Vacanta la Londra cu copiii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Salutare!
Ne-am intors, a iesit foarte bine, suntem toti incantati, va multumesc mult tuturor celor care mi-ati dat idei
Daca vreti impresii proaspete, cu mult drag vi le impartaesc

Luna, te-am cautat prin multimea de londoneze, dar nu te-am dibuit Mai, dar dezbract popor sunt Am crezut ca intepenesc cand i-am vazut despuiati la 10 grade.

Mamica de printese

pe min em aintereseaza impresii proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Salutare!
Ne-am intors, a iesit foarte bine, suntem toti incantati, va multumesc mult tuturor celor care mi-ati dat idei
Daca vreti impresii proaspete, cu mult drag vi le impartaesc

Luna, te-am cautat prin multimea de londoneze, dar nu te-am dibuit Mai, dar dezbract popor sunt Am crezut ca intepenesc cand i-am vazut despuiati la 10 grade.

Mamica de printese

Aceeasi senzatie am avut-o si eu!!!
Ce ti-a placut in mod deosebit la ei?

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Prima impresie a fost de conservatorism si incadrare in tipare traditionale. Ideea asta a incoltit in primul rand pe drumul de la Luton spre centrul Londrei, unde m-am tot minunat de casutele superbe toate pe stilul lor traditional, integrate pefect, fara sa-ti deranjeje ochiul. Apoi m-au surprins cladirile moderne, dar care puneau in evidenta tot stilul vechi al cladirilor vecine. Ciudat a fost ca acasa ma gandeam la volanul lor pe dreapta si la ce decurge de aici ca fiind ceva pe dos, acolo mi s-a parut acelasi locru ca si cand asa trebuia sa fie. Oricum, ca prima impresie mi s-a parut Londra ca un oras spectacol. Pentru mine asa a fost.
Oamenii nu mi s-au parut rigizi deloc, poate putin mai sobri. M-a surprins cat de pestriti sunt, nu prin faptul ca intalnesti multe natii si prin perechile inedite. Vedeai englezi tipici de mana cu negrese, asiatice si cu 2-3 copii care aveau trasaturi care mai de care mai interesante.
Mi s-au parut educati in a respecta pe ceilalti, punctuali.
Mi-a placut ca fac mult sport, iubesc sa stea pe iarba mai mult decat faptul sa-si tina haina nesifonata, mi-a placut ca asculta muzica, citesc, isi consulta agenda in mijloacele de transport, la o cafea. Chiar m-a surprins ce putine banci au in parcuri, dar mi-au placut sezlongurile puse la soare si fete frumoase citind si bronzandu-se.
M-a surprins si cat de multi romani am intalnit: veniti pt munca, dar si pentru studii si turisti.
Mi-a placut ca ai multttttttttt de vizitat si m-a surprins placut sa vad in muzee clase de studiu pt elevi si sa vad in toate muzeele grupuri de elevi cu profesorii.
Mi-au placut strazile curate din centrul Londrei in ciuda multimii vizitatorilor. Intr-o zi insa, am vrut sa vedem cum arata Londra si in alte zone si am luat-o spre un cartier numit Orasul Alb si surpriza, am ramas dezamagita de strazile murdare, aglomeratie, cladiri prafuite, ingramadite... Ne-am intors repede, pentru ca ne dusesem pentru a vedea lucruri frumoase si credeti-ma ca Londra iti ofera din plin.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Caferuta ma bucur mult ca te-ai simtit bine. Londra e un oras superb insa sunt si zone in care te simti in pericol si total neingrijite (prin natura lor mai ieftine de locuit si pline de imigranti) in general estul Londrei este asa.

Da aici ne despuiem repede cum dau 15 grade cum suntem la manecuta scurta si papuci.

Imi pare rau ca n-ai stat mai mult, sa fi venit sa vezi si cum e in afara Lodrei, pub-urile de tara cu locuri de joaca pt copii, cu ambiante superbe,campurile verzi pe dealuri...

