Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
ai PM

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

mult, am raspuns.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ce liniste...e atat de cald si de frumos afara,incat cred k toate va plimbati cu puii vostri
printesa mea a dormit pana akm...si akm papa co ochii inchisi.Mario coloreaza,iar eu am terminat de calcat rufele baietilor (copii +tati)...akm mai am destule ...se pare k nu voi termina niciodata ...ee nici nu ma grabesc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetelor vroiam sa va zic ceva offtopic.
Nu stiu cate le citeati pe fetele de la odiseea de nov-dec, insa era acolo o mamica, Douradoudou, care isi pierduse ingerasul la doar 2 luni de viata. Tocmai am observat-o la odiseea de nov-dec 2010, insarcinata in 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fetele cu IOR-ul....nu vreti sa o lasam pe vineri sa poata sa vina si gazela noastra? Nu de alta dar mi-ar placea tare mult sa o cunosc.

Plus ca joi aveam deja treaba Alexutza.

fetili..nu va faceti prg dupa mine...

in primul rand daca voi mergeti frecvent acolo io pot veni...e destul sa vad cum se comporta jiji o data...

si apoi....gazela....asa vrea io...dar imi place sa ma alint ca cioara-n latz...sa ma imbat cu apa chioara.,..si mai pot insirui cateva din astea:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Nu stiu cate le citeati pe fetele de la odiseea de nov-dec, insa era acolo o mamica, Douradoudou, care isi pierduse ingerasul la doar 2 luni de viata. Tocmai am observat-o la odiseea de nov-dec 2010, insarcinata in 12 sapt.

...sa fie totul bine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

eu am vazut pe toata lumea plangand dar nu intelesesem de ce, am tot mers inapoi in capitolele lor da nu am priceput...WOW asta da curaj!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

eu am vazut pe toata lumea plangand dar nu intelesesem de ce, am tot mers inapoi in capitolele lor da nu am priceput...WOW asta da curaj!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Stiu ca nu se poate inlocui un copil cu un altul, dar ii poate aduce multa fericire. Abia acum ma simt implinita, de cand o am pe Cristina. Sa fie sanatoasa si sa duca sarcina pana la capat!
Si sa va spun cat si-a dorit-o sotul meu: de vreo doi ani a inceput sa faca CDuri cu desene animate, muzica pentru copii, i-a pastrat masinutele de colectie, etc. Si cand iese cu ea in parc intra in vorba cu toate mamicile si bunicile si le intreaba toate alea, si schimba pareri depsre scutece, lapte, biberoane, etc. Deci, daca intalniti o astfel de lipitoare, e sotul meu!
Cat despre AMR, eu am scapat de toate kg puse in sarcina (vreo 15), insa partea proasta e ca nu am fost niciodata slaba, deci nu prea am cu ce sama laud. Si burta a ramas ca o piftiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

vad ca se fac planuri de intalniri. pt mine e cam peste mana sa ajung la ior, dar daca va intalniti in parcul national in vreo zi, dati un semn, ca io sunt zilnic pe acolo dupa 12-13. as fi fain sa va intalnesc, desi va avertizez ca detiun un mini-urlator, care nu prea vrea in carucior.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

cand eram citeam si la ele,dar acum nu mai am timp decat pt pufuleti...
doamne-ajuta sa fie bine de data asta si pt ea!
prin ce tragedie a trecut...sarmana mamica...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

PENTRU TATICII DE FETE!

Regula nr. 1: Daca vii cu masina in fata casei si claxonezi ar fi bine sa aduci cu tine ceva…orice. Ca de aici, sigur nu vei pleca cu nimic.
Regula nr. 2: Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele, ti le voi indeparta eu.
Regula nr. 3: Imi dau seama ca este considerat “cool” pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti.
Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avand 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.
Regula nr. 4: Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi sexul fara protectie, te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si sexul cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca vine vorba de sex, eu sunt protectia.
Regula nr. 5: Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci. Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este “devreme”.
Regula nr. 6: Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi.
Regula nr. 7: Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina ?
Regula nr. 8: Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea :
* Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn
* Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara
* Locuri intunecate
* Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana
* Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni
* Filmele cu o puternica tema romantica sau sexuala sunt interzise. Filmele ce prezinta violenta sau unde apare cel putin un ferastrau sunt in ordine.
* Meciurile de fotbal sau hokey sunt in ordine
* Casa parintilor e si mai bine
Regula nr. 9: Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine, ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine.
Regula nr. 10: Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa.
Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa). Figura camuflata de la fereastra este a mea.

Mergi la inceput