30 de ani la cate datorii s-au acumulat .
Am o intrebare. : lui Stefan i-au aparut niste bubitze marunte,marunte pe fatza, cand dau cu mana parca e glaspapir. De la ce sa fie? De la caldura? L-am dat cu bephanten... voi ati patzit asa ceva ?
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12