Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 9
Foxy-le spune:
Imi pare tare rau Ama pt ca ai ajuns la asta, dar capul sus si cu optimism inainte. Vine el bebe cand nici nu te gandesti
ti trimit de incurajare si sustinere.
(poate data viitoare vei face gemeni, cine stie?)
Niste nemernici astia Ro. Inchid spitale pt ca probabil nu mai au cadre medicale sa lucreze in ele.
Sanatate burtici.
didi32 spune:
Ama, super spitalul, chiar ca arata ca-n filme! Pacat ca tb sa dam o caruta de bani sa beneficiem de asa ceva - asta apropo de aberatiile guvernantilor
Deci, nici o veste de la Cosmi?
in devenire
Foxy-le spune:
daaa, bravo! pana am scris eu mesajul s-au mai scris 2 pagini.
Aditza, cosmi-bafta, trebuie safie bine cu bb, nu?
bebelu86 spune:
ce faci Cami ????
cum e cu soata aksa?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
camcris spune:
bebelu chiar acum ma gandeam la tine ca nu m-ai nominalizat si pe mine la pupicei lasa ca-ti dau eu de molipsire de la tine
este bine cu soata acasa acum parca il iubesc mai mult
nu stiu sa-ti zic ce si cum dar parca ne-am redescoperit
a fost asa greu fara el 1 saptamana
acum il astpt sa vina acsa si sa mergem la unchiu cumnatului la curte ca fac un gratar azi este ziua cumnatului da de baut si mancare gratis
am fost la cumparaturi si am luat de la kenvelo la oferta 1+1 gratis am cumparat 2 tricouri si am plecat cu 4 deci m-am scos i-am luat si sotului 2
cam atat hai ca iar m-am intins
tu mai intrebat de sot si io.........
bebelu86 spune:
joi la 8,30 sunt acolo
dar voi intra sa va dau vesti mai tarziu..adica pe la 2 k de la doctor ma duc direct la biserica k e Inaltarea.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
nike974 spune:
groaznic de ultima ora:indemnizatia de crestere a copilului scade la suma de 600 de lei/luna!!!!!!!!!!!!!sper intr-o infirmare. basescu are conferinta azi , la ora 19.00 pe aceasta tema.
cos_minutza spune:
In primul rand vreau sa-i spun Amei ca imi pare nespus de rau ca a trecut printr-o experienta asa neplacutaComditiile din spital sunt super,mai bine platesti si stii ca esti tratat si nu mai trebuie sa bagi in buzunar la nimeni nimic
Va multumesc de gandurile bune insa din pacate nu am vesti super straluciteFoliculi cei mai mari sunt de 10mm Mai incercam o luna tratamentul si daca nu atunci nu avem alta solutie decat laparo si mie o frica de morAsta e Dumnezeu cu mila,ce o fi o fi cu toate ca nu stau foarte bine cu moralul acum
Aditza te asteptam cu vesti
Camcris distractie placuta
Bebelu,Paula,Talida si tuturor fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin