Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
cred ca am rezolvat problema cu somnul annei de cate 30' .. inainte dormea 30' in drum catre parc si mai tragea 30' in jur de 12.30 .. acum, nu o mai las sa doarma la 12.30 si in jur de 13.30 ii dau supica ... insaaaa .. problema e ca ii este tare somn si ma cam maraie .. nu refuza lingurita, dar se foieste, se trage pe fund sa se lase pe spate (asa face cand vrea sa doarma) .. apoi o mai las in tarc vreo ora, ii dau si baga cam 2 h de somn .. alaltaieri a dormit 3 ore jumate .. de m-am dus la ea sa vad daca n-o fi patit ceva .. sper sa se obisnuieasca cu programul asta caci nu vreau sa-i aduc supa in jur de ora 5 .. am facut asa odata si a mancat fara probleme.
ieri i-am dat si outz, a mancat si vad ca nu i-a aparut nimic pe ea .. as vrea sa-i dau si peste si dupa aia sa trec la fructe. eu ii iau evei in parc, in caserola, fructe bucatele .. banana, mar si para .. i-am dat si annei azi sa puna limbuta pe para si o molfanea de zor. ma tragea apoi de mana sa-i mai dau si chiar a vrut sa-mi bage mana in castronel ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Buna dimineata lume, poftiti la muuuulta de toate felurile, pentru toate gusturile.
Va multumesc din suflet pentru sfaturi, cred ca voi apela la ajutor specializat pentru mine, ca am impresia ca nu se mai poate, frate, din orice pentru mine vine sfarsitul lumii, sa vedem.
Raluk mami drag si scump, eu inteleg perfect ce scrii tu, dar eu degeaba ii dau doar cele 3 lingurite pe care le vrea ea si o ridic din scaunul de masa, pentru ca nu am ce sa ii dau altceva, tu ai tzitzi, la mine nu vrea lapte praf....deci.... Plus ca daca nu respectam programul meselor si a somnului este mama maraielii, plange, nu vrea nimic, e cumplit...deci nu pot sa o incerc din 15 in 15 minute sa vad daca vrea, ca nu am cu cine ma intelege...este un copil pentru care somnul este primordial. O sa incerc si variata expusa de tine, desi mi-e groaza de dezastrul care se va produce, trebuie sa recunosc ca asta e si motivul pentru care nu am incercat pana acum. Si da, eu sunt aia cu obsesia ca nu stie cat mananca si am ramas fara san...si vad ca treaba asta se tine scai de mine, nu imi da pace, de aia si vreau sa vorbesc cu cineva specializat, poate ma ajuta sa trec peste.
Mely nici eu nu sunt de acord cu umplutul stomacului pe nesimtite ca sa zic asa, dar daca nu ii dau sa faca ceva cu mainile nu am nici o sansa sa manance ceva, efectiv nu deschide gura. Imi povestea mama ca exact asa am fost si eu cand eram mica, daca nu aveam o carpa in mana sa o foiesc nu mancam nimic, plus ca cica mi-a dat laptele cu lingurita o perioada....oare se poate mosteni chestia asta?? Si uite ca nu am ajuns rau.
Lili am citit si eu ingredientele si desi nu ma pricep, chiar nu vad nimic acolo care te-ar impidica sa ii dai lui bebe.
Elle ma bucur ca Annita papa bine si tin pumnii cu rezolvarea programului.
Sigur mai era ceva, dar revin cand imi aduc aminte.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
M-am apucat sa ii fac fetei pilaf cu legume si carnita...sa vedem ce o iesi.
Asta pentru ca am primit unda verde la mancaruri mai gustoase, gen musaca, rosii la cuptor, dovlecei umpluti, paste bolognese si alte minunatii. Bine, facute ca pentru bebe, va dati seama, dar eu care sunt afona la bucatarie sunt in ceata totala...mi-am luat 2 carti de retele pentru bebe, sper sa ma descurc.
Va anunt ce se intampla.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Aaaaa, si am uitat sa va zic ca cica ne ies si dinti de sus ca cica e super umflata gingia, deci voi avea iepuras veritabil.
Nu va mai inghesuiti asa sa scrieti, ca deja ma simt prost ca nu aveti loc de mine.
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi.
PErsonal sunt fara vlaga, plina de nervi si cu o mare durere de cap. Imi vine sa-mi iau campii cu tara asta de kkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
No comment, nu stiu daca ati vazut dar revenim la 600 de ron. EU i-i donez lu Basescu sa creasca el un copil cu banii astia ca doar statu plateste cam multi bani pt Pampersi. Sa-l ia gaia cu pampersii lui cu tot. Sa si-i bage pe gat pana-i ies pe .
Scuzati dar simteam nevoia sa ma descarc. Ma oftic pt ca tre sa ma intorc la munca si nu imi pot EDUCA copilul asa CUM IMI DORESC EU!. SUnt obligata sa-l dau sa mi-l creasca altcineva (da sunt un caz fericit ca o am pe mama si ma multumeste cum l-ar educa dar nu asta e ideea). Off ca nu mai pot.
CIca pe 1 iunie se organizeaza mitingul bebelusilor. POate ne organizam sa mergem si noi..
everybody
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Monica mie nu imi vine sa cred, nu pot sa cred asa ceva, s-a hotarat??? E oficial????...incredibil....vaai mor aici.
Cum mama dracu sa ne intoarcem tot la 600 lei...cand era suma asta salariul minim era 250 lei...acum e mult mai mult, astia nu sunt sanatosi la cap....macar daca stiam si noi dinainte. Doamne....
Fragutza spune:
Neatza!
Alex, cum vei face cu mancarea pregatita..o bagi la blender apoi?
Eu am reusit sa racesc, ma doare gatul ca pixu'! Ma tratez cu ceai si lamaie si sper sa ma lase curand.
Hai, va pupa fata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
anamaria1979 spune:
Da ce zi minunata! Oricum nu aveam chef de nimic acum parca m-a luat si depresia. In fine asta este tara, pentru mamicile interesate am o prietena care si-a dus bebelul de la 6 luni lao cresa particulara pe la unirii si a fost multumita. La un anisor deja facea numai la olita. Se numeste cresa Roxy Baby. Este in sectorul 4 pe la piata Cosbuc.
selen80 spune:
neatza
pe mine m-a certat ieri sotz ca intrasem in panica cu astia 600 ron, ca pana nu stim nimic concret sa nu ne facem planuri....ca asa si cu pensiile si salariile se tot cacaie si tot negociaza si renegociaza....numai ca pt functionari si pensionari are cine lupta acolo, pe cand pe noi mamicile oare cine ne reprezinta la negocieri, ma intreb eu??
Alex si noua ne-a zis dr ca avem un inceput de rahitism, luam calciu gluconic, vigantoletten de 500 mg (pastilute), plus doua remedii homeopate, ferrum si calcarea nu-stiu-cum tot asa i s-a parut ca se indeparteaza coastele, plus ceva la picioruse s-a uitat, si fontanela inca destul de mare...nu mi-a zis nimic de alimentatie ca ar fi legata de asta (m-a intrebat doar daca ii dau branza calcica)....eu sincer nu m-am panicat pt ca stiam ca vine vremea frumoasa si o sa iesim si la soare destul de mult..
sper sa rezolvi cumva cu psihicul tau, ca la Zeina se rezolva totul, stai linistita
am inceput mesajul de la 9, intre timp am adormit-o pe pitica afara...tare cald este azi...
nici nu mai stiu ce vroiam sa zic...a, mi-am dat seama aseara ca am felicitat dolveceii nascuti pe 10 in loc de 11 deci cu scuzele de rigoare, LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI
si LA MULTE LUNITE LEON MIHAI SI DARIUS (Hatsumoto, Daci, pe unde sunteti??)
LA MULTE LUNITE MIHNEA!!
fug sa mai fac cate ceva cat doarme..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Neatza! Alex, cum vei face cu mancarea pregatita..o bagi la blender apoi? Eu am reusit sa racesc, ma doare gatul ca pixu'! Ma tratez cu ceai si lamaie si sper sa ma lase curand. Hai, va pupa fata! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Iezact!
Am pus acum la fiert carne separat, orez cu dovlecel, morcov si ceapa separat...apoi le amestec cu nitel ulei de masline si le bag la cuptor 5 minute dupa care la blender...sper sa ias ok.