Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.
Mirela fericita de Mara Ioana
Ruxita spune:
azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele.
bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)...
deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cand eram citeam si la ele,dar acum nu mai am timp decat pt pufuleti... doamne-ajuta sa fie bine de data asta si pt ea! prin ce tragedie a trecut...sarmana mamica... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Cand eram citeam si eu peste tot. Acum imi dau seama ce de timp liber aveam....si mai puteam si sa dorm de se cutremura patul.
Mirela fericita de Mara Ioana
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei. Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie. Mirela fericita de Mara Ioana |
Felicitari! la mai multe!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
citat din mesajul lui linioara detiun un mini-urlator, care nu prea vrea in carucior.:) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei. Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie. Mirela fericita de Mara Ioana |
felicitari
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele. bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)... deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch... |
super...felicitari...ti-a mers din plin
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele. bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)... deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch... |
Sa dea Domnu'
Si daca-ti functioneaza cu slabitu te pun sa-ti doresti si ptr mine! LOL!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
mandruta...super tari....
i le citesc sotului
o printesa grabita...
My_Lady0091 spune:
scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me