Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Discutie intre Maia si mamica ei la masa de seara, la fructe. Maia: aaa (si ramane cu gurita deschisa, uitandu-se la mine) Mama: aaa (si asteapta raspuns) Maia: (mirata si uitandu-se fix la mine) aaaaaa Mama: aaaaa Maia: aaaaaaaaaaaaaaaa Mama: aaaaaaaaaaaaaaaa Maia: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (si mirata, stiind ca urmeaza mama) Mama: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maia: aaa Mama: aaa .......................... .......................... a continuat... cu multi aaaaaaaaaa... Apoi ne-am dus in camera sa ne jucam. Ne asezam pe covor si o intreb: - maia, unde este ceasul? ea se uita sus pe perete unde stie ca este. bravooo maiaaaa! - maia, unde este elefantul? si se uita in jurul ei pe covor cautandu-l cu privirea pana il gaseste. bravooo maiaaaa! - in timp ce se juca cu o vaca si o tot pipaia, o intreb (ea nu se uita la mine in timp ce vorbeam): - maia, unde este mama? pauza. continua sa se joace. nu ma aude. - maia, unde este mama? - unde-i mama? unde-i mama, maia? maia....! maiaaaaa! maiaaa! nici nu vrea sa se uite la mine. nu exista acest obiect . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hai mai Hepi,normal ca tu nu esti obiect,stie ea cine e mama,dar te-a necajit nitel.Si discutia a fost tare filozofica,ce mai,discutie intelectuala in toata regula .
Mai ce cresc copilasii nostri,acusi merg in picioruse,au deja obiecte preferate,persoane preferate...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
hepilica spune:
lali , sper sa ma aflu si eu printre persoanele preferate. sau macar printre obiecte .
pupam pe paulica.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
x_ggg spune:
Hepi, zi mersi ca nu ai intrebat-o unde e vaca si sa se fi uitat atunci la tine!!!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
happy_uka spune:
Daaa, asa credeam si eu... Ca o intrebi "unde e mama" si ea iti arata vacutza... Dar atunci ar fi fost vorba despre Carina, nu??? .... Pup Maia desteptacioasa foc!!! Si pe mama ei CARE ESTE, adica exista.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Lali_mete spune:
Ukaaa Imi e dor de tine mami,nu te-am vazut de mai bine de o luna,si in alea de 2 ori cat te-am vazut sa stii ca mi-ai placut tare De Santo mai stii ceva,v-ati mai intalnit? Eu i-am trimis un sms acum ceva timp si mi-a spus ca sunt in cautari de apartament.Nu am sunat-o ca sa nu o deranjez,sau mai rau,sa sun exact cand doarme Andrei.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Ioanna81 spune:
mai, am gasit iaurt care n-are lapte praf in el! este de la muller. scrie pe el lapte integral, culturi lactice nu-tiu-de-care!!!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Lali_mete spune:
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank"> doamne cat de adevarat ,mama lor la toti. ,am patit si eu ca Techila..tara plange si eu rad ...
hepilica spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai, am gasit iaurt care n-are lapte praf in el! este de la muller. scrie pe el lapte integral, culturi lactice nu-tiu-de-care!!! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
iaurt natur? unde? ca eu de la muller am vazut doar cu fructe si numai cu zahar.
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Daaa, asa credeam si eu... Ca o intrebi "unde e mama" si ea iti arata vacutza... Dar atunci ar fi fost vorba despre Carina, nu??? .... Pup Maia desteptacioasa foc!!! Si pe mama ei CARE ESTE, adica exista. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
mai, acum ca m-ati luminat voi, imi dau seama de ce nu si-a ridicat privirea de la vaca atunci cand o intrebam "unde-i mama". macar stau linistita, ca vaca aia e cool .
oricum am inceput sa cred ca e prea mare confuzia intre "mama" si "maia". si daca mai vine si maica-mea care vrea sa-i spuna maia "mamaia" ca asa e obisnuita de nepota-miu...nu va mai intelege nimic copilu' meu.
mama - maia - mamaia... cine sunteti voi, cine sunt eu.....
tb sa-i spun maica-mi sa-si gaseasca un pseudonim .
h.
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
mai, acum ca m-ati luminat voi, imi dau seama de ce nu si-a ridicat privirea de la vaca atunci cand o intrebam "unde-i mama". macar stau linistita, ca vaca aia e cool . oricum am inceput sa cred ca e prea mare confuzia intre "mama" si "maia". si daca mai vine si maica-mea care vrea sa-i spuna maia "mamaia" ca asa e obisnuita de nepota-miu...nu va mai intelege nimic copilu' meu. mama - maia - mamaia... cine sunteti voi, cine sunt eu..... tb sa-i spun maica-mi sa-si gaseasca un pseudonim . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Posibil, dar nu ai de gand sa schimbi numele copilului acum, asa??
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009