Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Fetele cu IOR-ul....nu vreti sa o lasam pe vineri sa poata sa vina si gazela noastra? Nu de alta dar mi-ar placea tare mult sa o cunosc.
Plus ca joi aveam deja treaba Alexutza.
Mirela fericita de Mara Ioana
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Da, da!!! E asa de concentrata... zici ca o sa strice Evrika imediat _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Prefer sa spuna MAMA prima data!
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele cu IOR-ul....nu vreti sa o lasam pe vineri sa poata sa vina si gazela noastra? Nu de alta dar mi-ar placea tare mult sa o cunosc. Plus ca joi aveam deja treaba Alexutza. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu oricum merg in parcul asta in fiecare zi, deci de mine nu scapati!
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mandruta Acum merge? http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel02# |
ce scumpete
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
Prefer sa spuna MAMA prima data! |
In odiseea cu paralelipiped si dezoxiribonucleic, mama e oarecum desuet...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies In odiseea cu paralelipiped si dezoxiribonucleic, mama e oarecum desuet... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Mirela fericita de Mara Ioana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mandruta Acum merge? http://picasaweb.google.com/onutzu11/PozeColacel02# |
da da! grasunica!
Bineinteles ca te asteptam!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
In odiseea cu paralelipiped si dezoxiribonucleic, mama e oarecum desuet... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
plus integrale...... sa nu uitam de ele...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
mandruta ai o papusica frumoasa!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Alexutza eu cred ca vin. Cu Hambarului cum facem? Dupa? Cristies fac un master la ASE, asta-i ultimul semestru, cam intr-o luna tre' sa sustin disertatia care nu-i inca scrisa. Plus ca mai vor si 280 de ora de practica pe care nu prea am de unde sa le scot, dar sper sa gasesc o solutie. Despre Igienol vroiam sa stiu daca miroase tipator a detergent de curatat de trebuie sa aerisesc dupa ce il folosesc. Multumesc de explicatii. Azi cred ca fac dovleceii. Mandruta eu n-am putut sa vad pozele, cred ca vrea parola. Mamidepuiuti sa va fie de bine balaceala si da, am primit banutii. Dastefa eu n-am zis nimic pana acum referitor la problemele voastre pentru ca nu ma prea pricep la cuvinte. Imi pare sincer rau ca pentru tine nu s-a terminat calvarul. Citind ce ai scris noaptea trecuta mi-am dat seama cat de greu trebuie sa iti fie. Pe noi n-ai sa reusesti sa ne stresezi niciodata, asa ca scrie-ne de cate ori simti nevoia, poate te putem ajuta cu ceva. Nu vreau sa dau dovada de optimism gratuit dar am o cunostinta care se ocupa de recuperarea copiilor cu autism si mi-a spus ca se recupereaza pana si cei care incep terapia f tarziu. Eu sper in continuare ca Mirunica nu are de-a face cu asta si ca este doar obosita de tot ce i s-a intamplat pana acum. Mirela fericita de Mara Ioana |
ai PM
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...