Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Iaurt din lapte pasteurizat si culturi lactice am gasit si eu,se cheama big panda,de fapt eu am luat crema de iaurt,si e tare bun.Am gasit in kaufland,cica e marca romaneasca.
Hepi,lasa mai ca o fi confuzia aia de care ziceai,nicidecum ca te-ar asemana cu vacutza,oricat de cool ar fi ea

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ukaaa Imi e dor de tine mami,nu te-am vazut de mai bine de o luna,si in alea de 2 ori cat te-am vazut sa stii ca mi-ai placut tare De Santo mai stii ceva,v-ati mai intalnit? Eu i-am trimis un sms acum ceva timp si mi-a spus ca sunt in cautari de apartament.Nu am sunat-o ca sa nu o deranjez,sau mai rau,sa sun exact cand doarme Andrei.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Pai daca absentezi..noi ne mai intalnim cateodata prin parc, eu acum mai merg si prin Mamaia, si pe la o alta terasa in oras(sa pap moka) asa ca nu am program fix ..Dar ne vedem noi, cu siguranta. Pupici lui Paulica.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Daaa, asa credeam si eu... Ca o intrebi "unde e mama" si ea iti arata vacutza... Dar atunci ar fi fost vorba despre Carina, nu??? .... Pup Maia desteptacioasa foc!!! Si pe mama ei CARE ESTE, adica exista.

mai, acum ca m-ati luminat voi, imi dau seama de ce nu si-a ridicat privirea de la vaca atunci cand o intrebam "unde-i mama". macar stau linistita, ca vaca aia e cool .

oricum am inceput sa cred ca e prea mare confuzia intre "mama" si "maia". si daca mai vine si maica-mea care vrea sa-i spuna maia "mamaia" ca asa e obisnuita de nepota-miu...nu va mai intelege nimic copilu' meu.
mama - maia - mamaia... cine sunteti voi, cine sunt eu.....

tb sa-i spun maica-mi sa-si gaseasca un pseudonim .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Posibil, dar nu ai de gand sa schimbi numele copilului acum, asa??

noooo, nici gand. tardiv. daca nu te-am cunoscut mai devreme...
nu ti-am zis ca am ales numele asta dupa un caine ? cum sa il schimb?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mai, am gasit iaurt care n-are lapte praf in el! este de la muller. scrie pe el lapte integral, culturi lactice nu-tiu-de-care!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

iaurt natur? unde? ca eu de la muller am vazut doar cu fructe si numai cu zahar.

h.

Multumesc lui DD.

Vezi ca astia...reprezentantii...erau sapt trecuta in TOATE supermarketurile. Verficat. Eu i-am gasit in Real, Cora, Carefour, Kaufland. Te rugau sa gusti sa vezi despre ce-i vorba. Le-am luat eu pe sus cu intrebarile si cica garanteaza ca este bun pentru bebici. Acum...eu ce sa zic?? Am luat 3 borcanele de proba, doar asa sa ma puturosesc la capitolul asta. Are consistenta lui cremosso si este bun-bun. Adica daca nu papa plodu, papa ma-sa Radu l-a inghitit Cat o fi de BIO...habar n-am
Vezi poate isi continua campania si saptamana asta. Sunt niste fete cu niste costume nationale germane pe ele, cu poalele pana-n pamant (adica neatragator imbracate...ca sa sara in ochi )

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Iaurt din lapte pasteurizat si culturi lactice am gasit si eu,se cheama big panda,de fapt eu am luat crema de iaurt,si e tare bun.Am gasit in kaufland,cica e marca romaneasca.
Hepi,lasa mai ca o fi confuzia aia de care ziceai,nicidecum ca te-ar asemana cu vacutza,oricat de cool ar fi ea

lali, cine face mami big panda asta? si n-are lapte praf? ce ingrediente mai are? daca e crema...inseamna ca are smantana. asa are Cremoso care mie imi place.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hepi bestial si dialogul si concluzia! Sper ca le vei scrie pe blog pentru eternitate!

Luci cum stati voi cu vitamina D (adica fara ? Ca eu citisem undeva ca nu se da in lunile fara "r", asa voiam sa fac, dar ma sperie rahitismele astea pe aici. Ia zi ceva de bine

Lili

Diamar sanatate la toata familia!

Alex ia nu mai astepta tu cu murdaritul la masa! Daca tu esti asa stresata cu ea cat papa de pe vremea laptelui matern, si a laptelui formula, atunci e clar ca ea simte si refuza. Acum e momentul sa o lasi mai moale. Si nu incercat la 15 minute sau cum ai zis. Nu se pune problema de dereglat programul de somn. Cand vine ora mesei ii dai bolul, sa vezi ce incepe sa se murdareasca si sa fie entuziasmata! Bine, Baby Led Weaning (autodiversificare) ar fi daca i-ai da pe mana chestii mari, neblenduite, dar mie inca mi-e frica de asa ceva, mai ales la mar crud cum suntem noi. Pot sa-ti spun ca azi a fost un marait de la inceput, nici n-a vrut lingurita decat o data. Asa ca dupa ce l-am lasat sa-si bage mainile in bol, a fost super entuziasmat! Si spre deosebire de Maia, care nu isi baga intentionat in gura, pe Alex de-abia l-am putut opri. Isi baga maruc cu pumnul in gura de am crezut ca o sa se inece! Repet, asta dupa ce nu voise sa deschida gura la lingurita! Si in felul asta probabil va si uita ca ei nu-i place sa manance si vrea sa-i faca in ciuda la mami . Dar oricum, ma bucur ca ai gasit formula magica la retete culinare!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mai, am gasit iaurt care n-are lapte praf in el! este de la muller. scrie pe el lapte integral, culturi lactice nu-tiu-de-care!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

iaurt natur? unde? ca eu de la muller am vazut doar cu fructe si numai cu zahar.

h.

Multumesc lui DD.

Vezi ca astia...reprezentantii...erau sapt trecuta in TOATE supermarketurile. Verficat. Eu i-am gasit in Real, Cora, Carefour, Kaufland. Te rugau sa gusti sa vezi despre ce-i vorba. Le-am luat eu pe sus cu intrebarile si cica garanteaza ca este bun pentru bebici. Acum...eu ce sa zic?? Am luat 3 borcanele de proba, doar asa sa ma puturosesc la capitolul asta. Are consistenta lui cremosso si este bun-bun. Adica daca nu papa plodu, papa ma-sa Radu l-a inghitit Cat o fi de BIO...habar n-am
Vezi poate isi continua campania si saptamana asta. Sunt niste fete cu niste costume nationale germane pe ele, cu poalele pana-n pamant (adica neatragator imbracate...ca sa sara in ochi )

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

liliacule, multumesc de info. chiar ma miram ca astia de la muller au doar iaurturi cu fructe. eu branzica o fac cu laptele lor si de cate ori ma uitam in galantare, nu gaseam iaurt natur.
incerc negresit. chiar ma bucura vestea.

ce mai face raducu? are vreun efect bentita?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cucuoanelor, dau de baut in seara asta!

Natalie busileaza!

Hai, poftiti, pofiti, nu fiti timide!

Duamna cu iaurturile,da Campina cum e? Ca fata, adica je numai d-ala mananaca!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepi, mai, super dialogul! Da' despre criza asta ce parere are?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hepi big panda este produs de almera international bacau ,si iti spun sigur ca erau doar trei ingrediente,lapte pasteurisat si doua culturi lactice,una bifidus-nu-stiu-cum,si inca una,m-am uitat de mai multe ori. Acum am cautat pe net numele firmei,ca nu il stiam.Este pe lista produselor romanesti .

Mergi la inceput