Aspirante optimiste > 20 ani (496)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

asa sa faci bebelu sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

camcris unde ai dat bani la Municipal ca sa o vezi pe sora ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mara pe tine te-am uitat,imi cer scuzePupici multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

la Municipal e groaznic.pe mine m-au traumatizat 3 zile d einternare. m-au lasat 6 ore cu tensiunea 7 fara sa vina cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi dar ce dimensiuni ar trebui sa aiba in mod normal???

imi pare rau k ai primit asemenea vesti.
offff nici nu mai stiu ce sa zic.

dar pot sa dau multi sa mai aline un pic supareala

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Pai ar trebui sa aiba 20mm ca sa se sparga

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Mara pe tine te-am uitat,imi cer scuzePupici multi

Nu-i nimic, caci eu stiu ca daca uiti sa nominalizezi asta nu inseamna ca nu te gandesti la toate.Eu va am tot timpul in gand si ma rog ca toate cele care suntem aici si nu numai sa fim binecuvantate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

la asistente am dat bani ca era operata, cezariana si vezi tu chipurile nu avea voie nimeni la ea in in plus ce ma socat cel mai mult atunci cand tata a vrut sa vada copilul a trebuit sa dea 50ron la asistenta doar sa-si vada propriul copil, am zis ca in veci nu vreau sa am de a face cu acest spital imputit de oameni spagari, ca sa nu mai zic ca au chemat-o la ora 7:30 ptr. cezariana si a operato la 12:30, pana atunci au tinut-o ca pe o proasta in salon pregatita si nu a avut voie nici macar apa sa guste sa nu mai vorbesc de mancare

Mergi la inceput

Foxi mai scrie-ne cateva mesaje ca esti moderata si nu te "vedem " in timp real
Nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cosmi sa treaca supararea si sa nu-ti fie frica de laparo, iti povestesc tot ce vrei, e fff usoara operatia!

in devenire

Mergi la inceput