Caut ORL-ist ,urgent,Ardeal!

Caut ORL-ist ,urgent,Ardeal! | Autor: andreeaben

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!ma alatur si eu voua,cu o intrebare:Andrei are 3 ani jumate si cred ca va trebui sa il operez de polipi,din toamna anului trecut face intruna infectii respiratorii,dar cum...curge nasul sau e foarte infundat,de cateva ori s-a plans de urechiuse,fara a fi insa otita,iar acum de la inceputul anului e dezastru.Ne chinuim cu mucisori garla,cu aspirator nazal scot in fiecare zi"tone"si ii pun picaturi Colargol si Olynth HA.Deza nu mai stiu...nu mai pot..nu mai am solutii.In plus face subfebrilitati si nasul..nasul de ucide!Cand cred ca e mai bine,il duc trei zile la gradi,impusca alta raceala sau ce o fi,ca din senin il iau de acolo cu 37,6-37,8 grade,fornait,tusind.Acum spre exemplu tuseste productiv dar nu se mai termina,am trecut la sirop de la Favisan,foarte bun la gust,pe care il bea cu placere,aspir zilnic nasucul cu batista bebelusului,dar NIMIC!parca nu fac nimic,si in plus a inceput de la o vreme sa tipe cand vorbeste,credeam ca vrea sa se impuna sa fie auzit,dar cititnd atatea acum cred ca NU AUDE BINE,doamne!Il certam mai in gluma sa nu mai strige asa,ca nu-i surd si saracul se supara pe mine ca nu-l las sa vorbeasca.

VA ROG CAUT UN ORL-IST BUN undeva prin Ardeal,daca stiti pe cineva,unde daca e nevoie sa se faca operatie cu anestezie generala sau cumva sa nu simta nimic!!!!

E urgent,Va rog mult!(Stau in Hunedoara,Bucurestiul e cam departe,m-as fi orientat spre un loc mai aproapiat,daca as gasi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Andreea, si noi suntem in categoria copiilor care se lupta cu mucii, si in cazul nostru operatia de polipi nu a rezolvat 100% problema. Dast asta este alta discutie.

In mod normal mucisorii apareau pe fond viral, pana la urma cedau la tratament. Acum insa dupa 2 saptamani nu se vedea nici o imbunatatire; de la gradi ne-au anuntat ca sunt ceva cazuri de copilasi infectati cu streptococ betahemolitic. I-am facut exudatul faringian si surpriza: proba a iesit pozitiva.

Sfatul meu: mergeti si faceti un exudat faringian, pt a inlatura aceasta varianta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc Adriana,o sa ii fac maine un set de analize+exudat faringian...l-am mai facut si a iesit steril,dar il voi repeta si poate chiar si o secretie nazala,n-ar fi rau de facut.

O sa ajung si la un ORl-ist cumva,pe aici,prin zona unde stau eu,in prima faza si apoi daca se dovedeste a fi ceva mai complex,o sa decid unde ma duc cu el.poate pana atunci imi recomanda cineva unul bun,prin zona.

Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

nu stiu cat va este de la indemana Clujul dar eu va recomand aici pe dr Mihut, un medic exceptional la Pediatrie 1 , sectia ORL

va dorim sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-sanatate si doamne ajuta sa gasiti un dr cit mai repede
intra ma mamici din cluj si sigur o sa te ajute fetele,sint f dragute si prompte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Andreea, ti-am raspuns la subiectul "operatie de polipi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.Azi i-am repetat un set de analize,maine dimineata ma duc si la un ORL-ist si la un pediatru sa mai vad alta parere.Apoi,daca lucrurile nu stau mai bine,iau drumul Clujului sau Timisoarei,ca deja am ajuns cu nervii la pamant,ca toate ies bine dar Andrei e tot bolnav.

Va doresc multa sanatate,

Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput