Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 10
cos_minutza spune:
Mara pe tine te-am uitat,imi cer scuzePupici multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
nike974 spune:
la Municipal e groaznic.pe mine m-au traumatizat 3 zile d einternare. m-au lasat 6 ore cu tensiunea 7 fara sa vina cineva.
bebelu86 spune:
Cosmi dar ce dimensiuni ar trebui sa aiba in mod normal???
imi pare rau k ai primit asemenea vesti.
offff nici nu mai stiu ce sa zic.
dar pot sa dau multi sa mai aline un pic supareala
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
cos_minutza spune:
Pai ar trebui sa aiba 20mm ca sa se sparga
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Mara pe tine te-am uitat,imi cer scuzePupici multi Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
camcris spune:
la asistente am dat bani ca era operata, cezariana si vezi tu chipurile nu avea voie nimeni la ea in in plus ce ma socat cel mai mult atunci cand tata a vrut sa vada copilul a trebuit sa dea 50ron la asistenta doar sa-si vada propriul copil, am zis ca in veci nu vreau sa am de a face cu acest spital imputit de oameni spagari, ca sa nu mai zic ca au chemat-o la ora 7:30 ptr. cezariana si a operato la 12:30, pana atunci au tinut-o ca pe o proasta in salon pregatita si nu a avut voie nici macar apa sa guste sa nu mai vorbesc de mancare
cos_minutza spune:
Foxi mai scrie-ne cateva mesaje ca esti moderata si nu te "vedem " in timp real
Nike
didi32 spune:
Cosmi sa treaca supararea si sa nu-ti fie frica de laparo, iti povestesc tot ce vrei, e fff usoara operatia!
in devenire