LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 5
LauraOana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Exact. Elizei i-a facut-o medicul in 2 transe, impreuna cu vaccinul de varicela. |
varicela = windpocken? ..mie mai facut ROR-ul cind aveam 11-12 ani aici in austria...
acuma pe 31.mai facem contra hepatita A si contra capuse-lor...ne-a dat si un folder despre vaccinul contra varicela..dar nu m-am hotarit inca daca sa il fac sau nu...hmm...despre ROR nu mia zis inca nimic..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
alynta27 spune:
Buna!
Beca bravo Sarei! Ce ma bucur!
Relusha bine ai revenit!
Nasol ca taie 85% ! Eu luam vreo 40 lei in plus, dar sincer imi pare rau pentru cele pagubite!
Zilele astea voi intra pe aici mai rar! Pregatiri si Bebe mic mofturici! Azi vreau sa fac blatul si biscutii cu telemea!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana varicela = windpocken? ..mie mai facut ROR-ul cind aveam 11-12 ani aici in austria... acuma pe 31.mai facem contra hepatita A si contra capuse-lor...ne-a dat si un folder despre vaccinul contra varicela..dar nu m-am hotarit inca daca sa il fac sau nu...hmm...despre ROR nu mia zis inca nimic.. |
gasesti mai multe aici: Varizella si MMR. (MMR-ul l-a facut la un an). Zona noastra nu e cu risc de capuse, asa ca am scapat de ele. Fiecare tara are alte vaccinuri obligatorii sau recomandate.
Noi ne-am gandit ca sotul calatoreste destul de mult cu serviciul, nu se stie niciodata cu ce poate veni acasa , de-aia am ales sa facem si cateva din vaccinurile recomandate.
(P.S. 500 pe luna in Viena? Super!)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani (P.S. 500 pe luna in Viena? Super!) Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
cind am luat locuinta eu eram studenta si gabi facea armata, deci nu aveam nici unul un venit calumea..blocul e subventionat de stat si diaia platim asa putina chirie..daca avem salarile mari nu aveam dreptul la asa o chirie mica..pontul e ca se tine cont doar de salar cind primesti locuinta, daca iti urca salarul dupe ce te-ai mutat aici, atunci numai conteaza
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
nusy spune:
Si eu sunt revoltata de ceea ce vor sa faca astia cu indemnizatia...noua nu ne vor mai ajunge banii sa traim in cazul asta(amandoi suntem bugetari)....nu stiu,zau,ce vom face...
In alta ordine de idei,felicitari Beca si Lauraa pentru mersul fetelor!
Si Ingrid a inceput sa mearga singura de acum 4 zile,mai precis cu o seara inainte sa implineasca 11 luni...a plecat singura de langa mine si a facut 5 pasi..si de atunci tot exerseaza,reuseste deja sa parcurga cate 2-3 metri singura,apoi cade...nu are inca echilibrul foarte,foarte bun,caci curaj vad ca are...ma bucura mult asta!
Cris: tare draga mi-e "tero" a ta!!!
Multumim mult si pentru complimentele primite...uram si noi "La multi anisori",respectiv "La multe lunite" sarbatoritilor de ieri si de maine(caci vad ca azi nu sunt...)
Va pupam si vrem sa citim numai vesti bune despre toti!
mihaelutza_c spune:
buna stup
tu fete,am si eu o intrebare.am o vecina care are un baietel de 10 luni si i s-a facut cojica in capusor.stiti cumva cu ce il poate da sa ii treaca mai repede.eu am auzit ca trece de la sine,dar ea ar vrea ceva mai rapid.daca ma puteti ajuta
felicitori bebe-ilor umblareti,si noi progresam
ieri am facut supa de pastai si i-am dat si Andreiutei,dar ce credeti ca a fcut,mi-a tot bagat manuta in farfurie si a mancat doar pastaile,ce ne-am amuzat pe seama ei
la toata lumea
laurraa spune:
buna fetele
ca si alynta, zilele acestea voi intra mai putin date fiind pregatirile; astazi emrg toata ziua la shopping de una alta
iei Maya fiind mofturici de la maselute nu a mancat mare lucru si ii dadeam o lingurita papusii ei indragita numita "BEBE" si ziceam "uite papa bebe,hmmmm buuunnnn papa si maya" si dupa ce a mancat lua biscuitele sis e ducea la bebe si facea din gurita ca si cum ar manca ea "pa=pa=pa" si ii punea sa manace,am murit; il hranea of of, pana acum ma hranea doar pe mine
va imbratisez, relusha, tare ma bucur sa te vad
aaa, avand in vedere ca la noi e opusul-vor fi cam 13 copii de toate varstele pana la 6 ani as vrea sa merg sa fac ceva personalizat "de la Maya pt... la petrecerea de un an" si sa le-o dau fiecarui copil ca amintire, o insigna de exemplu sa ceva, nu stiu...ce spuneti?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
LauraOana spune:
mihaelutza cind sebastian a avut cojite pe piela capului eu l-am dat cu ulei de bebei in cap..l-am lasat asa ca 45min..dupaia am luat un piaptan dinala fin si iam "pieptanat" jos cojitele...restul sa dus cu baita de dupa
anda_magda spune:
fetelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. clara astazi face o luna de cand are secretiile alea urate si haraie. in weekend am ajuns la urgente dupa un episod foarte urat cu transpiratie abundenta la cap, paloare de ii vedeam pleoapele albastre si in cele din urma voma cu secretii mucoase. au ecografiat-o si nu avea nimic. ne-au trimis acasa si ne-au dat fluimucil. de duminica am tot luat fluimucil si nimic.
azi iar a avut un episod de voma dupa ce a mnancat si a tusit. tot la fel, cu secretii.
am fo la dr si ne-a trimis la spital la un anume dr, pe care nu l-am gasit ca era prea tarziu nu era nici la cabinetu lui particular
eu am o prietena dr la bebelusi si am rugat-o sa ne vada ea, insa se poate abia maine. mi-a zis ca intre timp sa ii fac o nebulizare cu ser fiziologic, sa intreb prietenele daca au aparat sa-l imprumut. una dintre prietenele mele chiar are, dar nu a vrut sa mi-l dea, ca cica nu e bine sa-l imprumuti.... si mi-a mai zis ca ea i-a luat nebulizator dupa ce au vazut-o niste dr alergologi....
am vazut ca voi mai folositi (alynta sigur). pls help, ca nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac.
oricum, maine, via spital....