Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
si eu astept niste sfaturi si indicatii pretioase de la LauraB...legat de emigrare si in special Canada...
Doamne ajuta!!! Ma rog din inima sa ne ajute DD sa reusim, sa ne surada si noua norocul!
Am sunat la cei de la emigrari si mi-a spus ca dureaza cam 9 - 12 luni...sper din inima sa rezistam pana atunci...a trebuit acum sa refac cererea..am luat-o practic de la zero....cine stie...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
tiusca-mititelul de el.Uite eu i-am dat lui David mancarica de la 8 luni.Dar gatit sanatos,noi asa mancam,deci a putut manca de la noi orice ciorbita,supa,pilaf,fasole verde,spanac,dovlecei umpluti cu carne de vita si pui,ce mai ,orice.I-a placut la nebunie cand am terminat cu supa crema de radacinoase.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
vias spune:
Tiusca si Flavius a cazut...sper sa nu ami trec prin asa ceva...nici nu mai puteam sa scot 2 vorbe din gura...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
rebecca..nu a cazut pana acum..a avut tentative esuate
in schimb...o gasesc noaptea in patutz...fie pe o parte..fie cu capul in plasa de la patutz...fie pe burta.....azi dimineatza isi mutase perna pe la mijlocul patutzului...si isi proptise picioarele pe marginea patutzului..molfaind din paturica...si urland dupa mine sa vin sa o iau ca deja era ora 8
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
da unde ati fugit?
fii-mea doarme...astept sa se trezeasca sa ii dau piure-ul de fructe
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me
roxyaly spune:
Neata
vad ca ne-am inmultit si ma bucur din inima ca unele fete au inceput iar sa scrie la noi.
Romanitza, Madalina, luciandre welcome back!!!!!!!!!
Camy sper sa reusiti sa plecati daca asta va doriti.Adevarul e ca la noi in tara e din ce in ce mai greu sa ii oferi copilului o viata linistita si fara griji. offffffffff pacat ca hotii astia de la guvern tot miscoreaza sumele de banuti pe care trebuie sa ii luom.sper sa nu faca vreo figura cu indemnizatia ca o trimitem pe Lorelix cu la guvern.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
din pacate am citit ca vor umbla si la indemnizatii
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
roxaly...ce bombonel de baiat ai...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me
MADALINA_T spune:
Acum ne-am intors de la analize,intre timp am spart si un termometru cu mercur,sper ca am aspirat bine totul.E o caldura afara...La pranz ies si eu cu fi-mea la pantalon scurt si tricou.Acum nu mai pot iesi ca a adormit.
Roxaly ce baiat mare si frumusel ai.Asa de bine sta in fundulet la 5 luni?Din cate am obs eu in poze sta fara sprijin.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/