Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Sinzi, cum se procedeaza pe la voi cand ASLO este marit? Cu parazitii... pana nu tratam ASLO nu ma bag la mai mult decat ceva naturiste (capsule cu usturoi, miere cu propolis). Multumesc pentru raspuns.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
sinzi_ana spune:
Nico, daca e strep A, antibiotic neaparat!!! Eu nu cred ca sunt paraziti...dar nu stiu simptome...mai degraba o alergie ceva:)
light spune:
Devoska, ma bucur ca ai aparut, nu te-am mai vazut demult pe aici.Si Liviu intra in vacanta tot pe 25 iunie, dar e o vacanta scurta, de iarna, nu ca la voi.Laura, e mai bine Alexia? Si ea cu voma? Saracuta! O fi vreun virus si la ea. Sanatate multa, sa se puna repede pe picioare. Ai grija cu regimul.Nicoleta, sanatate multa la copii. Poate, vorba lui Sinzi, nu e asa grav, si dupa tratament vei vedea ca valorile revin la normal.Katty, felicitari pentru rezultatele excelente ale lui Andrei! Pe Victor l-am spalat aseara cu gelul ala, abia l-am tinut preocupat si faceam ca toate alea timp de 10 minute ca sa nu isi dea chipiul de plastic de pe cap. A facut scandal cand l-am clatit ca trebuia sa torn f multa apa sa se clateasca bine.Cristina pai noi stam in chirie, cam greu cu renuntatul la mochete.Dar pana una alta sa va vand un pont de cum am spalat eu voma de pe mocheta. A disparut si pata si mirosul. Mai intai am dat cu vanish si am frecat, uscat, turnat bicarbonat, lasat o noapte, aspirat. S-a dus mirosul puternic, dar a ramas pata si daca bagai nasul inca se simtea miros. Apoi am pus apa cu otet si a facut spuma si peste, am pus putina apa cu cateva picaturi de ulei de eucaliptapoi un prosop uscat si absorbit. Apoi lasat la uscat. A disparut si pata si mirosul.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Laura, sper ca a fost viral ce a avut micuta ta si ca ati scapat deja de voma. Andy cum este?
Matei a fost plangacios toata noaptea, s-a trezit definitiv la 5.30... As vrea sa merg sa il vada un medic fiindca mucii aia l-au iritat pe trahee, aud cand se ineaca ccc cu ei ca e cam ragusit... Uf!
cristina22 spune:
'neatza!
Laura-cum e Alexia?
Eu sper ca sunteti bine.
Nicoleta-sanatate la pitici!
Off, greu cu alimentatia la pitici.Te-am citit si dincolo.
Si eu fac eforturi sa-l hranesc echilibrat, insa nu as putea sa-l conving sa manance mancare de linte, spre ex, cum iti recomanda cineva.Sau si daca m-ar asculta, ar inghiti fortat, putin si in jumate de ora i-ar fi foame si ar veni la sertarul cu dulciuri.
Sa ne mai spui ce le pregatesti de mancare bogata in proteine vegetale.
Katty-din suflet as dona, insa ce imi ramane de Doamne ajuta, se distribuie automat in jur.Pe Andrei il obisnuiesc sa dea.Spre ex:ta-su i-a cumparat un alt model trotineta, iar pe cea veche s-a hotarat singur sa o dea cuiva apropiat, putin mai lipsit.
Nu pastrez nimic, decat cateva hainute mici, deh amintiri.
De jucariile lui nu ma ating, decat cand doreste el.
Cristina-te-a mai linistit putin Sanzi?
Sanatate la toti!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Neata!
Mai intai, Sinzi, multumesc mult. T3 si T4 nu apar pe analize, doar TSH, iar la Robert scrie atat: leucocite- normal intre 4.5 si 10.4/nl iar el are 11,3. Stai ca vad acum ca-s trecute separat si neutrofilele (se zice asa?) care sunt normale (61%).
Lucia, si noi stam in chirie, a doua oara, si un motiv important pentru mutare a fost chiar mocheta,dar nu numai asta.
Katty, eram numai cu analizele in cap si n-am vazut unde ai scris despre rezultatele lui Andrei, poate ai scris la copilasii de clasa I dar eu acolo citesc cand si cand, oricum, felicitari, bravo, Andrei!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Nicoleta spune:
Cristina, la noi problema nu sunt dulciurile! Ei au glicemia unul la limita inf si altul sub, dulciuri rar! Nu stiu de ce sunt asa!
katty spune:
Hello!
Noi am avut miting in Bucuresti, mare de tot in piata Victoriei, a fost un vuiet pe bulevardul Mageru, se auzeau toate strigatele si din p. Victoriei, cam sinistru!
Nicoleta, Cristina_C, vad ca v-a lamurit Sinzi cat de cat cu analizele puiutilor vostri!
Lucia, noi intram in vacanta pe 11 iunie, e ultima zi de scoala, pana pe 15 septembrie, sa se tot distreze! Cum e Victor, a scapat de ciudati, a fost bun gelul?? Multumim de pontul pentru scapatul de miros de voma, sper sa nu fie cazul, dar voi stii in caz de ceva unde sa apelez!
Cristina22, nu-i nicio problema, fiecare stie mai bine si face ce crede cu lucrurile lui, si noi pana anul asta am trimis aproape tot ce-i ramanea mic lui Andrei la tara, de-acum voi fi mai atenta, si voi pastra lucruri (cele mai frumoase si bune) si pentru bazar!
Cristina_C, Nicoleta, Lucia, va multumesc pentru felicitarile adresate lui Andrei!Era tare incantata invatatoarea, din 23 de copii, au participat 21, 17 au luat EXCELENT, ceilalti FOARTE BINE!!
Laura, ce face Alexia?
Sinzi, !!!!!!!
Ramasesem datoare cu pozele de la padure!!! Enjoy!
Nicoleta spune:
Am mers la pediatru, Matei are herpangina, dar e ok, ii va trece cam in 5 zile. Stefan trebuie sa repete ASLO dupa vreo 2 luni. Trebuie sa lucrez la alimentatie la amandoi, putintel. Nu mi.a zis decat de legume, carne, fructe. Si mi-a mai zis ca imi fac prea multe griji. Si m-a mai intrebat de ce am facut analize copiilor, ce, is bolnavi?
cristina22 spune:
Nico, ai vazut prea mult stres pt nimic.
Hai sa auzim numai de bine!!Si insist, mai aruncati p-aci cu meniuri pt copii sa ne inspiram reciproc.
Katty-felicitari lui Andrei.Nu a fost surpriza, pt ca stiam de la tine ca a facut tot.
Al meu a luat FB, ca nu facut deloc problema cu rochitele.Mai stii?Ca am zis atunci.
Va pup.Ma grabesc acasa, ca e un trafic
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)