Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada mami esti de coma cu multi-mainile tale Te si vedeam ca o caracatita
Noi mai avem masuta de infasat pusa peste cada la baie. Ne este inca foarte utila si sta cuminte cat ne schimbam, imbracam , taiam unghiute Avem si noi chiloteii de la Pampers si imi plac foarte tare, mai putin ca uneori dimineata e plin de pisu pana la gat, ca face foarte mult peste noapte (ma rog, e normal daca bea cate 500 ml lapte pe noapte )

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

M-am delectat cu filmulete super!!!
Elsa danseaza mortal! SI e asa scumpicaaaaa! N-o mai vazusem demult.
Razvan mi-a placut la nebunie ce frumos pronunta unele cuvinte: broastele, oua, koala... Bravo lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Va multumesc pentru gandurile bune, intr-un final s-a intors sotul acasa cu ceapa, am facut ceaiul, am baut, m-a lasat tusea si am adorit si eu pe la 1 jumate asa..... Groaznic a fost!!

In rest suntem bine, Daria mai are muci doar putintei, ne jucam pe aici, ieism afara cat inca mai putem ca am inteles ca vin ploileeeeeeee....:(

abe si noi avem toti dintzocii, iar acuma ies si ultimele maselute... nu cred ca e ok sa aiba doar 6, eu ma gandesc la lipsa de calciu, dar asta nu e parearea avizata a unui dr!!! Va pup sa fiti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, imi pare rau ca eu si Gruia nu putem veni luni la intalnire, chiar imi era tare dor sa va mai vad, aveam si certificat ca nu suntem contaminati cu giardia sau alti paraziti (i-am mai facut de curand coproparazitologicul si a iesit negativ, din nou) .. insa luni e ziua Z
Multumesc pentru reteta de paste, cred ca maine prestez, sa vad daca are tot atata succes ca borcanelul de la Hipp ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

of, si eu care vroiam sa zic ca Sofia are giardia de la Gruia :))

Acum serios, da, i-am dus kk la analize si are giardia si candida. Tratamentul recomandat, tinctura de propolis facuta in casa si enterolactis - pt candida

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Paula, imi pare rau ca voinicul Mihnea are probleme de burtica

Eu ii dau Sofiei asa:
lapte fara lactoza - NAN
orez fiert, banana, morcov fiert, sticksuri, covrigei de Buzau, pui fiert
Hidrasesc, Enterolactis
daca nu se opreste din kk, ercefuryl - antibiotic digestiv

Sofia deja nu mai suporta orezul, morcovul si puiul fiert asa ca manca doar banana si covrigei

Sanatate multa si sa treaca repede!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nu am apucat sa citesc din urma nimic ma apuc mai incolo insa am o rugaminte pt Claudinna sper ca retin bine ca voi aveti scaunul de masina Chicco Neptune.Poti sa imi dai detalii despre el daca esti multumita daca sta ok Razva in el, e destul de lat ma refer la spatiu, ajunge sa vada pe geam din el etc tot ce iti vine tie in minte te rog sa imi spui despre scaun.Iti multumesc mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata, bobocime!

Felicitari AlexaM, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Am vazut filmulete cu Razvan, care e f vorbaret si intelege tot si Elsa, dupa care m-am topit E o dulceata de fetita si danseaza f frumos. Si am vazut si poze cu Daria cea cocheta si frumoasa familie Nocom.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari!

Pio, ce dulce e Elsa . Analiza pentru anemie a facut-o rapid, pe loc, din sange. A intepat-o in deget, n-a scos un sunet. A fost f rapida asistenta. Si in 2 minute mi-a si spus rezultatul.

Claudia, ce m-am distrat. Si Carla face asa, adica striga kk pe strada cand o apuca. Ea isi duce si mana in fata si si-o baga intre picioare. Sunt tare "fericita", ce sa mai spun.

Anamona, ma bucur ca ati scapat cu bine

Ada, sanatate multa.

Alexa, felicitari

Lumi, Abe, Nerantula, Nocom, Joy, Dyanira, Babytza, Claudinna

Eva, big hug 4U, sa incapa si puiul mare si samburelul din burtica si mamica de care mi-e tare dor. Ma bucur mult ca Noah mananca din toate, exact asta mi-as dori si eu, sa pape Carla cat mai diversificat si nu neaparat cantitativ. Pot sa-mi pun si pe cap legumele, carnea, oul si pestele ca tot degeaba, nu vrea si pace. Indiferent de conbinatie. Asteptam si momente mai bine, totusi.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Ma bucur, in primul rand, sa aud vesti bune despre unii bobocei, sper ca toti vor fi in forma maxima foarte curand!

Apoi vreau sa trimit catre Lumi, care m-a ajutat sa fac o economie la buget, am gasit ultimul iTeddy in Auchan , l-am zis achizitionat, altfel repede se cheltuiau banutii de pe tarc si nu se alegea cu nimic.
Ii caut acum niste sandalute frumoase si comode, insa nu mi-a placut nimic deosebit si la un pret rezonabil, voi de unde ii mai incaltati?

Mimihoo, o sa trag un semnal de alarma tuturor mamicilor din parcul pe care il frecventati ... si deja ma gandesc cum se mai schimba unele scenarii in lumina noilor informatii Imi pare rau sa aud ca Sofie are problemutele astea, va doresc sa scapati repede de ele!

Asa, am uitat ieri sa spun cat am admirat-o pe Elsa dansand, e dragalasa rau si neobosita! Si ce buna era inghetata! Mi-ati facut si mie pofta!

iar Dariuta e foarte cocheta cu garderoba ei, eu nu inteleg, Nocom, de ce vrei tu sa o imbraci altfel decat vrea ea? Nu stie ea mai bine cum ii e bine? Sau nu poate afla singurica? Sunteti niste frumosi si veseli toti, v-am admirat si invidiat putin seninatatea .. de care imi e atat de dor si mie ..

Abe, am o prietena cu o fetita careia i-a aparut primul dintisor la 18 luni, apoi au tot iesit, dar haotic, in nici o ordine. Poate nu ar strica sa vezi cum sta cu Ca. Vitamina D3 ii mai dai?

Eu mucii ii scot la Gruia cu celeba manevra pe care am tot descris-o, se zbate, dar macar respira bine apoi si nu ma tem de otita. Alfel nu ies toti si se tot aud haraind in el.

Gruia de 3 zile se trezeste la 5 dimineata, suge vreo 15 min, apoi doarme pana la 7 Se pare ca vremurile cu 6-7 treziri pe noapte s-au dus, premolarii au fost horror, acum ne luptam cu primii 2 canini, car nu se compara cu ce a fost la maselute. Ultimul premolar a sfasiat gingia ca pe o conserva, avea asa, ca un capacel, care falfaia acolo

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput