Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 4
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui princess Lexi, AMR = 3 zile ... Stie toata lumea, asa ca vom fi pe faza ca sa iti uram de bine! Va doresc un weekend placut si fara ploaie! Alina mami de RARES NICHOLAS - 20 septembrie 2006 24+ cu RARES are... BEBE |
Co-rect!
Princess, eu chiar imi doresc sa mai ploua. Ma uit cum a inverzit natura dupa ultimele ploicele si ce aer curat este si cum creste salata si ridichile.
Dar de pe 1 iunie sa se faca foarte cald.
Mamici, acum ma gandesc ce-o sa fac 18 zile la mare, daca n-o sa ma plictisesc, ca totusi este si statiunea mititica, dar sper ca o sa fie bine. Ma gandesc ca o sa ma plimb cu Maria cat mai aproape de mare.
Roxana01, inca n-am inceput sa impachetez, dar nici mult nu mai am!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
Alina, multumesc pentru pupic! Of, cate injectii ai de facut... Sper sa fie totul bine, va tin pumnii! Sarcina usoara!
Gety, daca cumva te plictisesti la mare te poti intoarce mai repede, nu? Desi, mai bine ai profita de 18 zile lipsa din agitatie, poluare, etc... Poate gasesti ceva atractii pe acolo, stiu eu, ceva gen circ, ori spectacole la care sa puteti merge linistite, tu si Maria. Ia carti cu tine, jocuri...
Merg sa bucataresc ceva, va pup pe toate!
Hmm, indata da week-endu` in mine... dar si in voi
A, Lexi, si eu stiam de AMR...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Princess, imi pare rau ca iti faci griji, te inteleg. Eu sunt cu sufletul alaturi de tine. Curaj, mamico, sunt convinsa ca totul va fi bine pana la urma!
In prima faza m-ai bagat in ceata cu AMR-ul, ma gandeacm "ce 3 zile, care 3 zile, pentru ce?". Eu ma gandesc la AMR cand e vorba de sarcina sau cand e vorba de plecat in Romania. De sarcina nu se pune problema acum, iar pana la plecarea in Ro mai avem o luna si ceva. Abia dupa ce am citit continuarea, mi-am dat seama. Ma credeti, fetelor, ca uit? Habar nu am cate zile mai sunt pana atunci, ba chiar am momente in care ma intreb in ce luna suntem, martie sau aprilie?
Oricum, vad ca deja am inceput sa primesc felicitari, Xan, multumesc pentru card!
Apropo, ma bucur ffff mult ca ati revenit, Yoanna si Xan! Mi-a fost dor de voi!
Princess, ma bucur mult ca ai mai trecut si tu pe aici sa ne povestesti de voi!
Gety, in ce perioada ziceai ca esti la mare? Poate ne nimerim in aceeasi perioada, aproximativ si poate reusim sa ne vedem. Noi o sa fim in Eforie Nord intre 30 iunie si 5 iulie.
Eu sunt fericita ca nu mai trebuie sa mergem luni la al treilea test al sudorii. Am tot insistat pe langa asistente si medic sa ne lase copilul in pace, daca primele 2 teste au iesit bine in laborator. Acum stau linistita.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Xan, biletul ar trebui sa fie intre 12 si 30 iunie. Teoretic, spre sfarsitul sejurului ar trebui sa fie mai cald si ar fi pacat sa plecam mai devreme. Am scris "teoretic", nu?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Lexi, am scris mai sus. Pana pe 30 iunie.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Da, pacat. Vom trece una pe langa cealalta...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Mai sper sa nu devin eu acum "absentista" - ca se pare ca tot mai putin timp am de intrat pe DC.
Princess- iti doresc sa ai sarcina usoara in continuare si un bb sanatos. Iti tin pumnii sa fie totul bine, imi pare tare rau ca trebuie sa te intepi atata- dar stiu ca o faci cu "drag" pentru bb din burtica.
Multumesc pentru urare.
Gety - eu sunt convinsa ca o sa fie foarte bine la mare - ai sa vezi ca prinzi cea mai buna perioada- cand nu e canicula si numai bine puteti sta pe plaja sa va bronzati si sa va jucati.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Apropo, Cris, cand ziceai ca aveti operatia de hidrocel? Stiu ca ai scris, dar nu am retinut, scuze. Oricum va tin pumnii, va fi totul bine, vei vedea!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Si ultimele perle ale fiica-mii:
Weekendul trecut, socru-meu si sotul munceau de zor in gradina. La un moment dat fii-mea, din sufragerie, ii vede pe geam. Ii striga, le face cu mana, dar ei nu o aud si nu o observa. Atunci vine dezamagita la mine si-mi spune: "astia doi nu vor sa vorbeasca cu mine!"
Ieri, la conferinta de presa a lui Basescu de pe TVR1 (eu asteptam serialul coreean, dar degeaba): se uita fii-mea ce se uita la TV si cand vorbea Basescu mai cu foc, plictisita, zice "offf, deloc nu mai tace televizorul asta, deloc nu mai vrea sa taca!"
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Am facut un dezacord intr-un mesaj anterior, desi mi-a placut gramatica in scoala: cum cresc salata si ridichea, nu cum creste
Asa creste Maria Diana