Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

dragele mele eu am o stare de simt ca explodez!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mie imi spui?! Deja am si contractii si sunt sigura ca e de la nervi

Adica eu pana acum am platit impozit pe venit si impozit pe profit dejeaba???
Scuzati-mi starea.....nu vreau sa va stric si voua ziua....din cauza asta nici nu am scris azi

pt fiecare

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Tina, si eu sunt la fel, nu ma pot linisti deloc. Am senzatia ca sunt stransa in menghina...la privat unde lucrez eu, daca nu faci parte din clanul potrivit, salariul este jumatate din al celor cu pile, desi muncesti la fel de mult. Patronul isi bate joc de munca ta iar acum si statul face acelasi lucru. Sa traim bine.

Am semnat petita.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

of,mai,fetelor,ce probleme chiar acum cand asteptati un bebe ...
cred ca e o problema mare la toate odiseele de viitoare mamici...
realitatea e ca tara e la pamant..

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nela, esti o dulce, multumim

Alina 28+ cu
gargarita

Cu toata placerea

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

da e adevarat ca vrea sa creasca si tva cu 25%????

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cica e inchisa si sectia de ginecologie de la Municipal. nasti daca poti pe undeva. Astia nu is normali la cap.
In fine...am fost cu alexia la control oftalmologic si e totul in regula..vede perfect...de altfel a raspuns corect si a vazut tot ce i-a aratat. Nici strabism nu are. Am intrebat si de efecte carusel la bebe etc. Dr a subliniat ca....problemele oftalmologice sunt in general ereditare si daca se naste cu ele stat mult la tv, carusel etc pot doar arata boala mai devreme...in nici un caz nu o determina. Deci stati linistite fetelor.
Deci CFR e inchis si vai de mama lui, Municipalul inchis si el...la CMU e super aglomerat ca cica a venit muuulta lume neprogramata, indemnizatie...nevoie...noi tre sa stam linistite ca nici macar unde sa nastem deocamdata nu avem.

Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alina pai ar fi bine pentru voi sa veniti in germania,mai ales ca salariile voastre nu prea va permit mai nimic.asa macar aici cu salaru nu iti e frica nu ai de mancare,si mai ales ca ai si neamuri e si mai bine.cine stie poate in viitorul apropiat o sa ne plimbam delfinasii impreuna.

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Eladea in ce sens nu era ok materialul la unele?se intinde la spalat,se scamoseaza?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

eu va spun din ceea ce am patit eu...unele tricouri au intrat la apa...destul de tare...unii pantalonasi aveau materialul prea rigid, prea teapan...ma asteptam sa fie mai molcut pt un copil mic...

acum ce sa zic, paote aveti mai mult noroc...nu vreau sa va influentez...dar de atunci eu n-am mai cumparat de acolo...

mai degraba din Cora, Carrefour...parerea mea, nu dati cu rosii...

votat petitia..am dat-o intregii mele liste...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

da e adevarat ca vrea sa creasca si tva cu 25%????

Bianca 27+

Fereasca D-zeu sa creasca TVa-ul si cota unica. Vom muri de foame. Desi nemernicii sunt in stare de orice. De bietii pensionari ce sa mai zic ca ti se rupe sufletul cand ii vezi pe la piata si nu-si permit un kg de rosii, se uita luuung la ele si inghit in sec. Bine, sunt si exceptii.

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu Alexiei ii i-au hainute de la Piciul si Okaidi...uneori si de la Z daca e ceva dragut. A si din Careffour..unde uenori chiar sunt lucruri faine. Cei de la Piciul au lucruri dragute ptr bebelusi si utile asa. Sa nu luati multe salopete ca alea raman primele mici ca ei cresc la picioare...Eu la asta micu inca n-am cumparat...dar cica vine de la sora-mea o sacosa...al ei fiind cu 3 luni mai mare. M-am scos :)

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput