Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Asa e Mara,pe toate va am in gand chiar daca nu nominalizez,ca de neuronu' mai pleaca la plimbare din cand in cand
Cami e groaznic ce povestesti tu acolo,sa platesti sa-ti vezi propriul copilRusineeeeee cadrelor medicale din Romanica(cu mici exceptii)
la toate!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
iubita.mara spune:
Acum m-am suparat putin.Eu sunt medic la Municipal si as vrea sa va rog sa nu generalizati.Sunt de acord ca orice padure are uscaturile ei dar va implor nu generalizati.Eu lucrez la terapie intensiva si nu va pot spune cate eforturi se fac , ca pacientii sa fie bine si sa primeasca tot ce este mai bun pentru ei ( vezi cazul celor 2 tinere de la cf2 ). Suntem o echipa dedicata si cu mult suflet si nu meritam sa intram in aceeasi oala cu toti ceilalti.
didi32 spune:
Fetelor va pup si va urez o seara frumoasa! A, sa intru mai tarziu sa vad vestile de la Aditza!
pt toate!
in devenire
bebelu86 spune:
nu stiu ce se va alege de tara asta .
si noi ce vom face.
cica sa ne ducem la privat sa lucram dc nu ne convine cat primim la stat.
pai cine pana mea te mai angajeaza acu??? cand toti dau afara???
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
cos_minutza spune:
Didi Am citit despre laparo am inteles ca nu e o operatie complicata,dar spune-i tu uneia care nu a stat mai mult de 3 zile in spital si atunci cu rujeolaMie o frica,numai gandul ca ma adoarme si imi baga sonda ma disperaGata,las gandurile negre deoparte,sper sa nu fie nevoie de laparo
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Mara imi pare rau daca te-am suparat,am scpecificat in paranteza ca sunt exceptii.Stiu ca mai sunt si oameni cu suflet in spital
iubita.mara spune:
De asemena nu este normal ca o pacienta in postoperator sa fie vizitata de personal din afara spitalului fara echipament de spital . Cum spun unii numai de microbii de afara nu mai avem nevoie ca de ai nostrii ne-am saturat.Trebuie sa intelegeti ca o pacienta operata este intr-o stare deosebita, exista o solutie de continuitate intre burtica ei care este taiata ( in cazul de fata ) si mediul exterior, deci nu are voie sa se aduca microbi.Asta ar trebui sa se intample FARA exceptie nu unii au voie altii nu.Asta nu e corect
didi32 spune:
Mara nu te supara pe fete, te rog! Din pacate majoritatea fac asa cum spun ele, prea putini mai sunt dedicati meseriei pt ceea ce reprezinta ea! Si eu am dat o caruta de bani pt laparo, si la medic, si la anestezist si la asistente!
Fetelor, haideti sa nu mai generalizam ca sa nu suparam oamenii carora chiar le pasa!
Cosmi, nici eu n-am stat in viata mea in spital, dar te asigur ca e usor si trece repede!
in devenire
bebelu86 spune:
COsmi poate totusi nu va fi nevoie de laparo.
nu te mai gandi asa departe. hai k va fi bine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
iubita.mara spune:
OK gata mi-a trecut si inca o data va rog NU GENERALIZATI ca pe mine ma doare sufletul fiindca mie chiar imi pasa