Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 3
martha78 spune:
Salutare..am revenit si eu..
Cris, sa treceti cu bine peste operatie si sa va recuperati repede!
Yoanna,imi plac postarile tale, tare mult..bine ai revenit!
Si eu sunt inca in cautare de job; acum ca pot sa-mi gasesc, nu am nici o oferta, iar inainte aveam oferte si nu ma puteam duce
Adina, drum bun sa aveti!
Eu as zbura din Romania cu mare placere, mai bine sa regret ceva ce am facut decat ce n-am facut..cu siguranta afara e mai bine decat la noi
Roxana, ma bucur ca Dariei ii place aerobicul, e bun pt o dezvoltare armonioasa; si noi vrem sa il dam pe Darius la un sport, poate la gimnastica, insa pana acum n-am gasit nimic
Nu stiu ce o sa facem ca mai e putin si vor lua vacanta la gradi si 3 luni nu e putin, trebuie sa ii gasesc o ocupatie sau poate o alta gradinita
anangel_lexi spune:
Ioana, ce mult ma bucur ca ai aparut si ne-ai dat vesti depsre voi!
Mitzu e superba iar tu arati super blonda. Mi s-a strans inima cand te-am vazut in spital, ai slabit tare mult, sper ca acum te-ai mai refacut!
Nu stiu ce se intampla, ca acum imi apare si mie latita rau pagina, desi nu imi dau seama care e motivul.
Roxana, super ca mergi impreuna cu Daria la fitness! Bravo voua!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
xandrutza_76 spune:
Hristos s-a inaltat!
Bucurosi de musafiri? Am aparut dupa o "scurta" absenta , pe care nu o prea pot explica, pur si simplu am cam facut pauza de forum, nu dintr-un motiv anume, asa s-a intamplat.
Nu am cu ce sa ma laud, fetele mi-au fost mai mult bolnavioare, nimic grav, doar tuse, mucisori si alte din-astea. In rest toata ziua prostioare cat incape, nu stiu de unde le tot vin idei din astea "crete".
La multi ani Gabitzica! Scuze pentru intarziere.
Trebuie sa verific in urma, sa vad ce sarbatorite am avut in aprilie, sunt restanta la toate capitolele aici pe forum.
Ce sa va mai zic... am de citit en gros...
Lexi, intrebai de jocuri... Ale mele-s bucatarese nevoie mare, toata ziua invart linguri in castroane, ca-s de-ale lor (au doua seturi, atat!), ca-s de-ale mele... Fac ceaiuri, cafele... Ce mai fac impreuna?? A, fac jogging, nu glumesc deloc, prin curte, in casa... Joaca "ascunsa"... Narcisa coloreaza mult, ii place, mai face cate un puzzle, dar nu cu prea multe piese, isi rasfoieste colectia de carti... A, activitati de ultima ora, vrea cu soacra-mea in gradina, la prasit
Acum am vazut, Cristina, la multi ani Dariei! Si tie, scuze pentru intarziere!
Adina, drum bun spre Ro!
Roxana, tare simpatica e Daria ta, gimnasta. La mine Diana face aerobic, daca ii arat eu, imita foarte bine miscarile, cat e ea de mica.
Gety, ma bucur ca v-au iesit bine analizele, sanatate multa! Si la noi e cam greu cu gradi, are si Narcisa zile in care a ramas acasa, bolnavioara fiind.
Martha, poate gasiti o gradinita cu program de vara.
Ioana, sper sa apuc sa vad pozele, daca ma lasa astea mici; acum s-au culcat, adica s-au ghemuit pe-o perna (pe covor) si s-au invelit, iar pe mine m-au poftit afara. Trebuie sa le verific...
Ok, am mult de recuperat, sper sa o si fac si sa revin cu completari.
Va pup cu drag, va doresc o zi frumoasa!!
Crisnemes spune:
Mai Xan cum asa lipsit nemotivat! si un pupic sa nu doara asa tare.
Yaouannamarie- ma bucur mult ca aio aparut si sper din tot sufletul sa tot intri de acum ca mi-e tare dor de postarile tale. Sunt de aceeasi parere ca iti statea mai bine blonda. Tu cu sora ta sunteti cumva vitrege?. Nu semanati defel.
