Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Offf, ce agitat e piticul meu... sigur stie ca mami e sucarita branca, nici mie nu imi pot explica cum ne vom descurca...
N-as vrea sa-mi dau cu parerea la numere, procente, dar eu am o singura idee:
Sa fugim in lumea asta si sa ramana numai stimatii nostri politicieni, alta solutie nu mai vad, pentru ca tot s-au incercat schimbari pe masura ce anii au trecut, s-au schimbat numai culorile politice, viata romanului nu, suntem pe marginea prapastiei si dobitocii astia ne dau ultima zbranca.

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fereasca D-zeu sa creasca TVa-ul si cota unica. Vom muri de foame. Desi nemernicii sunt in stare de orice. De bietii pensionari ce sa mai zic ca ti se rupe sufletul cand ii vezi pe la piata si nu-si permit un kg de rosii, se uita luuung la ele si inghit in sec. Bine, sunt si exceptii.

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

cik tva -25% si cota unica 20%,o sa fie revolutie fetelor,pensionarii saracii aia care chiar nu au or sai gasim morti de foame.nenorocitul asta omoara intreaga tara

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

acum se discuta la realitatea despre indemnizatie;
consiliera lui basescu a declarat ca deocamdata ei discuta despre o reducere a procentului nu despre o suma fixa, dar nu se stie deocamdata nimic

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna! Am vazut si eu pe realitatea ce a declarat aia, o sa fie vai si amar de tara asta (saraca tara bogata). O sa se ajunga la mittinguri ca in Grecia. Sunt dezamagita de ce vremuri grele am prins. Sper sa se ajunga la un procent rezonabil pt indemnizatii. Sotul este bugetar, acum sunt si eu ca am intrat in prenatal, situatia e complicata. Important e sa fim sanatosi si noi si bebeii si sa speram ca va fi bine. Am semnat si eu petitia.

31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Nela asa e cu multi pensionari,mi se rupe inima cand ii vad pe unii cum se uita cu jind prin piata la alimente normale si necesare si nu si le permitOffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!.......

Larissa cum asa?caruselurile pot duce la strabism?????

Mycya ma bucur ca rinichii micutzei sunt ok.

Dragaica ce regim ai?ni-l poti scrie?

Eladea nu ma innebuni.Eu chiar vroiam sa comand de la ei!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larissa, ai fost sa semnezi la CMU? ? de ce zici ca a venit multa lume neprogramata...luni ma duc sa semnez, sper sa nu am surprize, ca altfel nasc acasa la dr meu totusi e directorul maternitatii, nu m-o lasa sa nasc in strada....

semnat petitia

mycya ce ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco si ca esti mai linistita...

fetelor, eu incerc sa stau calma si ma gandesc ca ne-om descurca cumva si cu bebe si cu credite si alte datorii...chiar daca sotului o sa ii scada considerabil leafa noua indemnizatia... acum incerc sa stau linistita ca sa ajunga bebe la termen si sa fie sanatos, ma gandesc la astea dupa...

ca daca ne stresam si delfinasii nostri se grabesc dupa aia e mai rau...

si eu cred ca va fi rau de tot in tara oameni saraci, o sa moara de foame, o sa creasca criminalitatea, o sa iti dea in cap pentru un colt de paine...tinerii o sa emigreze in tari unde poate pe acelasi salariu macar statul iti garanteaza servicii de bun simt...

cine mai plateste atunci pensiile si statul? daca tineri, copii nu or sa mai fie???

plus ca cei care mai ieri aveau salarii frumusele si si-au facut credite pentru case sau altele, nici astia nu or sa mai aiba bani de rate...acum incepe adevarata criza, care nu e numai economica, ci si sociala...

mi-e sila de tara asta...si ma gandesc ca dupa ce creste bebe sa plec de aici...

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carla, Racusor
eu sunt foarte sensibila si numai cat ma gandesc ma apuca plansul. nici nu ma uit la tv si nicaieri ca fac rau la o fiinta care nu are nici o vina ,macar cat e la mine in burtica sa o duca bine.
Carla asa crezuse ca duce la strabism,dar a spus doctorul ca doar daca asa este in gena lui sa aiba probleme o sa faca sa se observe mai devreme.deci putem sa le punem fara probleme

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor care va ganditi sa emigrati, azi e ziua vestilor "bune": tocmai au anuntat aici la radio ca se taie 'el cheque-bebe', adica cei 2500 euro care se primeau la nastere. mai raman deci 4 luni de maternitate in conditiile in care au scazut si aici salariile (ca sa nu mai zic de locurile de munca...), iar somajul este in continua crestere (ma refer la nr somerilor, nu la cresterea sumei...). sa dea DD sa fie bine pana la urma ptr toti...

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu de mult m-am gandit sa nu ma mai intorc desi am primit oferte de joburi bune in conditiile astea de instabilitate nu e un mediu safe pentru copilul meu!
SEMNAT PETITIA!!!

Eu oricum nu am concediu, dar ma gandesc la copilul meu si la generatia lui,
eu o voi lua pe leti la serviciu ca asa e aici, si cand nu pot tre sa o las cu bona si sa ma mulg.. dar ce fac fetele care nu au nici bani de o pompa electrica pt ca pt una manuala iti trebuie timp...
Vai mai fetelor ce trist sa ajungem dintr-o natie de intelectuali la una de hoti ...
Si cand te uiti la drumul parcurs de romani de-a lungul secolelor... vine un hot de vapoare sa se uite la ei de sus...
Si eu sunt entru redresarea cat mai rapida a economiei dar nu luand din banii copiilor!
Ce-i mai pasa aluia nu mai are dreptul sa candideze...

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor, am aflat ca e aglomerat de pe topicul asta pe care il urmaresc:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134012&whichpage=12

Bine acum nu imi fac chiar probleme ca o sa ma lase sa nasc in strada...si dr mea e tot de la CMU...dar nu nici nu prea imi place sa fie asa de aglomerat...

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput