Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce imi place de voi in seara asta!!Nu v-a placut melodia mea,nu-i asa? Nu-i nimic,poate data viitoare .Mai Alex,din cate vad iti prieste sa ai dialoguri de astea,esti nitel mai vesela.Si felicitari si pentru bucatareala ,asa mai merge,ehee,230 gr... sa dea DD sa pape la fel de bine si de acum inainte.
Fragutza ai dreptate,numai colica si uischi dai,primesc,primesc ,ca si asa sunt singurica in seaa asta ,si pot sa dorm...Ma rog,nu chiar singura,sunt cu Paul,dar si el doarme

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

- sa ma sparg de ras aci de nu mai pot, da sunt pe jos de ras, in loc sa stau in picioare ca Hepi la mesajul cu raliurile

..e spune si tu, ma raluk! cine-ar fi crezut una ca asta? alex si raliurile. e stire d-aia, negru pe galben . si ce stil super haios de a povesti...

mai fetelor, hai ca eu am crezut ca va cunosc, dar se pare ca nu prea e asa.
prin urmare, aveti termen pana vineri sa-mi trimiteti CV-urile voastre pe mail. garantez confidentialitate. nu uitati rubrica de hobby...ca sa ma distrez si io.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Mai dar e super-obosit neuronul meu...Voiam sa spun si ca mi-o si imaginez pe Alex imbracata in rochie frumoasa si neagra la gura .Si voiam sa spun si la multi ani mamei de Alex,sa o tina DD cat mai multi ani sanatoasa,sa tina pe genunchi si pe copilasii Zeinei.
Si mai voiam ceva,nu stiu ce,ca m-am ametit de la uischi,l-am baut fara cola,si am baut si portia Ralukai,ca doar ea bea doar vin de butuc,si ala rar

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Bravo Naty !!! Bushilare placuta, felicitari ! Mie toarna-mi mami o colica , da sa fie cu mult acid...acid, da? maxim am spus!!
Este aicia neste poze pentru lu' cine ii e dor de Andrei de Santo ...s-a facut baiat mare si frumos si cuminteeee ! I-l tot dau de exemplu lu zbuciumata mea da dejaba... Si mai incolo este poze cu ranjita mea [da pe alea le puteti ignora, sunt pentru bunica ca arde daca nu o vede in seara asta ]
Ce-mi place de Alex in seara asta..pacat ca s-a dus la nani..nu are nimeni numarul ei de fix? poate o trezim si revine sa ne zica faza cu nunta
Daca stau sa ma gandesc cred ca si Karinosu bushileste da numai pe burta asa, pe coate, ca in transee..oare asta e? Da io nu dau de baut, sa nu vi se intunece mintile..Io dau o Milka cu stafide ..bun asa?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Anomis,nu stiu cand o sa iesim in parc. Natalie inca tuseste si eu sunt racita rau.Probabil saptamana asta o sa sarim plimbarile!

Cristina, cum e Emma? E mai bine?

Lullaby, ai apucat sa rezolvi ceva zilele astea?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Am mers ieri si i-am facut pasaport lui Alex, a durat in jur de o ora, am stat in soare sa tin randul, pfiu, dar ce calduri au venit. In cladirea unde asteptau copilasii mi s-a parut cel mai aglomerat, asa ca am stat la o coada oarecare. Dureaza doua saptamani pana e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

- sa ma sparg de ras aci de nu mai pot, da sunt pe jos de ras, in loc sa stau in picioare ca Hepi la mesajul cu raliurile

..e spune si tu, ma raluk! cine-ar fi crezut una ca asta? alex si raliurile. e stire d-aia, negru pe galben . si ce stil super haios de a povesti...

prin urmare, aveti termen pana vineri sa-mi trimiteti CV-urile voastre pe mail. garantez confidentialitate. nu uitati rubrica de hobby...ca sa ma distrez si io.
h.

Multumesc lui DD.

[:-)))

da, Alex a fost super in seara asta! Ca in vremurile bune de sarcina! Alex scumpo, e posibil sa fii insarcinata oare, si asa de haioasa sa fii datorita unor anumiti hormoni?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Mai dar e super-obosit neuronul meu...Voiam sa spun si ca mi-o si imaginez pe Alex imbracata in rochie frumoasa si neagra la gura .Si voiam sa spun si la multi ani mamei de Alex,sa o tina DD cat mai multi ani sanatoasa,sa tina pe genunchi si pe copilasii Zeinei.
Si mai voiam ceva,nu stiu ce,ca m-am ametit de la uischi,l-am baut fara cola,si am baut si portia Ralukai,ca doar ea bea doar vin de butuc,si ala rar

ce memorie, dom'le, ce memorie!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

h.

Multumesc lui DD.

[:-)))

da, Alex a fost super in seara asta! Ca in vremurile bune de sarcina! Alex scumpo, e posibil sa fii insarcinata oare, si asa de haioasa sa fii datorita unor anumiti hormoni?

Cate o sa aiba de citit maine Alex..
Ce mai face Alexu ? A, da, stiu...ar trebui sa citesc blogul ca sa aflu (ceea ce fac chiar acum )..

Mergi la inceput

Uka,saru' mana de pozici,chiar imi era dor de amandoi.
Tarziu mami cu blogu',eu l-am cetit deja,dar nu am apucat sa comentez ,il am sus,in bara,langa goagal,sa-l gasesc repede...
O sa scriu si eu CV-ul,il trimit negresit .

Mergi la inceput

...asa, un mic rezumat:
- Alex a papat merisor singur din castronas - wow, felicitari, ce frumos..
- Alex se ridica in picioare singurel
- Alex o ia la fuga tinut de palme..
- Alex are incisiv dreapta jos gata de iesit in lume ! Tinem pumnii sa fie fara dureri

Mergi la inceput