Am vazut si hinta...priceput sot ai! Suuuper!!! - Vezi ca incurci barbatii si e de rau- nu stiu pt cine ca daca vine la mine sotul CristineiGoji si face o hinta de aia nu ma supar!zau !
Mitzu - a crescut mult si e tare frumoasa.
Da o devirusare la PC - poate te-ai pricopsit cu unul.
Roxana - de operatia din noiembrie am stiut, n-am stiut ca a fost bilateral.
Grozav sa mergi cu Daria la aerobic. Felicitari! Ii acorzi putin timp ei si faceti miscare amandoua.
Martha- multumesc pentru incurajari.
Adina - drum bun!
Lexi - un joc care-i place tare mult lui Victor este unul cu creionul fermecat- www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=82" target="_blank">Asa ceva
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Cris, ha-ha, nu a durut prea tare
A, creion fermecat avem si noi, e pe placul Narcisei.
Am citit capitolul trecut, am vazut pozele puse de Roxana, Adriana, Alina, Cristina (pfff, sunt sigura ca a mai fost cineva cu poze, am uitat ). Link-urile puse de Pufy nu le-am putut deschide...
La multi ani Tasia, Floricel, Sibylle!
Lexi, ma bucur ca au iesit bine analizele Mariei!
Cristina, ce fain ca v-ati mutat la casa! Eu am ajuns sa apreciez foarte mult statul la curte
Nu mai stiu ce am mai citit... Sanatate multa bolnaviorilor!
Alina, sarcina usoara si fara probleme!
Gety, du-te cu Maria la mare. Sunt sigura ca o sa va descurcati doar voi doua.
Tanima, am pierdut si noi cateva poze... Tare rau ne-a parut dupa ele...
Uf, chiar nu-mi mai amintesc nimic...
GETY spune:
Buna dimineata!
Vine cineva la ?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
princess spune:
Gety, vin eu la cafea ca si-asa am tensiunea mica!
Buna, fetelor!
Saptamana aceasta am fost la control la dr. gineco si la Fundeni. Valorile de pe arterele uterine s-au reglat, insa cele de pe artera cerebrala medie a lui bb a ramas la fel de mare si cu flux telediastolic nul. Desi dr. ma linisteste si imi spune ca totul va fi bine cu bb daca urmez cu strictete tratamentul prescris si ca sunt atatea gravide cu probleme de genul acesta, eu nu ma impact cu gandul ca exista ceva in neregula la bb. Colul este cam scurt (3 cm), insa inchis. Pentru contractii dr. mi-a zis sa iau cate 3 No spa pe zi si Magne B6 4/zi. BB are 750 g la 24 saptamani, deci destul de voinicel. La Fundeni, mi s-au repetat analizele specifice pt coagularea sangelui si mi s-a marit doza de Clexane la 0.4 ml/zi.Partea buna este ca am reusit sa obtin tratamentul gratuit pentru doua luni (in valoare de 820 lei). Am calculat ca am de facut aproximativ 130 de injectii pana la sfarsitul sarcinii si inca 6 saptamani dupa. Deja sunt experta la intepat! Peste doua saptamani din nou la control la dr. gineco si la Fundeni. M-am saturat de drumuri si de bani cheltuiti! Macar cu toate eforturile astea, sa fie bb sanatos!
Ma bucur de revenirea Yoannei! Te pup, draga mea si iti doresc sanatate multa!
Cristina, bafta la operatie! Totul trece foarte repede si piticul tau va fi bine!
Lexi, AMR = 3 zile ... Stie toata lumea, asa ca vom fi pe faza ca sa iti uram de bine!
Va doresc un weekend placut si fara ploaie!
Pup toate mamicile!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
24+ cu
RARES are...
BEBE
princess spune:
Xandrutza, scuze ca nu ti-am dat si tie un pupic! Ti-l dau acum ...
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
24+ cu
RARES are...
BEBE
GETY spune:
Nu pot sa urez decat "Bine ati revenit" celor mai vechi "absenteiste" Yoanna si Xandrutza. Dragele mele, sa nu care cumva sa nu mai dati nici un semn de viata atata timp.
Yoanna, am vazut ca tu ai fost bolnava. Sper ca te-ai facut 100% bine, iar calculatorul trebuie devirusat, dezinstalat, deratizat, dezinfectat si instalat Windows-ul din nou.
Revin.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!