Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-nu fi necajita.Zice bine Nico, sa mai ceri o parere.
Sanatate multa!

Katty-si io am 'fro 3 poze, facute cu celularul lui C.Am mers in graba si am uitat aparatul foto.Bine ca n-am uitat kupilu'[D].Si asa C zice ca nu ma lasa sa fac poze decat in casa, ca am obiceiul sa scap din mana aparatu'
Tu esti mare mester fotograf, atenta la detalii.Frumos ca intotdeauna.

Nina-nici eu nu cred ca se va plictisi Kiki.
Adik, Andrei al meu nu se plictiseste niciodata.Tot timpul are ceva de munca

O zi frumoasa va doresc!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuu, Cristina, ce sofer frumos ai tu acolo!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Astazi Stefan a avut la hort Spiele Fest (sper ca asa se scrie, si nu legat): fiecare copil avea o hartiuta cu 6 locuri goale care trebuiau completate in 6 locuri din cladire de cate o doamna de la hort. In fiecare loc trebuiau sa treaca de cate o proba: dans, recunoasterea mirosurilor, a gusturilor... Stefan a trecut cu brio de toate probele. Si a vrut sa ramana si la tragerea la sorti (toate hartiutele complete erau puse intr-o cutie). Toti copiii au primit cate un ou Kinder. Stefan nu a primit nimic prin tragere la sorti (au fost si putine premii... la cati copii erau...). Si asa a pierdut si ora de karate de azi...

Pentru vara vrem sa-l inscriem la un curs de germana organizat de statul austriac. Dureaza 2 saptamani, am vrea varianta lunga (dupa-amiaza se joaca, sunt dusi la diverse activitati sportive...). Acum nu intelegem sigur daca va costa 50 de euro in total sau pe zi... daca este in total este cam putin... desi statul organizeaza cursuri ieftine, de obicei... daca este 50 pe zi... este cam multisor...

Mergi la inceput

Salut.

Katty, m-am uitat la pozele voastre, foarte faine, asa m-au luat poftele privind la cate bunatati ati mancat voi la gratar! Si ce dragastos era Andrei cu fetita bruneta cu ochi frumosi! Si cate flori ti-a cules! Si in parc, foarte faine peisajele! Si Andrei, mester mare la dat cu rolele! Stefan nu are role (a avut cand era mic, dar sunt la Bv, ramase mici...).

In rest? Cum este vremea? Aici zilnic ploua! Tare ciudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!!!
Am intrat sa va invit la o cafea!!!!!!
Vine weekendul, abia astept sa se termine programul de munca!!!

Cristina22, am vazut pozele cu micutul sofer cel viteaz!!! Are curaj, imi place!

Cristina_C, cum mai stati cu musafirii??? vad ca va distrati ca nu prea mai ai timp sa intri aici!!! Adevarul e ca nici eu nu prea am avut timp zilele astea! Iti doresc multa sanatate si sa te linistesti cu analizele alea, mai cere 1-2 opinii, inainte de a intra in panica!!! Sa fie bine!!!

Nicoleta, , aici e vremea superba, numai buna de plimbari! Andrei a fost alaltaieri la ziua unui prieten de la gradinita, erau 3 prieteni, el, Rares si Petru, cu Rares e coleg si la scoala, si miercuri au fost amandoi la ziua lui Petru, ce bucurie, cat s-au jucat, uitandu-ma la poze mi-am dat seama ca incep sa se maturizeze, dragii de ei!!!
Cum e pana la urma cursul ala de germana? 50 euro/zi sau pe toata perioada??? Mi-a placut cum ai descris Spiele Fest-ul, ma bucur ca a trecut Stefan probele, premiul nu era asa important, ci faptul ca s-a descurcat fff.bine! Bravo, Stefan!

Nina, deci pleaca verisoarele Cristinei, dar sigur isi va gasi ea activitati care sa-i placa, la cum o stiu! AM vazut ca ai fost pe baricade cu eurovisionul, am vazut si eu aseara, frumoasa prestatia Romaniei, interesanta adica, desi nu stiu ce sanse au in finala, la stilul "prietenesc" de votare!!!

Mergi la inceput

Katty, 50 de euro pentru 2 saptamani, in fiecare zi de la 9-17. Cu activitati (sport etc. nu stiu toate amanuntele). Sunt 3 astfel de cursuri: adica sunt organizate 3 cursuri de cate 2 saptamani, un copil poate fi inscris la maxim 2. Noi am vrea sa-l ducem la 2, dar in locatii diferite (sunt 4 locatii). Sa vedem ce iese. Astazi mergem. SI chiar de nu va vrea sa mearga la al doilea, asta sa fie baiul, sa pierdem 50 de euro. Dar eu cred ca ii va placea, va cunoaste lume noua, va merge in locatii noi... Sper sa fie foarte bine pentru el, mai ales ca isi va exersa germana si o va aprofunda! Sunt bucuroasa ca a aparut varianta asta, sper sa fie o alegere buna!

Si da, si eu sunt de parere ca Stefan a crescut si s-a maturizat mult din toamna! Se vede ca este mai responsabil, mai atent la ce este in jurul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico vrem si noi la cursurile alea Suna bine si chiar nu-i scump!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Da, se vede schimbarea la copilasi, dupa primul an de scoala.
Nicoleta, suna fain acele cursuri timp de 2 sapt. !
Mi-ar place sa gasim si noi, inot, pt. Cristina, ca tot ii place mult apa. Trebuie sa ne intindem antenele sa vedem daca se organizeaza ceva.
Si la noi este frumos sau a fost 2-3 ziole, ca s-au adunat nori,a cum si e naduseala. Vine ploaia !
Cristina22, ce sofer atent la drum aveti !
katty, da, am fost pe baricade, aseara si la fel voi fi si maine seara, la marea finala.
A fost fantastica prezentarea Romaniei. A cucerit publicul din ce se auzea la tv.
Din comentariile citite pe net, este apreciata totusi, melodia noastra, chiar daca majoritatea o dau ca favorita pe Lena(Germania) sau Safura(Azerbaijan). Sper sa placa multora, indiferent de natie !
Gabi, gata concediul ?
La noi, luni nu merg copiii la scoala, din motiv de greva a cadrelor didactice.
Un weekend cat mai fain, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nina, inca nu e gata mai am 2 zile pretioaseeee

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Gata, l-am inscris. In primele 2 saptamani va face dupa-amiaza inot, in urmatoarele 2, alte sporturi (ceva combinat, probabil, chiar sunt curioasa sa vad...). Dimineata germana. 100 de euroi ambele, dar eu cred ca este foarte putin! Fata de alte oferte... Astept cu nerabdare sa plecam la mare, sper sa fie vreme buna si sa ne relaxam, desi mancarea va fi "in grija noastra". Vom sta la niste particulari, 9 nopti. Sper sa fie o alegere buna, nu sunt conditii de lux, dar in Lumbarda nici nu prea gasesti asa mare lux. Partea buna, casa pare ca este aproape de plaja cu nisip pe care am frecventat-o acum 4 ani.

Mergi la inceput