Ceasul rau, pisica neagra - pensiile in viitor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca pensiile astea se fura de la o generatie la alta.
tu o furi de la aia mai batrini..aia care or sa vina fura de la tine...
daca se orpresc sa mai faca copii se da chix....pensii sufletul.

imi dati 100 euro lunar yo va dau la pensie cit puneti plus un 10% anual. firma "guestus pension investments..batrinete fara griji cu guestus "...vreti contul?

adika, ne dai contul sa viram banii? pe mine ma primesti?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai de ce nu faceti chiar voi.
va adunati aici 200 oameni...puneti 50 euro lunar de caciula....si pe cineva il angajati sa se ocupe de bani. si ala va da raport lunar cum merge afacerea.

iese ca un mic caritas si fuge administratorul cu banii..pariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Ceea ce am acum draia o pauzasc cu atentie ca sa nu am vreo supriza ca n-am bani de paine. Daca vom iesi din criza prin 2015, cam asa, nu stiu ce voi mai avea ca sa incep sa pun deoparte. Imi va trebui o perioada ca sa ma dumiresc incotro o ia omenirea si dupa toate miscarile astea o sa ma trezesc ca am 40 de ani, degeaba.
Facem haz de necaz. Da' purcica-i moarta-n cotet.

Mergi la inceput

Mi-ati cenzurat verbul a dramui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Ceea ce am acum draia o pauzasc cu atentie ca sa nu am vreo supriza ca n-am bani de paine. Daca vom iesi din criza prin 2015, cam asa, nu stiu ce voi mai avea ca sa incep sa pun deoparte. Imi va trebui o perioada ca sa ma dumiresc incotro o ia omenirea si dupa toate miscarile astea o sa ma trezesc ca am 40 de ani, degeaba.
Facem haz de necaz. Da' purcica-i moarta-n cotet.

daca nu ai un milion de euro cind iesi la pensie de pomana ai iesit.
o sa vezi tu paulino ...cam atit ai nevoie sa o duci civilizat. iesi la 60 ani...mai traiesti inca un 25...egal un 3000 euro/luna=1 mil euro.
cind esti mamaie ai si tu nevoie de medicamente...de aia de aia...un tinerel la mamaia costa

daca traiesti mai mult de 85 trebuie sa ai mai multi bani....dupa cum ai norocul.

Mergi la inceput

Lasa ca asta stiu si eu, sa visez cum sa traiesc bine. Mie sa-mi spui cum ajung sa traiesc ce visez.

Mergi la inceput

Citat:

Pai de ce nu faceti chiar voi.
va adunati aici 200 oameni...puneti 50 euro lunar de caciula....si pe cineva il angajati sa se ocupe de bani. si ala va da raport lunar cum merge afacerea.

iese ca un mic caritas si fuge administratorul cu banii..pariu?

o dai cotita ca la braila. se vb de fond de investitii, nu de caritas vino cu idei constructive guestus, ca ne ajunge pensionarea.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Citat:

Lasa ca asta stiu si eu, sa visez cum sa traiesc bine. Mie sa-mi spui cum ajung sa traiesc ce visez.

iti trebuie 1 milion euro la 60 ani sa ai in cont sa o duci ok. nu lux..sa traiesti ok.

ai auzit karigold? ce zici...o sa ai banii astia sau nu?
1 mil tu 1 mil sotul...daca apuca pensionarea ..deci 2 mil. ce zici?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

iti trebuie 1 milion euro la 60 ani sa ai in cont sa o duci ok. nu lux..sa traiesti ok.

ai auzit karigold? ce zici...o sa ai banii astia sau nu?
1 mil tu 1 mil sotul...daca apuca pensionarea ..deci 2 mil. ce zici?

imi place ca nu uiti niciodata sa spui karigold.

e adevarat ca vreau si la pensie sa am acelasi stil de viata ca acuma, pentru asta sunt convinsa ca nu-mi trebuie 1 milion. mi-e de ajuns milionul sotului

o casa platita pana atunci si o pensie rezonabila cred ca mi-e de ajuns. banii multi sunt periculosi ptr un pensionar.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

imi dati 100 euro lunar yo va dau la pensie cit puneti plus un 10% anual. firma "guestus pension investments..batrinete fara griji cu guestus "...vreti contul?

Tu vorbesti serios ?... sa-ti dam bani tie care doua randuri mai sus ai spus ca nu faci calcule ca te stresezi si n-ai voie... cum o sa numeri banii, cum o sa-i calculezi, daca te stresezi prea tare si patesti ceva inainte sa iesim noi la pensie ? ai un grad de risc prea ridicat, zau !

Citat:

yo nu am voie sa fac calcule ca ma enervez...trebuie as fiu relaxat tot timpul

Mergi la inceput