Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Gabi_K spune:
bravo soferitei noastre si sanatate lui Matei!
Lucia, nu e rusine chestia cu paduchii, de pe vremea odiosului stiam ca intra doar in parul curat. In parul jegos nu se lipesc ouale de paduchi. Noah nu e mare lucru, am avut si io in liceu si chiar anul trecut mi s-a plans o prietena (doctorita din ungaria) ca s-a umplut si ea rau de tot, a luat de la baietelul ei, i-a adus de la gradinita
Si matusa mea (farmacista in germania) a fost socata cand a inceput sa lucreze acolo si a constatat disperata ce cantitati mari de solutii antipaduchi se vand saptamanal...
multumim inca odata pentru urari!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Lucia, nu e rusine chestia cu paduchii, de pe vremea odiosului stiam ca intra doar in parul curat. In parul jegos nu se lipesc ouale de paduchi. Noah nu e mare lucru, am avut si io in liceu si chiar anul trecut mi s-a plans o prietena (doctorita din ungaria) ca s-a umplut si ea rau de tot, a luat de la baietelul ei, i-a adus de la gradinitaSi matusa mea (farmacista in germania) a fost socata cand a inceput sa lucreze acolo si a constatat disperata ce cantitati mari de solutii antipaduchi se vand saptamanal...multumim inca odata pentru urari!Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noiwww.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noiPovestea nasterii: Lili si Robert |
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Neata!
Si la noi sta sa ploua, si bate vantul tare. Maine, poimaine, chiar va ploua, dar, din weekend se face vreme frumoasa si tine macar 2 saptamani.
Am luat aseara rezultatele la analize, merg din nou la intalnire cu doctorul pentru interpretare. Pana atunci poate trece Sinzi pe aici sau va mai dati si voi cu parerea: lui Robert i-au iesit leucocitele un pic mai mari, 11 in loc de 10 maxim, astea cresc in caz de infectie si e explicabil, ca era racit atunci, toata saptamana trecuta i-a curs nasul. Fierul (nu hemoglobina) i-a iesit cam mare si asta nu stiu ce inseamna, trombocitele, eritrocitele, usor peste normal.
Mie mi-a iesit TSH -ul dublu fata de maxim si m-a cam pus pe ganduri. Exact acum 10 ani am fost la endocrinolog si tiroida era OK.
Sinzi, iti multumesc pentru urari!
Lucia, imi pare rau c-ai avut atatea necazuri odata, bine ca si-a revenit repede Liviu si sa stii ca, uimitor pentru mine, paduchii sunt la ordinea zilei si in Germania in gradinite, or fi si la scoala, dar acolo n-am vazut anunturi. Oricum, noi n-am servit de cand suntem aici. Mochetele eu le urasc, 8 ani am stat cu una si o frecam periodic cu un praf de curatat dar petele tot ramaneau, acum e o binecuvantare ca am parchet laminat.
Nicoleta, tot raul spre bine, uite, prinzi curaj si castigi experienta la condus. Profu de karate nu face cu mai multe grupe, in diferite zile? La Robert la kung fu asa e si are posibilitatea sa recupereze. Bine ca Matei se simte mai bine!
Dev, bafta la intalnirea cu invatatorul! Si eu vreau sa ma duc dupa vacanta din iunie.
Sara mai face balet?
Unde v-ati petrecut vacanta?
Cristina, Katty, Nina Gabi, Laura
devoska spune:
citat din mesajul lui cristina22 Dev-ma bucur sa te vad! Sara cand intra in vacanta mare? Soare?? A zi cineva soare??Noi avem ploaie continua... |
La Sara scoala se termina pe 25 iunie. Noi avem soare acum, desi dimineata a plouat, asa ca pot trimite.
andy.p spune:
Alexia mi-a vomitat toata dimineata..nush de la ce ,aseara cand s-a culcat era super bine..acum doarme si eu stau sa o pazesc ca mi-e frica
Nico ma bucur ca e mai bine Matei.
Lucia ,intr-o vara cand eram la bunici,am avut toti 4 verisorii paduchi..s-a oripilat toata lumea
Nu stiu ce am vrut sa mai scriu,nu ma pot concentra,asa ca va
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
devoska spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Dev, bafta la intalnirea cu invatatorul! Si eu vreau sa ma duc dupa vacanta din iunie. Sara mai face balet? Unde v-ati petrecut vacanta? |
Aici sunt zile fixe pt intalnirile cu invatatorul. Se stiu de la inceput toate datele pentru tot anul. Daca mai vrei sa discuti in plus, poti aranja direct cu invatatorul. Maine e intalnire "obligatorie". Cred ca primim rezultatele la testele "nationale".
Sara nu mai face balet, dezamagita de ultima profesoara care tinea orele in sala de mese. Uneori nici nu venea la ora si isi trimitea fata sa tina ora... dezamagire totala.
In vacanta am fost doua zile in Maramuresul romanesc, apoi in Zacarpatia, aici in Ucraina, undeva deasupra Maramuresului nostru. Apoi ne-am deplasat usor spre Budapesta, Viena si retur.
Sanatate multa la copilasii bolnaviori!
cristina22 spune:
si eu cu gandul al Alexia...Laura-cum sunteti?
Dev-cu baletul nu mai incercati in alta parte?Sara mai vrea?
Faine obiective ati avut in concediu.
Gabi-restanta la poze cu d-ra!!!
Cristina-nu ai fost la un medic pentru interpretarea analizelor?
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Vesti proaste, analize cu valori ori prea mari, ori prea mici... Matei are probele hepatice modificate si este anemic (sub limita), Stefan are ASLO dublu fata de limita superioara, IgE dublu, Eozinofilele peste limita superioara... Matei a facut febra de la niste afte... Stefan a primit antibiotic 10 zile... Sunt "fericita". In plus amandoi mananca prea multe proteine animale si prea putine vegetale. Am deschis un subiect la Parintii... daca aveti idei, multumesc.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Cristina_C spune:
Cristina, in timpul saptamanii se poate numai dimineata si nu putem noi, singura data cand ne convine e vineri dupa-amiaza si atunci mergem.
Nicoleta, ma duc sa citesc si subiectul celalalt, nu l-am vazut c-am intrat direct aici. Revin.