LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare!
Pe ultima suta de metri! Mai am de pregatit o compozitie pentru clatitele aperitiv, de fapt de "montat" si torul de insiropat! Maine ornatul!
Pupici fetelor!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
sectorista baga somneu sunt in asteptare de una bucata victima (adica soata) care trebuie sa zboare din textila ca e de jale altfel
ioana nu stiu daca o sa reusesc sa intru maine,asa ca ii urez de azi La Multi Ani Rebekuta!!!!!! sa cresti mare si frumoasa si distractie placuta maine
magda sa stii ca nu am decat una singura care sa-mi vine si mie bine,in rest trebuie sa le ciuruiesc ca se pare ca inca sunt la categoria "biscuit in dunga"
laurra eu ochisorul ei micut sa nu mai fie umflat si maine sa fie gagica faina
ioana in afara de faptul ca m-am indragostit de sara,restul cuvintelor nu-si au rostul
alic la tero fontanela e inca deschisa cam cat unghia mica,iar afara o las cu capul descopert..bine ca nu o tin in soarele de la amiaza asa
alynta spor la treaba si distractie placuta maine
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Bebe Beca spune:
Am luat doua guri de vin duuulce si bun si m-a culcat rapid Am culcat fata mica, urmeaza fata mare care azi are zi prelungita, maine fiind sambata. In Izvor s-a deschis un loc de joaca foarte mare si frumusel. s-a deschis duminica iar astazi era deja plin cu mucuri de tigari, coji de seminte, hartii aruncate aiurea (desi exista cosuri la fiecare maximum 10 metri), de toata jena. Plin de minoritari care fac legea pe acolo (incepand cu fumatul, mancatul semintelor, aruncatul hartiilor si folosirea "jucariilor"). Cred ca in maximum o luna o sa fie varza. Si tare ne-am bucurat ca exista locul asta.
Va multumesc fetelor pentru aprecieri, mai pun filmulete pentru asa laude Anda si Andreea, pupam si noi copilasii.
Cris, intrebare delicata: ce ritm/saptamana aveti la capitolul jos textila? De fapt, intrebarea asta indiscreta este pentru toate fetele
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
ioana pai cu intrebarea asta o sa agitam spiritele pe aiceade fapt cu raspunsurile o sa fie problema 2-3 ori pe saptamana si daca se poate si de 4 ori,iar in perioada in care sunt prezenti si musafirii de la lacul rosu speculam momentul sa le dam teapa si inainte de venirea lor bagam noi tare cu zgaltaiala
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Bebe Beca spune:
Wooow, ce fain. Noi ne incadram la 1/saptamana, in perioadele bune
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 ioana pai cu intrebarea asta o sa agitam spiritele pe aiceade fapt cu raspunsurile o sa fie problema 2-3 ori pe saptamana si daca se poate si de 4 ori,iar in perioada in care sunt prezenti si musafirii de la lacul rosu speculam momentul sa le dam teapa si inainte de venirea lor bagam noi tare cu zgaltaiala mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
Fataaa, nebunooo, da ce agitatie pe la voi:)). La mine cred ca trebuia intrebarea pusa sub forma "de cate ori/luna?"
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
miruta spune:
Ma primiti inapoi?
Am fost plecati de pe 2 mai si ne-am intors marti .Nu am recuperat decat capitolul acesta si anteriorul.Imi pare rau sa citesc ca ati fost din nou in tensiuni.eu prefer sa ma tin departe .
Planuisem o iesire cu niste prieteni la Canion pt 1,2 mai dar vineri Antonia mi-a facut febra si nu am mai ajut "putere " sa plec si sa o las cu bunica asa ca am plecat la tara .e bn acolo,avem toate conditiile ,loc de joaca pt Anto.
Antonia a stat in casa doar cat a dormit.de multe ori si masa a servit-o in aer liber.S-a jucat cu nisip,seara avea si in pampers nisip,toata ziua era prin vecini cu bunica-sa sa vada puii,boboceii,capritele etc.
Si mie mi-a prins bn ca m-a inlocuit cu succes bunica de multe ori.
Urez si eu cu intarziere si cu mii de scuze LA MULTI ANI pentru
EDUARD LUCA
NATALIA
MARINA DENISE
ELIZA
DAN ALEXANDRU
ALEXANDRU GEORGE
SOFIA IOANA
DOMINIC ANTONIU
RAZVAN IONUT
MARA IOANA
MAIA
YOAN
promit sa revin zilele astea .acum sunt tare obosita.
Aaaa
ALIC...la Anto fontanela e un pic mai mare decat unghia mare.
IOANA...ti-am admirat tunsulicea.e o scumpa cum vb ea la telefon ALO si cum se da cu crema.LA MULTI ANI PT REBY daca nu intru in weekend.
ANDREEA...saru-mana ca ai intrebat de noi .ce poze frumoase am vazut din plimbarea cu cortul.ce mare s-a facut Nicholas.si un frumos.
Ies ,nu mai stiu ce vroiam sa zic...imi pica ochii in gura.
va pup pe toate.
miruta spune:
Nu pot sa ma abtin si sa ma duc la culcare pana nu raspund la intrebarea Ioanei...nu sper sa o prind pe CRIS din urma dar cam de 2-3 ori pe saptamana ,depinde de starea mea de spirit
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
philip spune:
Ioana, la multi ani norutzei mele cele mari.
azi Philip a avut serbare de sfarsit de kindergarten. gata, e baiat mare. acum ma chinui sa pun si eu niste filmulete.
Ioana, daca nu citeam raspunsul lui Cris, nu stiam la ce te referi la noi e musai o data pe saptamana asaaa, mai acatarii, dar pe langa data asta se mai intampla si vreo 2 de-alea scurte