Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
enik83 spune:
grety...tare frumoasa povestea voastra..
fetelor eu dau o fuga pana in piata.. vreau sa iau ridichi..ca visez la ele de 2 zile..da mi-o ffost lene sa imi iau
25+ cu o minune de
poze
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
pe-acolo ma invart si eu. sunt suuupeeer! sa vad poate vrea si sora-mea ceva ptr fetita ei de 1 an jumate. ce scumpite de rochite!!! 30+ AMR 9- Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
vreau si eu adresa
Oana 31+ Matei
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 grety...tare frumoasa povestea voastra.. fetelor eu dau o fuga pana in piata.. vreau sa iau ridichi..ca visez la ele de 2 zile..da mi-o ffost lene sa imi iau 25+ cu o minune de poze |
cand te intorci sa imi aduci aminte si mie te rog de ce trebuie sa comandamd e 500 RON minim, ca pe site am vazut C poti si minim 200 dar cu adaos 50%
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
grety_niku spune:
fetele eu m-as baga la o comanda comuna ... ce ziceti?
ca sunt toata bagata in site
dc ma vede al meu sot ma paraste la sef sa imi taie netu
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
cand te intorci sa imi aduci aminte si mie te rog de ce trebuie sa comandamd e 500 RON minim, ca pe site am vazut C poti si minim 200 dar cu adaos 50% Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pai, racusor, nu trebuie sa comanzi de 500, dar daca la comanda mai mica en-detail platesti asa comision...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
paula_m spune:
Oana, cred ca www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/" target="_blank">asta este adresa. Nu mi-a trimis-o Enik, dar a scris una din fete aramis, si am cautat pe net si asta am gasit. Fetelor, daca nu este asta site-ul, sa-mi trimiteti si mie adresa corecta.
Paula, 29+ cu Raul Codin
grety_niku spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, cred ca www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/" target="_blank">asta este adresa. Nu mi-a trimis-o Enik, dar a scris una din fete aramis, si am cautat pe net si asta am gasit. Fetelor, daca nu este asta site-ul, sa-mi trimiteti si mie adresa corecta. Paula, 29+ cu Raul Codin |
asta este
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana vreau si eu adresa Oana 31+ Matei |
hai si tu cu noi, ooana, www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii" target="_blank">aici
30+ AMR 9-
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Ce bine se vede la semnatura Sa dea DD sa vedem AMR 40 ucenic(aspirant) burtica |
maya, multumim, te asteptam sa ni te alaturi
30+ AMR 9-