Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la .
M-a trezit fii-mea cu noaptea in cap, mi-a cerut apa dupa care ea a adormit dar eu, crezand ca e deja cam 9 dimineata, m-am trezit. De unde, nu era nici 8.
Xan, o reteta de tort care se face singur nu ai?
Aseara am facut-o fericita pe Maria. Ii comandasem de pe net un ghiveci de flori cu Winnie, cu farfuriuta, pamant de flori si seminte de...dovleac sa le planteze. Nu va pot spune ce fericita a fost, cum chiuia prin toata casa. Acum speram sa si iasa ceva dovlecuti.
Fug sa schimb niste flori dintr-un ghiveci in altul si sa mai plantez 2 petunii cumparate ieri.
toate mamicile si Bucuriile.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna dimineata!
Lexi, acum beau si eu capuccino. Pana acum treaba, treaba si iar treaba si daca ma uit mai atent, tot mai am cate ceva de facut.
Maria e afara de vreo ora. Am vrut sa mergem si noi 2 zile la tara, tataia a plecat dis de dimineata sa puna rame in stupi, dar tot au anuntat astia cod galben de ploaie si am zis sa nu ne riscam. A zis ca lasa masina la capatul satului, sa poata pleca daca se face noroi.
Pana acum nici ploaie, nici furtuna.
Lexi, ma bucur ca ti-ai multumit copila. In ritmul asta, n-o sa mai ai portiune de pamant neplantata. Spor!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, pai cam asa e, nu prea o sa mai ramana nimic neplantat. Insa, din pacate, plouand foarte mult in ultimul timp si nefiind soare deloc, cateva flori mi-au putrezit in ghivece. Cateva insemnand de fapt 2 gloxinii dupa care imi pare rau de nu mai pot, erau superbe cand le-am luat. Sa vedem celelalte flori daca si cat rezista.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
. Salutare!
Mai ce ma inerveaza vremea asta nu poti face nimic. Au anuntat ca se raceste vremea.
Victor a plantat la gradi niste fasole , acum ca a crescut am primit-o acasa , la fel si Victor e tare bucuros si sare in sus de bucurie ca are fasole plantata de el.
Lexi, maine ne internam si marti v-a fi operatia de hidrocel.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Cris, va tin pumnii, sunt convinsa ca totul va decurge perfect.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
xandrutza_76 spune:
Buna fetele, va salut rapid; mi se inchid ochii de somn... Ieri am avut program administrativ si azi program de voie, adica eu fac voia fetelor
Lexi, cu placere A ajuns cardul un pic mai repede, dar asta asa, ca sa nu ratez evenimentul. A, pe blog gasesti o reteta de tort care se face aproape singur (cel facut de ziua barbatului; frisca o incalzesti cu ciocolata rupta bucati, pe foc, pana se dizolva aceasta din urma, dai la rece vreo 3 ore si apoi o mixezi bine, sa creasca).
Gety, atunci incerci sa nu pleci decat cand vi se termina sejurul Chiar sunt convinsa ca veti petrece de minune si sper sa aveti parte de vreme buna.
Cris, multa bafta marti!!
La noi a plouat, ieri, azi...
Perla de-a Narcisei:
"Eu: Spune-i "Buna ziua!" lui tanti Silvia!
Ea: I-am zis ieri...
Eu: Bine, dar spune-i si azi!
Ea: Am sa-i zic. Maine."
anangel_lexi spune:
'Neata, poftiti la .
Xan, super tare Narcisa! Pai ce rost are sa-i mai zica si azi buna ziua daca ii spune si maine?
Am renuntat la ideea de tort, trebuie sa slabesc urgent ca e de rau.
Aici e urat si frig dupa ce ieri am avut parte de vreme buna. Oare cat o sa mai tina frigul asta?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
princess spune:
Neatza, mamici!
Deschid eu seria urarilor pentru sarbatorita noastra de astazi:
LA MULTI ANI, LEXICUT! SA NE TRAIESTI SI SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA! TOATE PLANURILE DE VIITOR SA TI SE CONCRETIZEZE! NUMAI BINE SI FRUMOS IN VIATA TA! TE IMBRATISEZ SI TE PUP CU DRAG!
PS Am visat ca esti urmatoarea viitoare mamica de bb 2 de pe listuta noastra! Ne rezervi vreo surpriza in perioada urmatoare?
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
25+ cu
RARES are...
BEBE
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, am venit la cafea.
Lexi, la multi ani fericiti! Iti doresc sanatate, bucurii si realizari frumoase pe toate planurile!!
Alina, ce frumos ai visat
La noi e urat, cred ca va ploua... Eh, asta e. Sper sa nu ne muram, eu si Narcisa, cand o voi lua de la camin...
Va pup, va doresc o saptamana frumoasa!
anangel_lexi spune:
Alina, Xan, multumesc frumos! va urez si eu voua numai bine si multa fericire alaturi de cei dragi!
Yoanna, multumesc pt mesaj!
Alina, nu va rezerv nicio surpriza, din pacate. Eu una mi-as dori tare mult, dar pana nu-si gaseste si sotul meu de lucru, nu se pune problema...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute