Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
michelle1981 spune:
Am trimis link cu pozele din weekend pe contul comun.
larissa ai botezat-o pe Carla
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
grety_niku spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
hihi...draguta si povestea voastra...seamana cu a Andreei... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Am trimis link cu pozele din weekend pe contul comun. larissa ai botezat-o pe Carla ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu Poze |
mihaela, super pozele! atata verdeata ca mi s-a facut dor de casa. si cand am vazut uniformele de soim si pionier . si o burtica la vedere
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
michelle1981 spune:
rodyka, multumesc
grety, ce poveste frumoasa de dragosteee
La noi a fost mai simplu: ne-am cunoscut in facultate acum 7 ani, l-am vazut in camin, el venise dupa cursuri/ laboratoare la vara-mea si pentru mine a fost dragoste la prima vedere.
Ne-am cuplat la balul bobocilor.. ce vremuri...
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze
mirela2 spune:
seara fetelor
vad triplu nu dublu
la 8 fara un sfert am ajuns acasa, dupa 10 ore de munca
cumplit de greu, bietii mei puiuti......aseaza te ridica te asa am fost azi, ma doare spatele in zona umerilor si picioarele....
a trebuit sa inghit utro, ca deh unde si cum sa mi l pun eu la birou....
parca toate actele s au nimerit azi la mine...stiti ultimul angajat, cel mai muncit
va pup fetelor si trag cu ochiul sa vad ce ati scris azi, ca ati avut spor nu gluma
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Cirese din Grecia cu 40lei kg Cris 30+ cu |
Poze
enik83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
te contrazic...nu intra toate hainele la apa...eu spal toate hainele la 40 grade...si cele care sunt mai de calitate sunt ca noi, desi le-am spalat de 'n' ori... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
am dat si eu cu parerea...nu dati cu parul..
25+ cu o minune de
poze
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui mirela2 seara fetelor vad triplu nu dublu la 8 fara un sfert am ajuns acasa, dupa 10 ore de munca cumplit de greu, bietii mei puiuti......aseaza te ridica te asa am fost azi, ma doare spatele in zona umerilor si picioarele.... a trebuit sa inghit utro, ca deh unde si cum sa mi l pun eu la birou.... parca toate actele s au nimerit azi la mine...stiti ultimul angajat, cel mai muncit va pup fetelor si trag cu ochiul sa vad ce ati scris azi, ca ati avut spor nu gluma |
dar tu nu stai cumintica acasa macar pana la test????????conteaza enorm lipsa de efort!!!!!!!!!crede-ma stiu ce vorbesc!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
mirela2 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mirela Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
carmen
daca pana acum am fost linistita, dupa ziua de azi imi cam tremura sufletul, mi e frica