Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Cate o sa aiba de citit maine Alex.. Ce mai face Alexu ? A, da, stiu...ar trebui sa citesc blogul ca sa aflu (ceea ce fac chiar acum ).. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ...asa, un mic rezumat: - Alex a papat merisor singur din castronas - wow, felicitari, ce frumos.. - Alex se ridica in picioare singurel - Alex o ia la fuga tinut de palme.. - Alex are incisiv dreapta jos gata de iesit in lume ! Tinem pumnii sa fie fara dureri Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
off, asta era mai fain sa-l citez decat ala dinainte, dar cu aceleasi emoticoane
Lali pup iu tu
Multumiiimmmm!
raluk16 spune:
Si Alexu ce mai voia un refill de obicei la ora 11, nu da nici un semn... asta ca sa se lafaie ma-sa, sa se relaxeze, sa-i iasa analizele de tiroida bune pe maine . M-as duce sa ma spal pe dinti, da parca vad ca se trezeste exact atunci... dar asta nu cred ca va mai interesa
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Luci cum stati voi cu vitamina D (adica fara ? Ca eu citisem undeva ca nu se da in lunile fara "r", asa voiam sa fac, dar ma sperie rahitismele astea pe aici. Ia zi ceva de bine |
davidelu nu a luat nimic, adica nici Calciu nici Vigantol...nimic....cand e soare ies cu el, ies mult pe afara .....si nu stiu daca e rahitic ....
Mi se par si mie coastele alea primele de la burtica asa mai in afara dar STIU ca mi se pare ca ma uit atent la ele si vreau sa le vad mai in afara.
Pana la un an va avea control de specialitate la pediatru si aflu si eu cum stam....
Intre timp il vad health vistorii astia care imi zic mereu ca e perfect ....copilul chiar daca eu mai am nelamuriri si intrebari pentru ei.
Curand unul mi-a zis ca stau si ma uit prea mult la copil in speranta ca voi gasi ceva care sa mi se para anormal.
Deci nu i-a nimic David si nici nu a luat. E bun raspunsul ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Lutooo buna seara,ce faceti doamna? Ce face cupilu'?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
diamar78 spune:
Seara buna!
Inca nu sunt la zi dar dupa ultimele mesaje se pare ca nu mai sunteti asa de posomorate din cauza lui base.
Raluk, am intrat repede sa te prind live sa te intreb ceva. Poti sa-mi recomanzi niste carti cu alimentatia sanatoasa? Sotul vrea sa renunte la carne si m-am gandit la tine ca te stiam ca incerci sa mananci cat mai sanatos. mamica si feciorul.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
davidelu nu a luat nimic, adica nici Calciu nici Vigantol...nimic....cand e soare ies cu el, ies mult pe afara .....si nu stiu daca e rahitic .... Mi se par si mie coastele alea primele de la burtica asa mai in afara dar STIU ca mi se pare ca ma uit atent la ele si vreau sa le vad mai in afara. Pana la un an va avea control de specialitate la pediatru si aflu si eu cum stam.... Intre timp il vad health vistorii astia care imi zic mereu ca e perfect ....copilul chiar daca eu mai am nelamuriri si intrebari pentru ei. Curand unul mi-a zis ca stau si ma uit prea mult la copil in speranta ca voi gasi ceva care sa mi se para anormal. Deci nu i-a nimic David si nici nu a luat. E bun raspunsul ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Stiam ca nu ia nimic Davidelu, de aia voiam asa sa ma simt mai in siguranta ca eu de la 1 mai nu mai dau nimic la cupil .
crocodana spune:
seara buna,
am gasit urme de veselie in bostanarie si ma bucur tare..
ce ma tot stradui sa va spun de ceva vreme.....eu m-am hotarat dupa studii indelungate si discutii argumentate cu 2 mamici, ambele medici, sa-i dau amei ulei de peste...acizii grasi sunt esentiali in sarcina dar si la bebei pt dezvoltarea creierului si pentru ochi.
eu am luat omega 3 in sarcina, am continuat si cat am alaptat..iar de o saptamana doua ii dau si amei in mancare...la noi pe piata nu se gaseste decat adminstrabil dupa 3 ani...eu am gasit
www.equazen.co.uk/default.aspx?pid=47&prodgrp=29" target="_blank">aici, sunt fiole care se varsa usor in papa...excelent...
va rog nu considerati ca incerc sa va conving sau mai stiu eu ce...e doar o informatie, sper eu utila...
pup si ma stradui sa incarc niste poze pe mail!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
diamar78 spune:
Lali, cum de nu faci capitol nou sau te-ai anuntat si nu am ajuns inca eu acolo cu cititul?
Luto, si zici ca David nu a luat nimic sintetic. Ce bine, eu numai cand trebuie sa le dau ceva medicamente ma apuca groaza la ce citesc pe prospect.
diamar78 spune:
Raluk, cu vaccinarea cum stati?Noi am mers acum 2 sapt sa-i fac vacc de 2 luni si avea 37,5 si nu i-a facut.