In legatura cu casele aliniate si frumoase, englezii nu le iubesc prea tare, se numesc terrace houses, sunt lipite in sir, au fost construite pe "banda rulanta" dupa al doilea razboi mondial pentru a reconstrui repede Anglia. Sunt relativ mai ieftine decat casele individuale (detached).

Te pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Cafera, multumim pt impresii.

Noi mai avem 2 saptamani si decolam. Ne-am facut deja planurile, mai avem doar sa platim online biletele la obiectivele de vizitat si gata!

Cu siguranta vom merge la Acvariu, Zoo (ambele, daca la aterizare pe Luton copilul va fi suficient de fresh sa vizitam si aceasta locatie), London Eye (doar noi, adultii), Muzeul Stiintei (daca avem timp). Pt restul timpului nu prea stiu ce ar fi de preferat sa alegem: plimbari in zona Trafalgar Square, Buckingham, sau o scurta croaziera pe Tamisa. Ati mers vreodata cu copiii intr-o astfel de croaziera? Merita?

M-ar interesa daca imi puteti recomanda o locatie in care sa luam pranzul, in zona London Eye. Eu imi aduc aminte ca era un McDonalds, dar este exclus sa mergem acolo. Parca mai era si o cafenea, dar nu resusesc sa imi aduc aminte ce feluri de mancare serveau. Stiu doar ca era foarte-foarte aglomerat (intr-o sambart!), dar poate luni-marti (cand mergem noi) nu va fi chiar asa...

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

sau o scurta croaziera pe Tamisa

Eu am fost cu barca pe Tamisa dar nu as putea sa spun ca a fost croaziera. Pur si simplu ne-am plimbat vreo ora jumate cu barca. A fost simpatic, dar nu m-as mai duce inca o data.

Sint foarte multe locuri de mincat in zona, inclusiv hot dogi la chioscuri, dar e aglomerat tot timpul peste tot (mai ales ca acu e vara)insa nu se poate sa nu gasesti undeva un locusor unde se poate minca decent.

Mergi la inceput

Letitia, multumesc pt sugestii. Intr-adevar, este vorba despre o scurta plimbare de doar 40 de minute (London Eye River Cruise) care mi s-a parut tentanta mai ales din perspectiva celui mic.

Din pacate timpul chiar este limitat. In prima zi vom petrece in partea de vest a orasului (Zoo, gradinile Kensington, Muzeul Stiintei) si doar o zi avem alocata pt schimbarea garzii, acvariu si restul obiectivelor din centru. Asa incat trebuie sa facem niste alegeri in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

saptamana viitoare decolam si noi spre Londra, mergem in 20 la concertul Bon Jovi de la O2.vom sta in Londra sambata, duminica si luni deci nu foarte mult timp pentru ca luni deja plecam spre casa.

mi-am facut o listuta cu ce ar fi de vazut dar nu cred ca vom apuca la toate asa ca m-ar ajuta mult care ar fi o prioritizare (suntem doar cei mari fara fete) , cat costa intrarile si daca sunt inchise luni)

a , si daca sunt aproape una de alta ca sa stiu cum le grupez.

o harta detaliata elecronica a Londrei gasesc pe net?

1) circuit cu busul
2)Zoo
3)acvariul
4)British Museum
5) Museum of natural science
6)London Eye
7)schimbare garda palat
8)madame Thusaud

multumesc mult

Mergi la inceput

Carrie, o harta foarte buna (pe care sunt punctate obiectivele) gasesti pe site-ul http://www.bigbustours.com/eng/london/UploadedFiles/SUMMERAPRIL09_MapPlain_medres_200904074943.pdf

Mie nu mi-a placut circuitul cu busul, pt ca avea prea multe opriri. Iar daca coborai la vreun obiectiv, nu prea mai aveai sanse sa prinzi loc la etaj. Se intampla intr-o zi de duminica, poate in cursul saptamanii este mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, cum pot grupa obiectivele ca sa le putem parcurge pe jos avand la dispozitie sambata dupa amiaza, si duminica toata ziua.

multumesc

Mergi la inceput