Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

"Sunt un bebe mic si sunt inca la mami in burtica; mai am un fratior mai mare cu care abia astept sa ma joc. Nu inteleg de ce de cateva zile mami plange si vorbeste cu tati de facturi si datorii si e din ce in ce mai suparata. Oare eu sunt de vina?" - tocmai a citat reporterul de la Realitatea din scrisoarea unei mamici ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva, tu ar trebui sa te protejezi cit mai mult, ca nu esti singura, in casuta la tine e bebe ala mica care nu intelege de ce esti suparata. Incearca sa vezi partea plina a paharului, veti mai avea un copil, iar o bucurie mai mare ca asta nu cred ca exista. Poate va trebui sa faceti anumite economii, sa va gestionati viata in altfel de acum incolo, insa nu uita ca porti cea mai pretioasa comoara din lume. Nu te supara ca m-am bagat asa peste tine, dar mi-a fost aproape imposibil sa stau deoparte cind am citit mesajul tau asa de trist. Nu uita cit de mult ti-ai dorit acest copil, prin ce ai trecut acum citeva luni, fii optimista, iar viata se va schimba dupa optimismul tau. Tu ziceai ca cineva acolo sus ne pune la grele incercari sa vada daca intr-adevar meritam ce ne dorim. Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Lumi, si mie-mi pare rau ca nu ne putem vedea, tare mult as fi vrut sa-i cunosc pe hunisori, eu as veni si in IOR, insa saptamina cealalta. Hai ca mai vorbim si vedem ce si cum. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, Pio, nu eu as scris mesajul , ma uitam la TV si reporterul citea mesaje de la telespectatori ... dar m-a impresionat ff tare, intr-adevar mi se cam potriveste, insa nu as fi asa dramatica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Lumi, Pio, nu eu as scris mesajul , ma uitam la TV si reporterul citea mesaje de la telespectatori ... dar m-a impresionat ff tare, intr-adevar mi se cam potriveste, insa nu as fi asa dramatica

hai ca m-ai linistit! citindu-te in ultimele zile chiar am crezut ca este mesajul tau, nu ca l-ai fi dat la TV, ci ca asa ai simtit tu. mi pare rau pt gafa facuta, dar ma bucur ca esti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, eu am inteles ca nu tu ai scris mesajul. insa e clar cat de mult te-a afectat si ca te-ai pus in pielea mamicii respective. de-asta zic, incearca sa te linistesti, nu are rost... iar pio a zis-o chiar si mai bine, nimic nu e mai pretios ca un copil. ba da, DOI copii.
te pup cu drag, sper sa revii curand la ganduri mai bune!

ada, baga te rog niste spatii la dl Toby ca nu ma lasa astia sa-l vaz. eu am povesti in format MP3, tre' sa verific daca le am pe toate ale dlui Duni. si daca le vrei, ti le pot trimite prin transfer.ro
dar n-o sa fie chiar identice, ci mai lungi, alea de le spune piticul Duni sunt inregistrate special si-s scurtate rau. de pe pitic nu pot transfera nimic, n-are aceasta functie.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

abe multzam, le-am gasit la carefour, si 1 si 2. Acuma incep baietii sa se uite si mai pe seara le dat TEST!!! Sunt asa emotionati amandoi....zici ca e ceva examen pe care trebuie musai sa-l treaca...

Mimihoo suntem mult mai bine, sarumana de intrebare. Daria nu mai are febra deloc si muci doar de control, nici macar nu-i mai aspir. Iar eu, am deja 2 zile de antibiotic si vad ca si-a facut efectul, mi-a venit ceva voce pot si eu sa ma exprim in cuvinte , ma tratez si cu ceai de ceapa si sper sa nici nu mai tusesc asa mult in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

la discutii despre alocatii, indemnizatii, expati si contracte pentru expati (cum sunt sau nu scutiti de taxe in Romania) pe mine sa ma intrebati la modul concret, asa ma bag si chiar fac treaba buna: asta-i stagiul de cotizare, asta-i contractul, asta-i certificatul de nastere al copilului, iar eu imi iau angajamentul ca raspund (eventual, cu adresa de la institutia din Romania, nu din UE, ca nu-s asa smechera da"pot sa ma fac, ca am cu cine sa ma consult), astept PM-uri, cu sau fara IP dedectabil)
caz concret: parinti libanezi, tatal viza de afaceri, mama viza pentru reintregirea familiei, nici unul dintre nu cotizeaza la altceva (pensie, somaj) decat la sanatate, nasterile au avut loc in spital de stat in Romania, pe baza platii asigurarii de stat, deci: copii nascuti in Romania, primesc CNP romanesc implicit si alocatie!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

abe multzam, le-am gasit la carefour, si 1 si 2. Acuma incep baietii sa se uite si mai pe seara le dat TEST!!! Sunt asa emotionati amandoi....zici ca e ceva examen pe care trebuie musai sa-l treaca...

ce simpatici pot fi! Duamna profesoara Nocom, sa nu fiti foarte exigenta cu ei:) (poti sa-i inregistrezi sa-i vedem si noi cum imita personajele?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

a impins Vlad mesajul

eu vin la meeting pentru sora mea : inseminari nereusite (o groaza!!!), face primul copil natural, o minune, si trebuie sa revina la munca la doua luni, isi facea casa, avea nevoie de credit... gaseste ceva mult mai bun, se muta cu serviciul, munceste zi si noapte, avanseaza, rezolva cu creditul si casa, nu se gandeste ca Dumnezeu poate fi bun cu ea si-i mai daruieste un copil.... se gandeste ca este un moment bun de a corija problemele primei nascute, lasate pe mainile unei persoane straine, nu numai de a petrece primii 2 ani din viata fiului ei, linistita dpv material, cu o indemnizatie plafonata la pragul de sus.... naste pe 25 feb anul acesta, acum este inca in concediu postnatal, a muncit aproape pana in ultima zi....vorba ei: am cotizat atat si acum va trebui sa ma intorc la munca, ma simteam si eu prima oara in viata mea fericita si implinita ca stau macar un an cu copiii mei, s-a naruit tot... daca as putea sa fac o intelegere cu cineva pentru un an, chiar si la jumatate de indemnizatie, nu mi-as mai dori nimic altceva decat sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

seara buna de la moldova!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput